dwoch facetow jednoczesnie

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 30 mar 2006, 01:59

Wicherku jak dolaczyc fot do posta.Kliknelam Download IMG i wybrala fot z dokumentow i nic.

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 30 mar 2006, 08:41

odpisałam Ci na priv :-)
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 30 mar 2006, 12:52

maxi pisze:Ja tez bylam w takiej sytuacji.......Podobnie jak w przypadku Gagi panowie sie spotkali
czy ja mówiłam, że się spotkali??? oni rozmawiali telefonicznie.....
no i ten co w sierpniu mówiłam, że znikł bezpowrotnie jednak wrócił do rozgrywek..... dość zabawnie było (dzisiaj na to patrząć) jak idąć z misiem w supermarkecie warszawskim spotkaliśmy się..... ja z misiem pod ręke.... i on..... nie jesteście w stanie sobie wyobrazić jaką głupią gębe musiałam mieć w tym momencie. :lol:
no i nawet ładnie się ze sobą przywitali..... pełnia zmieszania, głupawych odruchów itd.....
maxi pisze:...ja wiem z wlasnego doswiadczenia,ze mozna pokochac kogos za dobroc i milosc...(chyba,ze mu sie zbiera bialy nalot w kacikach ust-wtedy nie mozna)......
jak mowila moja babcia niewazne z kim zyja-wazne,ze czapka meska wisi w przedpokoju. :wink: :P
bo pęcne ze śmiechu!!!!! z tym nalotem mnie zabiłaś- condition jak się patrzy :!:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 30 mar 2006, 13:32

:roll:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 30 mar 2006, 13:55

Megi to do mnie??? :?:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 30 mar 2006, 14:11

Dziewczyny dajcie spokoj-kazdy robi to co uwaza za stosowne.Nie oceniajmy sie nawzajem..Megi ja tez nie widze sensu w oszukiwaniu,ale zycie czasem pokazuje patowe sytuacje,w ktorych trzeba uzyc forteli ,zeby odeprzec atak i wyjsc z twarza..Oby jak najmniej.Pozdrawiam i spadam na lunch ,namacalnie poogladac telefoniki :wink:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 30 mar 2006, 14:24

utarlo sie ze faceci skacza na boki i nikogo to raczej nie dziwi taka rzekomo juz ich natura i tym tez sie usprawiedliwia ich przygody... dlaczego identyczne zachowanie kobiet tak bulwersuje ??? dlaczego zawsze winna jest kobieta ?? a moze do tanga nie potrzeba dwojga ?

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 30 mar 2006, 14:25

Fakt Merlinka, że jak facet zdradza to nawet się o tym nie wspomina, bo taka natura i tak musi być, a jak kobieta to od razu sz****, zła i jest to wypominane całemu światu
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 30 mar 2006, 15:51

GAGA pisze:Megi to do mnie??? :?:
Gaga to nie do Ciebie :!: :shock: :)
moja wypowiedź była skierowana tylko i wyłącznie do autorki tego tematu.

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 30 mar 2006, 17:53

Wiecie ale to naprawdę staje się uciązliwe dla mnie. Wiem pomyślicie młoda głupia i zmienna. Ale ja pomyslę, że mam się spotkać z tym moim i go przytulić lub pocałować to mnie z lekka odpycha -nie wiem co się ze mną stało :? co?/ Tamtego nie ma i nie może być!!!!!! :!: Ale co mnie się stało w stosunku do niego??
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”