Moderator: Zespół I
Clouver pisze:
Dziewczyny, możemy się też spotkać w Zakopanem ale chyba już w wakacje bo ja w weekendy mam zajęcia na uczelni. Wtedy problem noclegu odpada bo ja tam mam nieduży prywatny pensjonat i wszystkie się zmieścimy tylko musiałbym znać termin wcześniej aby nikt inny nie zarezerwował miejsca.
pozdrawiam

No wlasnie, tez tak sobie pomyslalam, ze oprocz wyjazdowych imprez (na ktore za bardzo nie mam czasu), mozna by jakies spotkanko osob z Krakowa i okolic zrobic. Ja przynajmniej jestem bardzo ZA, milo by bylo poznac sie i pogadac na zywo.Knajpa zawsze sie znajdzie, a w razie czego, to mozna uskutecznic maly clubbing po lokalacholivia32 pisze:No dziewczyny Kasprzykowe i Krakowianki,tyle sie nagadalysmy o spotkaniu a tu na samym forum cisza w eterze ,dziewczynki sie krusza ,czasu nie maja,zapracowane ,biedactwa wyluzujcie troszeczkebo sie zapracujecie.Lato sie zbliza moze Wam chumorki poprawi i na spotkanko nastawi :P
Jestem na TAK :) O ile mnie przyjmiecie ;Pmalaczarna pisze:No wlasnie, tez tak sobie pomyslalam, ze oprocz wyjazdowych imprez (na ktore za bardzo nie mam czasu), mozna by jakies spotkanko osob z Krakowa i okolic zrobic. Ja przynajmniej jestem bardzo ZA, milo by bylo poznac sie i pogadac na zywo.Knajpa zawsze sie znajdzie, a w razie czego, to mozna uskutecznic maly clubbing po lokalacholivia32 pisze:No dziewczyny Kasprzykowe i Krakowianki,tyle sie nagadalysmy o spotkaniu a tu na samym forum cisza w eterze ,dziewczynki sie krusza ,czasu nie maja,zapracowane ,biedactwa wyluzujcie troszeczkebo sie zapracujecie.Lato sie zbliza moze Wam chumorki poprawi i na spotkanko nastawi :P