Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: maxi1207 » 21 maja 2012, 13:22

Sabrina woda wcale za ciepła nie jest 19 stopni,w ogóle dzisiaj trochę chmur i wieje bo jakiś prąd przelatuje. Odczuwalna z jakieś 26,ale na twój przyjazd ma być wysoka i stabilna.
Kama jeżeli robi Ci to lekarz poproś o znieczulenie dentystyczne,wtedy nie boli.Kreski trzymają się najdłużej, najszybciej schodzą brwi i wypełnienie ust. Jak będziesz miała dobrze zrobione to poprawka za trzy a nawet cztery lata.
Babeczki nie pale od tygodnia. Myślałam,że szybciej oczy zejdą,ale gdzie tam. No a skoro na razie nie palę to postaram się wytrzymać jeszcze.
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 21 maja 2012, 13:33

maxi trzymam bardzo mocno kciuki za ciebie jak wytrzymalas tydzien to juz nie wracaj najgorsze masz za soba ja rzucilam 26 marca 2011 bo myslalam juz wtedy intensywnie o operacji i balam sie martwicy a jezelei tobie udalo sie najgorsze przetrzymac to nie poddawaj sie bedzie super (inlove

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 21 maja 2012, 13:42

Marena dzięki wielkie,to moja trzecia próba. Rzucałam papierosy na około dwa lata i zaczynało się standardowo od jednego. Jedno co zauważyłam, przy powrocie do palenia pali się więcej niż przed rzuceniem. Teraz paliłam dwie paczki więc musi mi się udać bo będę palić trzy.
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 21 maja 2012, 14:52

Miałam poprawkę , przy okazji przedłużania rzęs.Po tygodniu.Osobiście nie widziałam potrzeby ale fachowiec widział, więc torturowała mnie trochę {przedłużyłam też dolną do połowy oka przy okazji}.
Kama, może coś źle robisz? Po zrobieniu kresek , za pierwszym razem , nie dotykałam wodą ani żadnym mleczkiem czy kremem.Myłam twarz mleczkiem ale koło oczu zostawiałam i tam tylko wazelinka przez tydzień.....Nie malowałam się też 5-6 dni, a potem cienie kładłam też z dała od kreski. Teraz po drugim razie już taka ostrożna nie byłam i niczym nie smarowałam.
Jeśli chodzi o znieczulenie, to tam gdzie ja robiłam, można umówić się z lekarzem, który przychodzi i robi mocne znieczulenie {jak przy operacjach}.Siedzi cały czas podczas zabiegu i czuwa gdyby coś się działo.Kosmetyczki nie mogą stosować takich mocnych znieczuleń. Szczególnie polecają przy ustach, bo podobno najbardziej bolą .
Nacięłam się na zamykanie naczynek u kosmetyczki.Bolało jak cholera i dopiero znajomy lekarz mi powiedział, że mogłam przyjść do niego , bo robi to całkiem bezboleśnie, a kosmetyczka nie może tak znieczulać.
zadowolona

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 21 maja 2012, 15:18

Babina właśnie o to mi chodziło,ja swój robię u dr Baczewskiej w Sopocie od 12lat i od razu daje całość robić. Ona mi poda znieczulenia i nic nie boli

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 21 maja 2012, 21:15

Witajcie dziewczyny.
dawno nic nie pisałam. Marena, lift Ci był potrzebny, dobrze że wreszcie zrobiłaś :-) Wyglądasz ślicznie.
Czytam te wasze posty o odchudzaniu i muszę powiedzieć, że mam problem wręcz przeciwny. Nie przypuszczałam, że mnie dotknie. Schudłam za dużo :-( Mąż się śmieje, że niedługo gruchotać zacznę (wow
Jak kiedyś pisałam byłam byłam na przełomie marca i kwietnia w sanatorium. Ćwiczeń od groma, dwa razy dziennie basen, bicze. Po południu ze dwie godziny szybkiego marszu, a wieczorem dwie godziny tańców. BEZ DIETY. jakby mi ktoś powiedział, że w trzy tygodnie można tak się brzucha pozbyć tobym nie uwierzyła. No ale zawsze jest coś za coś. Z cycków to mi tylko dwie skórki zostały. A już były w miarę OK.
Po przyjeździe odebrałam kartę Multisportu w pracy i zapisałam się na Aqua aerobik. Trzy razy w tygodniu po 45 minut. Zdawało mi się , że to będzie takie sobie fikanie w wodzie. Ale to 45 minut intensywnych ćwiczeń w wodzie z trenerką. No i brzuch mam rewelacyjny. jako dziewczyna takiego chyba nie miałam. Ale cała reszta jest chyba za "wątła" (delikatnie mówiąc). Wiecie jak to jest w pewnym wieku. Z tyłu liceum a o reszcie szkoda gadać. jak mi zacznie na twarzy obwisać to nie wiem co zrobie.
Z drugiej strony przyzwyczaiłam się do tej aktywności i nie wyobrażam sobie póki co trybu życia bez ćwiczeń. A, i jeszcze dużo chodzę. Część drogi do pracy idę zamiast jechać (tak z pól godziny w jedną stronę).
No i kurcze jestem w kropce. Trudno z siebie zrobić wieszak druciany, bo w tym wieku to okropnie wygląda :-( mam więcej jeść czy co?

