Moderator: Zespół I

Ja mam właśnie takie nóżki jak patyki i nie znoszę tego. Żeby je trochę "umasić" to muszę hektolitry potu na siłce zostawić, a i tak efekt mizerny jest.turek.mg pisze:Janice według mnie jest zdecydowanie za szczupła, a niestety brak tłuszczyku w takim wieku zawsze będzie powodował że skórka wisi marszczy się, a żyły na wierzchu , przecież widac że ona ma nóżki jak patyczki,
ja widzę że kobiety które nie odchudzają się na siłę, a więcej wysiłku wkładają w cwiczenia i racjonalną dietę wyglądają lepiej, zdecydowanie lepiej jak kobieta waży 60 kg i ma wysportowane ciało niż jak 50 kg i sama skóra wisi,
turek.mg pisze:ulla10 a z Tobą to piątkę mogę sobie przybic bo wiek z tego co pamiętam prawie identyczny i kompleksy takie same, jesteś jakąś moją chyba bliźniczką duchowo/mentalno/cielesną bo co czytam Twoje posty to jakbym o sobie czytała
Ulrike!!! Jaja sobie robisz!!! Wstawiłaś swoją matkę, e tam matkę, babkę zapewne i tyle :))ullrike pisze:Powinnam wstawic raczej te zdjecia do "zycia ktore zaczyna sie po 40"
moje zdjecia z wakacji
gdy mialam 37 lat i teraz gdy mam 50![]()
ale wstawie tu bo dotycza odchudzania i tego ze mozna sie naprawde fajnie czuc w kazdym wieku.

Ja pracuję, chociaż nie muszę, bo chłopa mam bardzo zaradnego w tych sprawach.ullrike pisze: Babki ktore nie pracuja maja najwiekszy komfort ,bo maja czas na zabiegi zeby utrzymac sie w ekstra kondycji...boze jak ja bym chciala niepracowac ,mialabym czas i na basen i plaze i na klub i na masaze i na wyjscia ..wszytsko tylko dla siebie i swoich przyjemnosci .
Łe tam, godzinkę dasz radę. W domu byś wymiękła po 15 minutach pewnie, ale w grupie jest zupełnie inaczej.Sabrina pisze: Niedaleko mnie gdzie chodzilam na pilates dodali zumbe.widzialm filmik na you t ale jakos mnie nie podjarała. corka mówi ze fajne,bratowa tez zachwala,ale jak dla mnie to za duzo skakania,machania ,sylikony by mi powyskakiwałyNie mam kondycji na areobik,a ni na takie ostre tańce.