Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Post autor: ullrike » 17 sie 2009, 21:46

hmmm,Sabrina :-) przeczytalam oba twoje pozegnalne posty.
Nie chce komentowac, ale takie szumne pozegnania nie maja za wielkiego sensu.
Bo jesli nie wytrzymasz glupio ci sie bedzie jednakze odezwac,..bedziesz zagladac na forum z ukradka? czy moze wywalisz nowy laptop przez okno,zeby ciebie nie kusil?
No tak mi sie wydaje ze oficjalne pozegnanie z forum nie jest najlepszym wyjsciem,i Nie sadze ze przez odmawianie sobie codziennej porcji ciekawej czasem glupiej i infantylnej lekturki poradzisz sobie z przemijaniem.Ze swoimi niedoskonalosciami, ktore sa przeciez tez piekne.
Odejsc z forum ..TAK owszem ale z innych powodow.
Czemu dziewczyno sie nakrecasz?no fajnie jest mlodo wygladac ,no i wlasnie MY i TY tak wygladamy!
Czy mam sie martwic? kazda zmarszczka pod okiem ktora zrobila mi sie od operacji?mam to w d....otoczenie i tak nie zauwaza tej mojej jednej ryski wiecej,wiec dlaczego ma mi ona zatruwac zycie.
Ja tez pisze coraz rzadziej ,a to dlatego ze ewidentnie widac ze nie warto sie za duzo rozpisywac ,stawac sie rozpoznawalnym.
Prosze bardzo , ,, znow ostatnio rozne "dziennikarki" kraza,to forum jest dla wszystkich ,kazdy moze sie zalogowac i poczytac moje osobiste wywody,rysia ,krysia wszelkie zboki...po co sie tu obnazac ze swoich przemyslen a jeszcze bardziej ciala.
Czytam co tam pisza w liftingach i brzuchach ale mnie to bardziej smieszy i nudzi niz mam ochote udzielac porad czy dyskutowac .
Moze okres terroru ,i cenzury na forum juz minal? To taki test dla szanownych adminow to co teraz napisze ;) ... ciekawe moga sobie admini mnie teraz zabanowac jako nic nie wnoszacego uzytkownika tak jak kiedys sw pamieci Janko w tlusty czwartek:),,nie zalezy mi,najwyzej bede swoj czas pozyteczniej pozytkowac a nie zagladac pare razy dziennie i czytac bzdety.
Zagladam tu tylko dla was moje 40:)
ale z kazda mam prywatny kontakt wiec forum tak sobie jest mi potrzebne i tu Sabrina ciebie rozumiem.
Zrob cos z soba idz na jakas dobra terapie jesli sama zauwazasz ze masz problem.
A na forum najwyzej zagladaj mniej,mniej pisz ..ale nie odzegnuj sie i nie oglaszaj oficjalnych rozstan...

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 17 sie 2009, 22:43

sądzę,że Sabrinie nie jest potrzebna terapia skoro sama zdała sobie sprawę iż się zagalopowała....

A z innej beczki. Dlaczego Kwiatuszku nie przyznawałaś się do wieku? Przecież jak ktoś pomyśli , że masz koło 40, to stwierdzi, że staro wyglądasz, a jak powiesz ile masz lat, to wszyscy się zachwycą ,że tak może wyglądać kobieta po 50 :-)
Wiek nie jest naszą winą ani wstydem. To atut!!!
zadowolona

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 18 sie 2009, 08:03

E-tam, Babina. ja tez mam 40+ i będę się tego trzymać jak pijany płotu. :badgrin: Nawet w tramwaju mam ochote na takiego młodzieńca czy dziewczyne wrzasnąć "nie ustepuj mi miejsca do licha, tak stara to nie jestem".
Sabrinie odpowiedziałam w jej "pożegnalnym" wątku. Minie jej. Czasem człowiek ma doła i tyle. Wracaj tu Sabrina, jak Ci trochę przejdzie. jak cie znudzą koleżanki, szwagierki i ciotki dla których na puierwszym miejscu jest maż, na drugim dzieci na trzecim kot i pies a na szarym końcu one same. Ze zmaeszczkami czy bez tutaj na pierwszym miejscu jesteśmy MY.MY .

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 18 sie 2009, 15:07

no jasne, ze na piewszym miejscu jesteśmy MY. Dlatego lubie sobie sprawiac przyjemności, i jadę do Ciechocinka ;) tylko dlaczego Ula mi nie odpwiedziała.....Ula czy kwatera "działa" od czwartku:?

Ja tez mam przesyt informacji wszelkiego rodzaju....nawet książek za duzo chyba sie naczytałam bo mnie jakos odrzuca...

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 18 sie 2009, 22:06

" Dlaczego Kwiatuszku nie przyznawałaś się do wieku?"

A żeby te kobiety miały o czym mysleć i głowic się ile to ona ma lat. Niektore sprytne były nawet, pytaly o wiek syna a to o wiek meza, cha, cha.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 19 sie 2009, 07:47

muflon2121 pisze:
muflon2121 pisze:
Dana_2 pisze:no jasne, ze na piewszym miejscu jesteśmy MY. Dlatego lubie sobie sprawiac przyjemności, i jadę do Ciechocinka ;) tylko dlaczego Ula mi nie odpwiedziała.....Ula czy kwatera "działa" od czwartku:?

Ja tez mam przesyt informacji wszelkiego rodzaju....nawet książek za duzo chyba sie naczytałam bo mnie jakos odrzuca...
A zadzwoń tam Dana po prostu. Zarezerwowana jest - bo dzwoniłam czy nic się nie zmieniło. Link jest gdzies wczesniej. Oleńka się nazywa.

Kurcze, mnie tez coś od książek odrzuca. swoją drogą czasu mam trochę mało i skupić na treści żadną miarą się nie mogę...

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 19 sie 2009, 09:01

zadzwoniłam, i moge przyjechacv w czwartek po południu ;) tak wiec drogie Panie czekam na Was, czym witac gosci?
Muflon zadzwoń do mnie jak bedziesz dojezdzała, wyjadę/wyjdę na dworzec. tel. podam na priv.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 19 sie 2009, 10:09

haha, no własnie odebrałam.
jest problem ze mną, bo nie posiadam komóry, więc z pewnego punktu widzenia jestem słabo mobilna. Ale.
Wyjeżdżam w piatek o 6,00 z Krakowa. Więc wwczesnym popołudniem powinnam być w Ciechocinku. Z dworca wezme taxi, podobno to niedaleko, ale nigdy tam nie byłam.
Zjedz późno sniadanie, to się wypuscimy na obiad :-).
To która jeszcze w piatek będzie?

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 19 sie 2009, 10:30

Ja przyturlam sie swoim cieniaskiem w piatek,nie wiem jeszcze o ktorej.Chyba gdzies okolo 13-14 .
Lokalizacje pensjonatu ustalalam z mapa wiec od stacji PKP jest blisko i tak samo do deptaka.
Moze nie warto brac taxi na pare metrow?Muflon, Anima ma dla Ciebie propozycje ,czy kontaktowalyscie sie juz?

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: derek123 » 19 sie 2009, 11:10

Życzę Wam dobrej zabawy i ładnej pogody!

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”