zgadzam sie z Wami dziewczyny :)
dzis na pudelku artykul o Heather Bird -( zonie Roberta - chlopaka Julii Dybowskiej jakby ktos nie ogarnial tej telenoweli)
BBC nakrecilo reportaz o Robercie - Robbie's War- the Rise and Fall of a Playboy Billionaire
ja nie ogladam TV ale az z ciekawosci weszlam na bbc online i zobaczylam ten dokument
Robert wpuscil ich na chate bo ten reportaz mial byl o NIM, JEGO procesach i walce o fortune, ktora chca mu, jak twierdzi bezprawnie, odebrac ( Robert byl aresztoewany kilka lat temu i zamieszany, razem ze swoim bratem, w jedna z najwiejszych afer podatkowych w UK). Robert moze stracic swoj dom w Londynie - wlasciwie stracil juz 85% swojego majatku. Oczywiscie z naszego punktu widzenia, dalej ma niewyobrazalna fortune ale dla niego to musial byc ogromny cios.
Glownym bohaterem tego programu nie jest jednak Robert, lecz Heather. Ma sie wrecz wrazenie, ze caly proces i walka to watek poboczny, a glownym tematem sa tu stosunki pomiedzy malzonkami i obecna dziewczyna Roberta. czyli to co soprzedaje sie najlepiej :)
Heather ukazana jest jako bidulka mieszkajaca w jednym pokoju z dzieci, gotujaca w sypialni i nie wysciubiajaca nosa z niej, zeby przypadkiem nie wpasc na Julie.
BTW Heather za mlodu wygladala bardzo podobnie do Julii obecnie - wysoka, szczupla, piekna blondynka z prostymi wlosami
Julia podobno odmowila wywiadu. Robert wydaje sie sympatycznym gosciem...
Sa pokazane zdjecia Julii a pozniej krotkie nagranie jak przyszla do niego do pracy i miziala go po plecach podczas gdy on siedzial za biurkiem.
Wyglada BAAAARDZO chudo, wrecz anorektycznie... I jej bujna burza blond wlosow to - prawie lysina na czubku a doczepy na dole
ja rzadko sie czepiam i oceniam, bo daleko mi do Julii, ale ona wyglada niezdrowo!!
no ito tylko potwierdza, ze dziewczyny inpisruja sie wyidealizowanymi insta zdjęciami i dazac do czegos co jest nieosiagalne...
pozniej pojawia sie jeszcze na balu, w przebraniu.
Trzeba przyznac ze buzie ma zjawiskowa, aczkolwiek wiadomo, mocno przesadzona :)
No ale coz
teraz Robert sie wkurzyl, ze material postal zmanipulowany i nie o tym mial byc reportaz i podobno pozwie BBC :)
pisze Wam o tym tutaj bo wiem, ze nie kazda z Was moze zobaczyc sobie ten program, a moze ktoras jest zainteresowana - z tego co wiem BBC nie streamuje w PL :)