Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 19 cze 2006, 21:06

Samanti nie pytaj się tylko się pakuj!!!
do odważnych świat należy.. ja bym się 5 minut nie zastanawiała :twisted:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 19 cze 2006, 21:16

GAGA pisze:
martka007 pisze:Gaga Sardynia to włoska wyspa :)
Z greckich polecam Rodos - mała, przyjemna poleżeć tydzień można
Martka przeczytaj sobie jakieś 3-4 ostatnie strony o sponsoringu to zrozumiesz dlaczego Sardynia :wink:
Gaga spokojnie wszystko łapie :wink: ale po co nam to wszytsko...:)

Awatar użytkownika
crabro
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: crabro » 20 cze 2006, 10:19

Samanthii pisze:i jeszcze raz moje pytankohttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 42cze3.gif

czy warto leciec do Izraelu :?: - no doradzie mi... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ini118.gif

nie wiem, co robic -please...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 42LOVE.gif
Samanthii, ja wróciłam właśnie stamtąd...Można pochodzić po Eljacie, wybrać się na jakies zakupy, ale co do zwiedzania to oprócz Morza Martwego (które robi wrażenie - jakby pływało się w jakimś kwasie, ale śmierdzi na brzegu zgnitymi jajami i wala się tam mnóstwo smieci) to zostają Ci w zasadzie "miejsca święte". Jerozolima piękna, mozna zwiedzać kilka dni, jeśli ktoś ma na to siłę i nie pomieszają mu się te miejsca urodzenia, zaśnięcia itd.Ja po jednym dniu miałam już taką mieszankę, że dziś nie wiele pamiętam :? ... poza tym do zwiedzenia Betlejem i Autonomia Palestyńska. Jest tam teraz bardzo gorąco 40 st., więc to wszystko jest męczące :wink:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 20 cze 2006, 10:42

kik@ pisze:"odgapie".... :roll:
na południu Polski to dosyć znane i to bardzo ;)
ja nawet na dugi dzień na uczelni wypytywałam "południowców" to jedna mi próbowała wmówić że to słowo normalnie jest w słowniku i funkcjonuje w całej Polsce...... :lol:
na dodatek ta co się przyczepiła, że mówie "malowane włosy" a nie "farbowane włosy"..... :lol:

Kika ja bywam uszczypliwa ale chyba nie aż tak bardzo :wink: 8)

a wracjąc do wątku, Cabro czy przy 40 stopniach tam jest duża wilgotność powietrza?? ja lubie dużą wtedy się dobrze czuje, a sam upał mnie męczy, lubie klejące ciałko :wink: chociaż do zwiedzania to troche faktycznie nie fajnie.
mnie się marzy Jordania......ech tam też troche strach...
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Aleksandra
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aleksandra » 20 cze 2006, 12:18

Aleksandra pisze: A pod koniec czerwca najprawdopodobniej wyjadę na 10 dni na wyspy Langkawi (Malezja) Z tego co czytam to świat luksusowych kurortów, krystalicznych lagun i przepięknych, szerokich czasami na 200 m. plaż. Sprawdzę to osobiście:)
No i doczekałam się.....dziś nocy wylatuję do malezji. Najpierw spędzę 4 dni w Kuala Lumpur a potem przez tydzień byczyć sie będę na wyspie Langkawi Cała wyspa to strefa bezcłowa więc oprócz leniuchowania bbuja nastawiam sie (no i mojego męża :D ) też na duże zakupy
jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie chcesz znajdziesz powód
04.11.2005- Skupin, 325cc
23.02.2006-abdominoplastyka - Skupin

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 20 cze 2006, 12:28

Aleksandra- super do mala raj na ziemi :wink: - czekamy wiec na sprawozdanie z wyjazdu i fotki :D Milego wypoczynku zycze :!: :)

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 20 cze 2006, 12:36

o boziu jak Ci cuuudownie...bajka :)

ja marzę o podróżach - największe marzenie Włochy - ale niestety wszytsko rozbija się o kasę...

Awatar użytkownika
crabro
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: crabro » 20 cze 2006, 13:02

GAGA pisze:
kik@ pisze:"odgapie".... :roll:
na południu Polski to dosyć znane i to bardzo ;)

czy przy 40 stopniach tam jest duża wilgotność powietrza??
ja z południa, a pierwszy raz słyszę... :wink:

klimat jest taki jak w Egipcie, Jordania blisko więc pewnie też tak samo :shock:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 20 cze 2006, 13:39

Aleksandra pisze:
Aleksandra pisze: A pod koniec czerwca najprawdopodobniej wyjadę na 10 dni na wyspy Langkawi (Malezja) Z tego co czytam to świat luksusowych kurortów, krystalicznych lagun i przepięknych, szerokich czasami na 200 m. plaż. Sprawdzę to osobiście:)
No i doczekałam się.....dziś nocy wylatuję do malezji. Najpierw spędzę 4 dni w Kuala Lumpur a potem przez tydzień byczyć sie będę na wyspie Langkawi Cała wyspa to strefa bezcłowa więc oprócz leniuchowania bbuja nastawiam sie (no i mojego męża :D ) też na duże zakupy
Aleksandra to ja też bym chyba chciała "odgapić" :lol:
ta strefa bezcłowa to kij ją ale cała reszta to bajka.... nie zapomnij zdać relacji i wkleić jakieś piękne foto.. życzę Ci wspaniałego wypoczynki i brązowej opalenizny.....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 cze 2006, 17:44

crabrohttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /oczko.gif

ciagle sie zastanawiam -juz sie nawet napalilam na ten wyjazd ale po Twoim poscie troche mi sie odechcialo ... :roll: :?

Mam zaproszenie do miasta Haifa - do jutra mam sie zdecydowac...
...pytalam dzisiaj o bilet- ok. 360 euro + ubezpieczenie...

w sumie ja to bylam na tak :) - ale chodzi o inne osoby ; moja mame i mojego meza :evil: , ktorzy bardzo sie o mnie boja... :roll: (jak zwykle )

...nie wiem ,co sie teraz dokaldnie dzieje w Izraelu -nie wiem ,czego mam sie spodziewac...
...ciagle strasza mnie wojskiem albo bombami -niespodziankami albo zestrzeleniem samolotu... :? :shock:

Czy jest tam az tak strasznie ,jak inni opowiadaja ???
Wiadomo ,chcialabym zobaczyc Izrael - tymbardziej ,ze mieszkalabym z zydowska rodzina... ... ale jesli jest duze ryzyko napotkania czegos lub kogos niemilego albo powrotu do domu bez jednej nogi -to wole zostac w domu albo pojechac sobie niedaleko, na jakas spokojna plaze... :?

czy moglabys mi dac wiecej info na temat Twojego pobytu w Izraelu ...?http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /mapka.jpg
bardzo proszehttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1217.gif

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”