Moderator: Zespół I

coz , prawda :| . Mieszkam w Skandynawii, kiedy moj chlopak powiedzial w pracy znajomemu, ze sie wprowadzilam do niego to on spytal sie jego z jakiego kraju jestem.Londyjka pisze:..Wiecie jak na nas patrza? Jak na ruskich...

niestety taka jest prawda....smutne,ale prawdziwe...kiedys czytalam w gazecie holenderskiej jak starsza babka sie wypowiadala,ze kolo jej mieszkania bylo kiedys tak spokojnie bo byl burdel,a teraz Polacy tam mieszkaja i trzeba codziennie policje wzywac,bo taki halas itp...Londyjka pisze:musza na kogos zwalic a latwiej na nas bo jestesmy "niepewnym" narodem ze wschodu...a rosja dobrej opinii nie ma,choc jest bardziej znana niz Polska,dlatego dla nich polak czy rusek to jedno.Zle mi z tym,bo chcialam znalesc swoje mijsce na swiecie,nikogo nie atakuje,nie obrazam,nie jestem rasistka a musze zyc w kregu wyimaginowanej opinii zalozonej juz z gory

kiedys chcialam go dac na avatarek, ale tak mnie wkurzyl, ze juz nie chcemisialeczek24 pisze:natalya, chcesz go dac na avatrarek?