Nie chce komentowac, ale takie szumne pozegnania nie maja za wielkiego sensu.
Bo jesli nie wytrzymasz glupio ci sie bedzie jednakze odezwac,..bedziesz zagladac na forum z ukradka? czy moze wywalisz nowy laptop przez okno,zeby ciebie nie kusil?
No tak mi sie wydaje ze oficjalne pozegnanie z forum nie jest najlepszym wyjsciem,i Nie sadze ze przez odmawianie sobie codziennej porcji ciekawej czasem glupiej i infantylnej lekturki poradzisz sobie z przemijaniem.Ze swoimi niedoskonalosciami, ktore sa przeciez tez piekne.
Odejsc z forum ..TAK owszem ale z innych powodow.
Czemu dziewczyno sie nakrecasz?no fajnie jest mlodo wygladac ,no i wlasnie MY i TY tak wygladamy!
Czy mam sie martwic? kazda zmarszczka pod okiem ktora zrobila mi sie od operacji?mam to w d....otoczenie i tak nie zauwaza tej mojej jednej ryski wiecej,wiec dlaczego ma mi ona zatruwac zycie.
Ja tez pisze coraz rzadziej ,a to dlatego ze ewidentnie widac ze nie warto sie za duzo rozpisywac ,stawac sie rozpoznawalnym.
Prosze bardzo , ,, znow ostatnio rozne "dziennikarki" kraza,to forum jest dla wszystkich ,kazdy moze sie zalogowac i poczytac moje osobiste wywody,rysia ,krysia wszelkie zboki...po co sie tu obnazac ze swoich przemyslen a jeszcze bardziej ciala.
Czytam co tam pisza w liftingach i brzuchach ale mnie to bardziej smieszy i nudzi niz mam ochote udzielac porad czy dyskutowac .
Moze okres terroru ,i cenzury na forum juz minal? To taki test dla szanownych adminow to co teraz napisze
Zagladam tu tylko dla was moje 40:)
ale z kazda mam prywatny kontakt wiec forum tak sobie jest mi potrzebne i tu Sabrina ciebie rozumiem.
Zrob cos z soba idz na jakas dobra terapie jesli sama zauwazasz ze masz problem.
A na forum najwyzej zagladaj mniej,mniej pisz ..ale nie odzegnuj sie i nie oglaszaj oficjalnych rozstan...