plotki,ploteczki cz.5

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 07 lip 2006, 17:58

A ja wroce do Joanny Brodzik (pomijam wasy).Spojzcie na jej fryzure,ubranie-lata 80-te.Z calym szacunkiem dla Was malolatki :wink: ale was na swiecie jeszcze nie bylo jak ja w `83 poszlam do pierwszej klasy liceum.Teraz uwazam stylistyke lat `80-tych za ochydna a wtedy mi sie podobala.Nawet Cindy Crowford powiedziala, ze nie moze patrzec na swoje zdjecia z lat `80-tych.A podobno o zgrozo! lata `80-te wracaja!W ostatnim Harper`s Bazaar Linda Evans i Joan Collins zapowiadaja powrot stylstyki z lat `80-tych.

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 07 lip 2006, 18:02

Boze, jak ja lubie slyszec to "Na swiecie cie jeszcze nie bylo" 8) :lol:
Dlatego, ze wiem ze mam doczynienia ze starszymi i doswiadczonymi ludzmi :D Maxi buziaki [smilie=yellowcolorz4_pdt_01.gif] zdaza sie ze moj facet tak do mnie mowi :wink:
23.03.07 Kubasik 400cc HP

aanioleek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aanioleek » 07 lip 2006, 18:13

xenia523 pisze: zdaza sie ze moj facet tak do mnie mowi :wink:
mój też... :D

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 07 lip 2006, 18:43

Nie zebym sie chwalila ile lat jestem starsza :lol: Chodzi mi o to,ze kazda epoka rzadzi sie swoimi prawami,zwyczajami,moda.Byc moze Wy dzisiejsze dwudziestolatki ogladajac swoje zdjecia w 2026 powiecie:jak moglam tak sie ubierac,jak moglam miec taka fryzure i makijaz?!Jesli chodzi o lata `80-te to musicie wiedziec,ze chociaz wiedzialysmy co w trawie piszczy to nie moglysmy wygladac tak jak aktorki z Dynastii,Powrotu do Edenu czy Miami Vice.W mrocznych latach `80-tych niczego nie bylo w sklepach,tak po prostu.Jak sie chcialo choc troche wyroznic z tlumu to tylko Rembertow mogl pomoc.I wracajac do "Britnejek" i "Christinek",w moich nastoletnich czasach MTV dopiero raczkowalo i nikt nie pokazalby w tv gowniary ubranej jak nastoletnia prostytutka. Do Savany i Mary-wrzucilam pania Skarbinska do wyszukiwarki i nawet hopsnelam do Empik-u ja obejzec w CKM-ie.Zupelnie nie podobna...Czy to na pewno ta sama osoba?W CKM-ie pisza,ze jest z Krakowa a w opisie Miss Lata z Radiem, ze z Miedzyrzeca Podlaskiego.A jesli to ta sama osobka to obleciala wszystkie konkursy urody jakie sie dalo.

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 07 lip 2006, 18:53

Kochana, jak ja ogladam zdjecia np. z przed dwuch lat to juz sobie potrafie pomyslec, al ja wygladalam, ajakie spodnie a jaka fryzura itd :gogol: :lol: a co mowic co bede mowila za 2 lata o obecnym wygladzie :wink: Dynastie pamietam-ogladalam :twisted: i ten drugi tez.

A co do tego CKM, to ladna ta dziewczyna :lol: tylko wlasnie na kazdym zdjeciu wyglada inaczej :? Jako blondi - ladna :gg2: gdzies tam byly jej fotki :wink: A w Miedzyrzecu Podlaskim to spedzilam 2 miesiace-fajne miaseczko :wink: :D
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 07 lip 2006, 19:25

Zapomnialam wspomniec o zjawisku, z ktorym spotykam sie dosc czesto a ktorego nie moge zniesc.Otoz panie w wieku moim i nieco mlodsze uparcie trwaja przy stylizacji z czasow,kiedy mialy po 18-20 lat.Jedna moja rowiesniczka naprawde ladna kobieta nie potrafi zrozumiec,ze od `86-ego minelo 20 lat.Wciaz ma fryzure i makijaz w tym stylu!Nawet zaprowadzona przeze mnie do fryzjera nie zreformowala sie.Po dwoch dniach znow miala trwala+tapir, o ubrankach z poduchami na ramionach i dzersejowych,obcislych mini nie wspomne!Druga z kolei, w tej chwili ok 30 letnia nie potrafi zrozumiec,ze usta obrysowane ciemnobrazowa kontorowka+jasne wypelnienie byly modne w `98.Teraz tak maluja sie tylko rosyjskie prostytutki trzeciego sortu.Ale ona wciaz mysli,ze jak bedzie miala taki makijaz jak w wieku 20-stu lat to bedzie wygladala na 20-a lat.

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 07 lip 2006, 19:30

o tak takie przyzwyczajenia sa straszne, te poduchy w ramionach to koszmar, i ta ciemna kontorowka , jakby wlasnie skonczyla jesc tabliczke czekolady.

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 07 lip 2006, 19:46

maxi, zajebista babka z ciebie! duzy jack daniels z lodem dla ciebie za takie podejscie, dystans i humor. teraz do konca zycia bede pamietala, ze malujac sie tak jak wtedy gdy mialam 20 lat wcale nie bede wygladac tak jak wtedy- smutne ale prawdziwe i super powiedziane. nauczylam sie dzis czegos nowego i wiem jak uniknac tego na przyszlosc.
buzka maxi!
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 07 lip 2006, 19:53

A ja jak zwykle sie nie zgodze :lol: :lol: :lol: pewnie dlatego ze jestem po 4 ogromnych drinkach...
Powiem tylko tyle i nauczylam sie tutaj tego w Irlandii.Nauczylam sie tego ze kobiety potrafia sobie prawic komplementy i ze roznorodnosc stylu jest PIEKNA!Uwielbiam patrzec jak nieidealne kobiety,kurpulentne wymachuja tu pupciami i jest w nich to cos...To co powoduje ze nie sa o siebie zazdrosne tak jak w naszym pieknym kraju..I nie skad-nie jestem Kosmopolitka...Ale w Polsce wielokrotnie uslyszalam gburski tekst "Jestes fajna...Ale te dwie? :roll: Nie masz czasem tu innych kolezanek poza tymi dwoma :? :shock: Jesli sie komus cos podoba i potrafi w tym emanowac..well
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 07 lip 2006, 20:09

Savana znam babeczki w moim wieku i starsze,ktore wcale nie sa niewolnicami mody a mimo to sa atrakcyjnymi kobietami z klasa.Nie wszyscy musza byc idealni ale przynajmniej powinni sie starac.Nie chodzi mi o to czy ktos jest chudy,czy gruby.Tez uwazam,ze pulchne moze byc sexy.Ale dla mnie cos o wygladzie taniego kurwiszona w panterce nie moze byc sexy i z klasa.A ogladanie kobiet w stylu dzidzia-piernik wywoluje we mnie zazenowanie.Przy okazji panterki,prosze wszystkie mlode damy,ktore nas czytaja zeby sobie zapamietaly,ze panterka,podobnie jak koronka jest deseniem bardzo seksownym i "dwuznacznym".Z tego powodu dozwolona jest tylko na ubraniach o bardzo dobrej jakosci i dobrze wykonczonych.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”