spotkania forumowiczek

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 15 maja 2006, 20:18

tak pod koniec czerwca byloby super. ja juz wtedy bede podgojona troszke bo zabieg mam 19. ale 4 lipca juz mnie nie bedzie a tak chcialabym wziac udzial w tym spotkaniu. dziewczyny sprezmy sie z tym spotkaniem, zeby doszlo do skutku.

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 16 maja 2006, 08:42

Clouver pisze:
Dziewczyny, możemy się też spotkać w Zakopanem ale chyba już w wakacje bo ja w weekendy mam zajęcia na uczelni. Wtedy problem noclegu odpada bo ja tam mam nieduży prywatny pensjonat i wszystkie się zmieścimy tylko musiałbym znać termin wcześniej aby nikt inny nie zarezerwował miejsca.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 16 maja 2006, 09:17

olivia32 pisze:No dziewczyny Kasprzykowe i Krakowianki,tyle sie nagadalysmy o spotkaniu a tu na samym forum cisza w eterze ,dziewczynki sie krusza ,czasu nie maja,zapracowane ,biedactwa wyluzujcie troszeczke :( bo sie zapracujecie.Lato sie zbliza moze Wam chumorki poprawi i na spotkanko nastawi :P
No wlasnie, tez tak sobie pomyslalam, ze oprocz wyjazdowych imprez (na ktore za bardzo nie mam czasu), mozna by jakies spotkanko osob z Krakowa i okolic zrobic. Ja przynajmniej jestem bardzo ZA, milo by bylo poznac sie i pogadac na zywo.Knajpa zawsze sie znajdzie, a w razie czego, to mozna uskutecznic maly clubbing po lokalach ;)

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 17 maja 2006, 03:56

dziewczyny no to ustalmy termin niech kazda powie najdogodniejszy dla siebie i granice od kiedy do kiedy moze i wybierzemy tak zeby kazdej pasowalo wiec ja bede pierwsza.
moge od 15 czerwca do 3 lipca
najdogodniejszy termin ok 30 czerwca.
niewazne gdzie dojade wszedzie o ile cycki mi na to pozwola.

katesw
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: katesw » 17 maja 2006, 08:20

moze byc okolo 30 czerwca. Ja sie dostosuje do wiekszosci. Mam nadzieje, ze dojdzie do spotkania a nie skonczy sie tylko na planowaniu :)
27.04.06r. dr Kasprzyk, McGhan 410MF anatomiczne 295cc

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 17 maja 2006, 14:23

ja mam 7go czerwca zabieg ale myślę , że do 30go już będzie w porządku , jak nie to pojadę choćby z bolącymi cyckami :D
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 17 maja 2006, 15:50

ty masz 7 a ja 19 :cry: ale ja tez pojade niebedzie zle. czyli wstepnie jak narazie pasuje 30 czerwca. dziewczyny dopisujcie sie jeszcze.

Awatar użytkownika
Clouver
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Clouver » 17 maja 2006, 16:34

Teoretycznie pasuje mi każda data z tym, że na dzień dzisiejszy nie potrafię powiedzieć kiedy będę mieć obronę pracy lub zaliczenia. Może się tak zdarzyć, że akurat wypadnie wtedy jak będzie spotkanie.
I am a sexbomb producer!

aanioleek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aanioleek » 17 maja 2006, 21:45

malaczarna pisze:
olivia32 pisze:No dziewczyny Kasprzykowe i Krakowianki,tyle sie nagadalysmy o spotkaniu a tu na samym forum cisza w eterze ,dziewczynki sie krusza ,czasu nie maja,zapracowane ,biedactwa wyluzujcie troszeczke :( bo sie zapracujecie.Lato sie zbliza moze Wam chumorki poprawi i na spotkanko nastawi :P
No wlasnie, tez tak sobie pomyslalam, ze oprocz wyjazdowych imprez (na ktore za bardzo nie mam czasu), mozna by jakies spotkanko osob z Krakowa i okolic zrobic. Ja przynajmniej jestem bardzo ZA, milo by bylo poznac sie i pogadac na zywo.Knajpa zawsze sie znajdzie, a w razie czego, to mozna uskutecznic maly clubbing po lokalach ;)
Jestem na TAK :) O ile mnie przyjmiecie ;P
Pozdrawiam,
Zuza :D :P :D

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 17 maja 2006, 23:39

Aaniolek, jasne, ze przyjmiemy, tylko niech sie nas wiecej zbierze. mam nadzieje ze tak bedzie :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”