No ja miłośnik kina zdaję sprawozdanie
Całe życie z wariatami - z Kevinem Spacy dostaję ode mnie jakieś

w skali 6 pkt.
No może 3,5
Film dobry, aczkolwek trochę zmeczył mój umysł. Film o ludzkich problemach, o tym jacy jesteśmy inni ... Film do obejrzenia w domu, w kinie zapewne wiele osób mogłoby się wynudzić
Brothers - m.in z Natalie Portman,film świetny, bardzo mi sie podobał. Film jest o dwóch braciach, jeden służy ojczyźnie, jest przykładnym ojcem, mężem, natomiast drugi wychodzi z więzienia i jest typową czarną owcą w rodzinie.Wszystkiego nie będę strzeszczać, ale film pokazuję m.in do czego człowiek jest zdolny, w niektórych sytuacjach życiowych, jak czasami koplikuję się życie i relacje oraz jaką traumą jest wojna i to, co robi z umysłem ludzkim... W mojej skali
Wyspa Tajemnic - z Leonardo Di Caprio. Baaardzo mi sie podobał, oglądając go człowiek sam już nie wie, co jest prawdą, a co nie... Dostaję
Obssesed - film, który widziałam już jakiś czas temu, z Beyonce w roli głównej. No rewelka, uważam,że każda kobieta powinna go obejrzeć. Co do gry aktorskiej Beyonce byłam doprawdy zaskoczona, ma kobita talent

Film pokazuję do czego jest zdolna kobieta, kiedy ta druga chcę go odebrać...
Nasza Ziemia - piękno przyrody na najwyższym poziomie, film ukazuję boskość naszej planety Ziemi,
ów film bawi, zaskakuję i sprawia, iż w niektórych momentach
Kiedy dzwoni nieznajomy - swietny triller, który już widziałam daaaaaawno, ale muszę przyznać, że trzyma w napięciu cały czas i ten dom..no marzenie, jak zdecydujecie się zobaczyc, to zrozumiecie, co mam na myśli.
Pozdrawiam