Julia Dybowska i inne z instagrama II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama II

Post autor: alicjachrupek » 22 maja 2018, 11:54

O nie zawsze taki bogacz to może puścić z niczym albo ochlapami. Stać go na prawników znam parę takich przypadków.
Ona 40-50 lat a nowa 20 i ona depresja bo "całe życie mu poświęciła". Dobry komentarz pod artykułem Julii i tego jej czytałam, ktoś napisał akurat o byłej żonie. :Ona miała urodę, mlodosc on pieniądze jej uroda i młodość przeminęła on pieniądze dalej ma...

Theyshotwaldo
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Theyshotwaldo » 22 maja 2018, 12:04

Dlatego uważam ze kobieta powinna byc niezależna, ale czasem chęć sławy na instagramie najwyraźniej to przebija heh
25.11.2016 - konsultacja
22.03.2017 - CKN dr Skupin

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 22 maja 2018, 12:27

Tak to podstawa niezależność.
Jeżeli związek opiera się na tym że kobieta stawia i ma do zaoferowania tylko wygląd, albo partner kieruje się wyglądem to nie jest to dobry znak, bo wygląd często "powszednieje" przyzwyczajamy się do wyglądu i nie jest on wow po pewnym czasie. Poza tym starzejemy się po ciąży po chorobie itd to może się zmienić jak facet widzi w lasce tylko super ciało no to sorry ale jak ono się zmieni to i partnerka się zmieni, bo on nic innego nie szuka.
No jak ktoś jest ładny to tak bywa że trafia bardzo często na facetów zainteresowanych tylko ich wyglądem, którzy dosłownie pożerają cię wzrokiem podczas rozmowy. Ale to już w naszej gestii jest żeby ten nasz wygląd nie zdominował naszego życia, żebyśmy się rozwijały, miały pasje. Trafiały na facetów madrych których można słuchać godzinami.

Mnie to szokuje że 20 paro latki biorą kredyty że oczy z orbit wychodzą żeby wyglądać tak jak klon....

Awatar użytkownika
kobietazpasja
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kobietazpasja » 22 maja 2018, 20:28

Alicja calkowicie sie z Toba zgadzam ,masz racje wydaja krocie,by wygladac jak klon klona
2002-ckn nosa prof. Zielinski-nieudana;((spartaczona
2011- poprawka calkowita korekcja nosa, Dr Krawczynski-zadowolona,ale mysle jeszcze o udoskonaleniu;-)
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=310" onclick="window.open(this.href);return false;
2010-licowki porcelanowe Dr Robert Kaminski-Artsmile

Awatar użytkownika
Niemadlamnienicka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Niemadlamnienicka » 23 maja 2018, 23:35

zgadzam sie z Wami dziewczyny :)

dzis na pudelku artykul o Heather Bird -( zonie Roberta - chlopaka Julii Dybowskiej jakby ktos nie ogarnial tej telenoweli)
BBC nakrecilo reportaz o Robercie - Robbie's War- the Rise and Fall of a Playboy Billionaire

ja nie ogladam TV ale az z ciekawosci weszlam na bbc online i zobaczylam ten dokument

Robert wpuscil ich na chate bo ten reportaz mial byl o NIM, JEGO procesach i walce o fortune, ktora chca mu, jak twierdzi bezprawnie, odebrac ( Robert byl aresztoewany kilka lat temu i zamieszany, razem ze swoim bratem, w jedna z najwiejszych afer podatkowych w UK). Robert moze stracic swoj dom w Londynie - wlasciwie stracil juz 85% swojego majatku. Oczywiscie z naszego punktu widzenia, dalej ma niewyobrazalna fortune ale dla niego to musial byc ogromny cios.

Glownym bohaterem tego programu nie jest jednak Robert, lecz Heather. Ma sie wrecz wrazenie, ze caly proces i walka to watek poboczny, a glownym tematem sa tu stosunki pomiedzy malzonkami i obecna dziewczyna Roberta. czyli to co soprzedaje sie najlepiej :)

Heather ukazana jest jako bidulka mieszkajaca w jednym pokoju z dzieci, gotujaca w sypialni i nie wysciubiajaca nosa z niej, zeby przypadkiem nie wpasc na Julie.
BTW Heather za mlodu wygladala bardzo podobnie do Julii obecnie - wysoka, szczupla, piekna blondynka z prostymi wlosami

Julia podobno odmowila wywiadu. Robert wydaje sie sympatycznym gosciem...

Sa pokazane zdjecia Julii a pozniej krotkie nagranie jak przyszla do niego do pracy i miziala go po plecach podczas gdy on siedzial za biurkiem.

Wyglada BAAAARDZO chudo, wrecz anorektycznie... I jej bujna burza blond wlosow to - prawie lysina na czubku a doczepy na dole :(

ja rzadko sie czepiam i oceniam, bo daleko mi do Julii, ale ona wyglada niezdrowo!! :(
no ito tylko potwierdza, ze dziewczyny inpisruja sie wyidealizowanymi insta zdjęciami i dazac do czegos co jest nieosiagalne... :(

pozniej pojawia sie jeszcze na balu, w przebraniu.

Trzeba przyznac ze buzie ma zjawiskowa, aczkolwiek wiadomo, mocno przesadzona :)
No ale coz

teraz Robert sie wkurzyl, ze material postal zmanipulowany i nie o tym mial byc reportaz i podobno pozwie BBC :)

pisze Wam o tym tutaj bo wiem, ze nie kazda z Was moze zobaczyc sobie ten program, a moze ktoras jest zainteresowana - z tego co wiem BBC nie streamuje w PL :)

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 23 maja 2018, 23:55

Ja już na pudełku sobie komentarze poczytałam o niej hehe. Też jest o tym programie.
Osobiście takiej "kariery" i tego związku psychicznie bym nie uniosła.

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 26 maja 2018, 00:29

Dzisiaj Julia jest na głównej czołówce Daily Mail (rofl (rofl
Life is a journey,not a destination.

Theyshotwaldo
TOP Beauty
TOP Beauty