Zjawiska paranormalne,duchy?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
bernadetta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: bernadetta » 10 maja 2008, 08:08

joyana, mój mąz przeżył dokładnie to samo jako nastolatek, tylko z nieżyjaca prababcią. teraz mówi, ze to mógł być sen... otworzył rano oczy, a nad nim prababka i paraliz. mówi, ze słyszał swoich baraci za ścianą, więc pewnie nie śnił.
ten bezwład jest charakterystyczny. oby mi się to nie przytrafiło!!!
Jestem powątpiewaniem w sens, formą ponad treść
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

24.04.2008-dr Brzuchanski plastyka brzucha :)

08.10.2008-mama - powieki u dr Brzuchanskiego

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 10 maja 2008, 09:48

W dzień mogła bym ducha zobaczyć i nie bała bym sie,ale w nocy przenigdy brrrrr
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 10 maja 2008, 11:40

bernadetta pisze:oby mi się to nie przytrafiło!!!
ja też nie chciałabym tego doświadczyć!

Awatar użytkownika
janna
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: janna » 11 maja 2008, 21:57

Mnie się niby nic nie pokazało, ale...
Pewnej nocy czekalam, aż mój narzeczony wróci do domu, więc nie położyłam się normalnie do łóżka, tylko drzemałam na kanapce w salonie. Chwilami się przebudzałam, po czym znowu zasypiałam, aż za którymś razem "przyśniło mi się", że on własnie wrócił i wszedł do pokoju. No to otworzyłam oczy (jestem pewna, że wtedy już nie spałam) i spojrzałam w przeciwległy róg pokoju, gdzie niby on powinien w tym momencie być... Oczywiście było ciemno, tylko lekka poświata zza okien. Mojego faceta nie było, wszystko wyglądało normalnie, ale ja wiedziałam, czułam, że coś tam jest i się na mnie patrzy. Ja patrzyłam w "to" i czułam, że nie mogę oderwać wzroku od tego miejsca. Jeszcze teraz mam ciarki na plecach na myśl o tym. Koszmarne wrażenie, bo czułam, że wcale nie jest to coś dobrego. Trwało to dłuższą chwilę, parę razy zamknęłam i otworzyłam oczy, żeby się z tego otrząsnąć, ale to nie mijało.

Nigdy wcześniej, ani później się tak nie czułam. I nikomu nie życzę.
Nie należę do osób strachliwych, które boją się być same w domu, czy nie mogą zasnąć bez światła. Dlatego nie sądzę, żebym sama to sobie wkręciła. Chociaż może lepiej by było, bo wolałabym, żeby się nie powtarzało...

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 11 maja 2008, 22:09

janna pisze:Ja patrzyłam w "to" i czułam, że nie mogę oderwać wzroku od tego miejsca
Ja bym chyba wyleciała z mieszkania z krzykiem i już nigdy nie została sama w domu. Brrrr

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 maja 2008, 10:40

Ja jak byłam dzieckiem widziałam ducha. Miałam w tedy 4 latka. Obudziłam sie w nocy i zobaczyłam,że przy moim łóżeczku stoi czarna postać. Myślałam,że to mama,ale usłyszałam,że mama śpi obok na lóżku i chrapie.Zamknęłam szybko oczy,po chwili je otworzyłam,a ta postac dalej stała,gdy po raz któryś znów otworzyłam oczy juz jej nie bylo :doubt:
Juz jako dorosła kobieta pojechałam do brata.Była tam mama,moja koleżanka,bratowa i brat. Rozmawialiśmy o duchach,a własciwie o duchu który co parę dni robił jakies figle u brata w domu. Podkręcał telewizor,włączał muzyke,strącał garnki z suszarki do naczyń itp.
Brat sie do tego przyzwyczaił,bo mieszkał juz długo w tym mieszkaniu,natomiast bratowa dostawała kota do głowy :badgrin: Moja mama oczywiście nie wierzy w takie rzeczy i usilnie chciała nam wmówic,ze to przez drgania budynku powstają te dziwne zjawiska.
Jeszcze nie dokończyła dobrze zdania gdy w nasza strone poleciała zapalniczka do gazu i to z taką siła,że rozwaliła sie w drobny mak. Duch jednak skierował ja w ziemie,zeby nas nie uszkodzić. Zamarliśmy wszyscy na pare sekund,a potem koleżanka uciekła,mama dalej nam wmawiała,ze to przypadek,ja sie smiałam,bo jakis w ogóle sie nie bałam,bratowa powiedziała,ze JAK NATYCHMIAST brat nie zacznie szukac innego mieszkania,to ona bierze dziecko i idzie do swojej mamy :badgrin: haha.Wyprowadzili sie za pare tygodni.
Leżałam juz w łózku i przed snem czytałam jakieś czasopismo. Była w nim ulotka reklamowa,wiec odłożyłam ja z boku na szafkę i czytałam dalej. Nagle ktos połozył mi tą ulotkę na brzuchu ! O dziwo nie bałam się. Odłożyłam ja oh(re1 z powrotem i czekałam co sie stanie? Juz nic się jednak nie wydarzyło.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 12 maja 2008, 10:57

O matko Sabrina, ale Ty masz mocne nerwy. Podziwiam, ja bym chyba umarła ze strachu...

Awatar użytkownika
Lunka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Lunka » 12 maja 2008, 11:32

Sabrina, ja tez wierze w duchy i jak ty nie balabym sie, uwazem ze krzywde predzej zrobi na zywy czlowiek!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
28.11.2006r.Skupin 350HP,moje nowe oblicze
------30.03 ---- subcision --------------

Awatar użytkownika
joyana
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joyana » 12 maja 2008, 12:42

Sabrina, o rany ... slyszalam podobne historie ale jak dla mnie to juz byloby za duzo wrazen. Mi wystarcza noce odwiedziny i juz na mysl tego sie poce.
Lunka pisze:ja tez wierze w duchy i jak ty nie balabym sie, uwazem ze krzywde predzej zrobi na zywy czlowiek!!
tak to racja ale lepiej ich nie widziec i nie slyszec,zeby sie nie denerwowac :?
Mój nowy biust odmienił moje życie - jestem bardziej szczęśliwa i pewna siebie !!!
02-2008 / op

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 12 maja 2008, 13:59

joyana pisze:ak to racja ale lepiej ich nie widziec i nie slyszec,zeby sie nie denerwowac :?
dokładnie :-D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”