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 21 maja 2012, 22:32

idź , nie denerwuj ludzi...... (giggle (giggle (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 22 maja 2012, 08:55

muflonku fajnie że się odezwałaś oczywiście że masz więcej jeść przecież spalasz dużo więcej niż przyjmujesz jak nawet wrąbiesz ciacho czy lody czy co tam innego to i tak wyćwiczysz i aby pozazdrościć zaparcia na trening
pocieszyłaś mnie tym sanatorium bo miałam obawy że właśnie w sanatarium utuję a tu obietnica że może nie fajnie
dzięki za uznanie ale masz racje ty ulrike kwiatek anima i wiele innych które mnie dopingowały żeby nie czekać na zebranie większej kasy i kroić się w polsce tylko żeby ciachać i już szczególnie wdzięczna jestem urlike bo ona najbardziej mnie dopingowała i chwała jej za to bo czuje się teraz jak milion dolarów
boże chce mi się żyć, ubierać ,malować, śmiać (z tym problem bo muszę trzymać policzki bo nadal mnie bolą i mam sztywne jakbym sobie ostrzyknęla czymś)ale krótko rzecz ujmując chce mi się w końcu żyć, na razie nie mogę ze względu na kręgosłup chodzić na siłkę ale przynajmiej będę jeździła na rowerku stacjonarnym oczywiście jak minie miesiąc od operacji i będę sobie robiła peelingi kawowe na nogi co drugi dzień przynajmniej tyle
życie jest piękne, wystarczy zrobić operacje (rofl i żadne tam godne starzenie sraty taty, rozmowy z psychologami o akceptacji siebie nic tak nie poprawia samopoczucia jak zadowolenie z siebie ze swojego odbicia w lustrze, przez ostatnie 2 tygodnie chyba więcej razy się oglądałam niż przez cały rok...patrze czy nic się nie zepsuło czy już nie opadło (giggle
kiedy wkońcu mogę umalować włosy bo odrosty mam jak nie wiem co mnie szybko włosy rosną
a wczoraj urzekły mnie te buciki noi musiałam je kupić, zdjęcia kiepskie bo robione telefonem w rzeczywistości są ładniejsze

maxi nie poddawaj się ja nie paliłam 9 lat i uległam teraz to moje 3 podejście i narazie wytrwałam ja żeby było mi łatwiej co miesiąc kupowałam sobie pocieszki za rónowartość kasy za fajki coś z biżuterii a potem zaczęłam sobie tą kaskę wpłacać na lift

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 22 maja 2012, 10:14

Mierzyłam je! Tez mi się spodobały.... ale dla mnie ciut za wysoki przód i bałam się , że nogę skręcę (giggle .
W końcu zamówiłam z Baty { w sklepie nie było mojego rozmiaru} i wczoraj mi przyniósł listonosz , takie bardziej "bezpieczne"
upload/1337674452_501530.jpg Co ważne można je ubrać bez rozpinania pasków , bo ja z tych leniwszych (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 22 maja 2012, 10:59

fajne ale jak ty je zakładasz bez rozpinania nie lataja ci wokół kostki?
babina kiedy moge umalować włosy...?
i o ile pamiętam jak robilas op to pisałaś coś ze gorzej slyszysz ja też mam takie wrażenie że caly czas mam zapchane ucho i gorzej słysze tylko że na oba a mąż mi latarką sprawdzał czy nic tam w środku nie zostało i mówił że już wszystko sobie wydłubałam, byłaś wtedy u laryngologa coś z tym fantem robiłaś

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”