Jak w temacie. Nie wiem do kogo mogę się już zwrócić. Po prostu siedzę i płaczę z bezradności. Może napiszę o co chodzi i ktoś mi pomoże. Mój były facet, jednocześnie szef ( też były ) nie może przeboleć, że otworzyłam swoją, konkurencyjną dla niego firmę. Podszywa się pod klientów i śle maile do moich biznesowych, zagranicznych partnerów, że oszukuję ludzi, wyłudzam pieniądze itp. Muszę potem to wszystko odkręcać, co kosztuje mnie dużo zdrowia i czasu. Mało tego. Zaczął robić to samo na największym portalu
www.wakacje.pl i jakby tego nie było dość szafuje tam moim imieniem i nazwiskiem. Te posty wyrządzają mi ogromną krzywdę. Bardzo jest mi przykro, bo to czcze kłamstwa. Nigdy nikogo nie oszukałam ani nie okradłam. Napisałam maila do portalu z prośbą o usunięcie tych wypowiedzi ale one tam wciąż widnieją. Może ktoś ma numer telefonu do tego portalu albo może wpłynąć na moderatorów? Będę wdzięczna za każdą pomoc. Wysłałam im przed chwilą kolejnego maila. Nie wiem już co robić.Dlaczego ludzie są tak podli?Pomóżcie mi, proszę, bo już nie mam łez...