pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
missP
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: missP » 28 lip 2010, 16:11

Można się przyłączyć do Waszego wątku? (blush
wrzesień 2010->nosek

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 28 lip 2010, 17:04

missP pisze:Można się przyłączyć do Waszego wątku? (blush
No, na pewnie, że można (clin

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 28 lip 2010, 17:56

Witaj MissP-widze, ze gustujemy w tym samym chirurgu ;)
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 28 lip 2010, 18:45

chcialam sie poprawic. w ostatnim moim poscie w tym temacie niepotrzebnie napisalam "nigdy", powinnam byla napisac "nigdy od lat wielu", poniewaz dwukrotnie mieszkalam z "kims" i wtedy ten "ktos" byl centrum mojego swiata ... ale to bylo bardzo dawno temu, nastawienie mi sie zmienilo calkowicie i pewnie dlatego napisalam "nigdy".

jem porzeczki czerwone, dzizas, jakie to kwasne ... (whew

wczoraj bylam na spotkaniu z wlascicielem innego klubu, to on mnie zaprosil, przegadal ze mna 2,5h (!) i zaproponowal mi prace, ale:
- bardzo slaba kasa na poczatek i bez umowy
- bardzo wysokie wymagania jesli chodzi o finansowe wyniki moich dzialan
(mysle ze do zrobienia, potencjal i mozliwosci sa, dobra lokalizacja i standardy wszystkiego)
- bardzo szeroki zakres obowiazkow
(sprostalabym ale juz wtedy niczym innym nie moglabym sie zajmowac)
- niezla kasa po probnych 2 miesiacach, ale juz zaczal krecic ze raczej nie wszystko na umowie itd itp
- calkiem nie moj klimat

no i nie wiem, mam mu dac odpowiedz w ciagu tygodnia a dzis wieczorem wstepne stanowisko przedstawic.
i chyba przedstawie mu takie jak na rozmowie tzn ponizej pewnych kwot nie schodze i nie chce pracowac na czarno nawet na okres probny.

smiesznie, bo akurat odbywal sie tam jam session w tym czasie a na bebenkach gral moj brat (giggle (giggle (giggle ja myslalam ze pan tata to tylko pracuje albo w domu z dziecmi siedzi a tu prosze, sie szlaja po jamach (giggle

Lubka, paczka doszla? moge wyrzucic pokwitowanie?
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
missP
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: missP » 28 lip 2010, 18:46

Lubka ja co prawda jeszcze przed, ale mam nadzieję, że dobrze wybrałam (giggle

Z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej panicznie się boję (envy

A jutro mam rozmowę w sprawie pracy. Zobaczymy czy jestem coś warta (whew
wrzesień 2010->nosek

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 28 lip 2010, 18:48

missP a czemu takie podejscie?
pytanie czy oni moga Ci cos interesujacego zaoferowac (wait
moga? i czy warto?

a nosa sie nie boj - ja przerobilam moj dwa razy - da sie przezyc i nie boli (nod

Awatar użytkownika
missP
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: missP » 28 lip 2010, 18:52

Ewawawa a co to za praca, jeżeli mogę spytać?
Ja bym na Twoim miejscu była twarda. Jak zależy im na Tobie to powinni spełnić Twoje oczekiwania finansowe (yes)

Tak napisałam, bo to będzie moja pierwsza praca (giggle Studiuję jeszcze, ale stwierdziłam że przydałoby się trochę własnego grosza, żeby nie musieć się tłumaczyć rodzicom po co i na co.
Niby wymagania spełniam, zastanawiam się tylko jaka wg nich to "komunikatywna znajomość angielskiego". Niby to praca w obsłudze klienta w szkole językowej. Zupełnie nie wiem czego się spodziewać.

A noska nie mogę się doczekać- musi być w końcu prosty (heart
wrzesień 2010->nosek

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 28 lip 2010, 18:58

Lubka, a można wiedzieć, u kogo nos robiłaś, czy to top secret (angel

Miss a to pierwsza Twoja praca, że masz takie podejście tzn. nie wierzysz w siebie... (clin no i powodzenia!
A teraz doczytałam o Twojej pracy, będzie db, mieć własne pieniądze, to duży komfort!!!

Ewa - kurna bez umowy, to ja bym się w coś takiego nie pchała, no ale to moje zdanie (thinking i te marne pieniądze na początek też mnie odstraszają (whew
A z tym bratem, to widzisz jak Cie potrafi zaskoczyć (giggle

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 28 lip 2010, 19:05

missP, jako manager klubu muzycznego.

ja tez mysle ze to im powinno zalezec. doswiadczenie i znajomosci mam, wiek w sam raz - nie wiem czy uda im sie znalezc kogos lepszego na to miejsce.
wlasciciel jest wlascicielem roznych rzeczy i widac ze lasy na kase. ale jak we mnie odpowiednio nie zainwestuje to ja dla niego kasy ubijac nie bede - prosta kalkulacja. rozumiem ze on mnie nie zna i boi sie na poczatek obiecac mi wymagana przeze mnie stawke ze potem nie bedzie mial z czego jej wyplacic, ale z drugiej strony przeciez ja nie musze dla niego pracowac. sam sobie nie radzi, obecny manager tez nie bardzo - jego wybor ...

missP jesli napisali ze komunikatywny tzn ze nie musi byc perfekt.
latwo sie dogadujesz, czytasz i piszesz? jesli tak, to powinno wystarczyc.

Ola, przedwczoraj bylam u braciaka i gadalismy sobie jaki ten swiat maly i jak to czasem informacja z mokotowa na wole dociera przez berlin, londyn, oberhausen (giggle no i wczoraj on do mnie dzwoni ze slyszal, ze widzimy sie wieczorem w tym klubie. kolega mu powiedzial! okazalao sie ze jego kolega kojarzy mnie i zna sie z akustykiem z mojego starego klubu (ktory jest teraz i tam akustykiem i zna sie z wlascicielem) i nakablowal mojemu bratu. niezle (thinking
do tego jak jechalismy razem tramwajem to zadzwonila do jednego po drugim nasza Mami (giggle normalnie siatka! (wow
najpierw do mnie:
- a co robisz, gdzie jestes?
- jade bardzo glosnym tramwajem
...
potem brat:
- mamo, slabo Cie slysze bo jade glosnym tramwajem
- a co Wy razem gdzies z Ewa jedziecie
i wez tu cos ukryj (giggle (giggle (giggle
dodam ze normalnie z bratem widuje sie 1 na miesac, z mamcia tez ...

a wlascicielowi klubu tak wlasnie zamierzam napisac, ze okres probny ok, nizsza stawka niz docelowa ale nie nizsza niz x000 i z umowa. jesli nie, to bardzo dziekuje ale nie jestem zainteresowana.

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 28 lip 2010, 19:12

(rofl (rofl (rofl (rofl Dobre Ewcia ale się uchachałam z tego, że każdy wszystko wie i jeszcze ten tel. od Waszej mamci w tramwaju (giggle (giggle (giggle
Ja uważam, że warunki Twoje są tak normalne i oczywiste, że łaski za przeproszeniem ten szef klubu nie robi, tym bardziej, że masz już spore doświadczenie (yes)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”