Bardzo proszę o pomoc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Bardzo proszę o pomoc

Post autor: Lilith » 25 kwie 2006, 15:24

Jak w temacie. Nie wiem do kogo mogę się już zwrócić. Po prostu siedzę i płaczę z bezradności. Może napiszę o co chodzi i ktoś mi pomoże. Mój były facet, jednocześnie szef ( też były ) nie może przeboleć, że otworzyłam swoją, konkurencyjną dla niego firmę. Podszywa się pod klientów i śle maile do moich biznesowych, zagranicznych partnerów, że oszukuję ludzi, wyłudzam pieniądze itp. Muszę potem to wszystko odkręcać, co kosztuje mnie dużo zdrowia i czasu. Mało tego. Zaczął robić to samo na największym portalu www.wakacje.pl i jakby tego nie było dość szafuje tam moim imieniem i nazwiskiem. Te posty wyrządzają mi ogromną krzywdę. Bardzo jest mi przykro, bo to czcze kłamstwa. Nigdy nikogo nie oszukałam ani nie okradłam. Napisałam maila do portalu z prośbą o usunięcie tych wypowiedzi ale one tam wciąż widnieją. Może ktoś ma numer telefonu do tego portalu albo może wpłynąć na moderatorów? Będę wdzięczna za każdą pomoc. Wysłałam im przed chwilą kolejnego maila. Nie wiem już co robić.Dlaczego ludzie są tak podli?Pomóżcie mi, proszę, bo już nie mam łez... :cry: :cry: :cry:

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 25 kwie 2006, 15:27

A nie mozna oskarzyc go o znieslawienie?
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 25 kwie 2006, 15:30

ja bym pozwala fiuta za naruszenie dobr osobistych :evil: (jesli sad uwzgledni sam bedzie musial to odkrecac :twisted: a moze jeszcze cos Ci skapnie na letnie zakupy :twisted: )

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 25 kwie 2006, 15:31

Może i można, ztym,że on wypisuje z różnych komputerów. Teraz zależy mi na usunięcie jego postów z tamtego forum. Tam wchodzi masa ludzi i czyta... :cry:

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 25 kwie 2006, 15:40

Lilith a moze zadzwon pod jeden z podanych numerow i popros o numer do osoby odpowiedzialnej za tresc witryny ? moze dogadasz sie szybciej niz meilowo

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 25 kwie 2006, 15:58

Merlinko, oni nie podają żadnych numerów do siebie. Proszą tylko aby kontaktować się e-mailem. Czytałam właśnie regulamin tego forum i nie można tam zamieszczać takich postów. Dlatego tu pytam czy ktoś ma do nich numer, albo zna kogoś, kto tam pracuje? Jestem kłębkiem nerwów i już nie wiem czy po prostu nie zamknąć firmy. Ale tyle włożyłam w to serca, wysiłku i pracy, że mi szkoda. Już nawet klientów zadowolonych mam :) Nie było pięniążków, więc sami ze wspólnikiem remontowaliśmy biuro, które tanio wynajęliśmy, bo było w opłakanym stanie. Krew nam z rąk płynęła ale za to teraz wszyscy z naszego piętra przychodzą i podziwiają. Tak mi szkoda to zostawić... Ja kocham to co robię, to moje dziecko. A tu taki chłystek chce mi wszystko zepsuć... :cry:

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 25 kwie 2006, 16:06

no wiem alsnie widzialam ale pomyslalam ze moglabys zadzwonic bezposrednio do tej firmy i tam ewentualnie zapytac o numer
:
Wakacje.pl Sp. z o.o.
ul. Wały Piastowskie 1, 80-855 Gdańsk,
tel. (0-5 8) 320-79-89, 320-79-92

wrrr mozna sie wsciec tyle sie napracowalas a tu osiol Ci robi kolo pior :?

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 25 kwie 2006, 16:11

Merlinko, dziękuję ślicznie, zaraz tam zadzwonię, może coś wskóram... :roll:

Usunięto te wstrętne posty :) okazało się, że chyba mój poprzedni email do nich nie dotarł. Bo teraz, po wysłaniu interwencja była natychmiastowa!!!!!!!! Jednak admin jest bardzo w porządku. Kamień z serca :) ! Dzięki dziewdzyny. Nasze " adminki " mogą usunąć temat. Przynajmniej jeden problem z głowy. :wink:

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 25 kwie 2006, 22:42

lilith ja bym na twoim miejscu postarala sie, zeby facet odpowiedzial za to co robi przed sadem, bo to co zrobil jest karalne (pomowienie ), poza tym przypuszcasz chyba ze jego dzialalnosc nie ogranicza sie do tego forum. Jesli nie chcesz babrac sie z prawem to przynajmniej postrasz to dno, ze tak zrobisz.

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 25 kwie 2006, 23:21

Lilith na skurwiela podziala tylko jedno.Jakby co wyslij mi maila na priva

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”