Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
dordi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: dordi » 28 mar 2006, 09:19

Rany, jakbym siebie słyszała! :shock:
Trzeba zaczac dzialac,a przynajmniej intensywnie myslec nad zmiana tego stanu...
2005 r./2006 r. - nos dr A. Krajewski- spartaczony ...
03.2010 r.- nos dr Skupin - jest duuuużo lepiej
03.2011 poprawka cz.chrzęstnej noska- trzymajcie kciuki;)

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 28 mar 2006, 09:44

dziewczyny jakbyscie otwieraly jakis interesik to nie zapomnijcei o mnie - lada chwila koncze studia ;) ;) ;)

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 28 mar 2006, 12:15

Moniu-ja bylam au pairka jak mialam 19 lat w Hollandii,po tym powiedzialam sobie ze dzieci przez 10 lat nie bede miala taksie nameczylam ale ja bylam rok a 3 mce to szybko zleci...ja siedze na razie w Szkocji :)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 31 mar 2006, 00:03

monika... pisze:Ahh... oczywiscie nie ,zebym byla smutasem jakims.Po prostu nie sprawdzam sie. Myslalam ze studia odmienia moje zycie, stane sie bardziej wartosciowa osoba, uwierze w swoj potencjal, a co wazniejsze inni uwierza we mnie.A tu zabraklo mi sily przebicia chyba.. Przegralam sprawe. Jest ktos moze z SWPS. Albo dowolnej uczelni panstwowej o kierunku psychologicznym?
Moniczko, no to mialysmy podobnie: ja tez myslalam ze studia psychologiczne mi cos w zyciu zmienia, nie wiem, moze moj stosunek do zycia, moze problemy z depresja i samoocena... ehh, duzo by pisac. faktem jest, ze niewiele to dalo ("lekarzu ulecz sam siebie"). Poza tym przerosla mnie wizja pracy z psychika innych ludzi, chyba wystraszylam sie odpowiedzialnosci. Potraktowalam wiec studia jako ciekawa przygode i zrodlo wiedzy. Skonczylam psychologie na UJ, nawet niedawno sie obronilam (mialam poslizg i wizje wiecznego studiowania, bo w trakcie nauki zaczelam prace), a zawodowo raczej mam niewiele wspolnego z terapia, wiecej z papierkami, cyferkami, biurem. No i jak dobrze pojdzie, to podyplomowe zarzadzanie od pazdziernika, bo to w polaczeniu z psychologia moze da jakies ciekawe perspektywy zawodowe.

Awatar użytkownika
monika...
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: monika... » 31 mar 2006, 21:25

Zarzadzanie? moze zadam banalne pytanie ale czego? tyle teraz tych kierunkow... Wiesz ja bardzo chce wrocic na psychologie, ona wyciaga na wierzch moje mozliwosci intelektualne, mam duzo talentow w tej dziedzinie jednak na razie boje sie ludzi, starcia moich pragnien z ich ambicjami chociaz nie powinno sie zwracac na to uwagi.Teraz pojde jeszcze na hotelarstwo zaocznie i polacze to z dziennymi z psychologii. Ale musze ozdrowiec. Skonczywszy studia nie musisz pomagac, terapeutow po tym zawodzie mamy pelno i wystarcza swiadomosc ze wiekszosc z nich jest kiepska. Jest wiele po tym kierunku mozliwosci pracy, nie tylko papierkowej. Nie wiem co skonczylas ale jesli mowisz ze nie chcesz miec do czynienia z problemami ludzi moze warto bylo skonczyc psychologie reklamy? A jesli skonczylas to wiecej wiary w siebie , kto chce ten potrafi :) wiedza psychologiczna daje Ci pole do popisu na wielu, wielu dziedzinach

Mysle , ze sobie poradzisz. Slonko Ty juz masz to ukochane przeze mnie wyksztalcenie :) Jestes juz PANIA

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 31 mar 2006, 21:43

Monika, no to trzymam kciuki, zeby sie twoje marzenia zrealizowaly:) a co do moich podyplomowych, to albo "Zarzadzanie sfera uslug medycznych" albo "Zintegrowane systemy logistyczne w firmie"(tam tez sa elemnty zarzadzania zarowno firma jak i zasobami ludzkimi) - jeszcze mam pare miesiecy do namyslu. pozdrawiam:)

Awatar użytkownika
monika...
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: monika... » 31 mar 2006, 22:06

Dobrze , ja tez trzymam kciuki :) Wysoko mierzysz, ale ksztalc sie bo nikt Ci tego nie odbierze a zycie Cie nieraz pewnie zaskoczy

Awatar użytkownika
syla
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: syla » 01 kwie 2006, 13:18

Czesc dziewczynki

A ja tez po marketingu .
Ale od 3 lat pracuje w firmie miedzynarodowej ( nazwy nie podam ale wszczycy ją znają).
Jestem przedstawicielem do spraw sieci miedzynarodowych i uwielbiam moją robote
Smigam co prawda dziennie nieraz 500 km. Ale nie siedze przy biurku 8 h nie wyobrazam sobie innej robotki.
Normalnie szczesliwa jestem.

Pozdrowionka

amelja
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: amelja » 08 kwie 2006, 19:02

hej dziewczynki!
kurcze bylam dzis na fajnym szkoleniu z zakresu zarzadzania ludzmi,
interesuje sie tym tematem , w tym ierunku skonczylam tez studia podyplomowe, zarzadzanie zasobami ludzkimi, a wczesniej akademie ekonomiczna- zarzadzanie
pracuje w dziale kadr,
wiecie w sumie przemyslalam i stwierdzam, ze chcialabym byc trenerem,
nie wiecie moze jak sie za to zabrac,
wszedzie gdzie szukaja trenerow chca aby miec doswiadczenie w pracy menadzerskiej- a tego to nie mam, jest jakas inna droga?

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 08 kwie 2006, 19:16

hmm tego nie wiem ale wiem ze fajny kierunek skończyłas :wink:

moja ciotka która prezesuje w stolicy mówila ze jej koleżanka po takim kierunku otworzyła firme Headhunterską i robi niezły interes, a przy okazji jest w pełni spełniona zawodowo :wink:

a ja mam tez pytanko, wiem że któras z Was moje drogie, a może nie jedna :wink: robi doktoracik :wink:

jakims sposobem go robicie??
tzn asystujecie na uczelni czy robicie prywatnie??
i czy któraś może miala do czynienia z CC (Colegium Civitas w Wawie) ??
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”