ostatnio ogladany film....cz2.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: ostatnio ogladany film....cz2.

Post autor: ola banderola » 23 mar 2010, 23:11

Ja nie znoszę japońskich horrorów, to dla mnie kwintesencja głupoty i czegoś, czego mój rozum nie jest w stanie ogarnąć, one nawet mnie nie przerażają, lecz irytują..Może to właśnie kwestia mentalności, oczy wspomniała już tutaj Maja.

Co do muzyki z horrorów, to fakt rewelacja, kilka miesięcy temu zakupiłam płytę z muzyką właśnie z horrorów i (yes)

Szkarolina bardzo mnie zaintrygowałaś tym filmem grozy, na pewno obejrzę.
A na Alicję też się wybieram, bo kocham takie klimaty i Johnego Deepa (heart

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 25 mar 2010, 23:54

Ewawawa polecam książkę Marii Janion Wampir. Ja jestem wampirofilem i mam swoja teorię nt. nich. Podzieliłam się nią nawet z pewnym filozofem i on stwierdził, że to może być przełom w postrzeganiu tych istot.Zapraszam na priv, jeśli chcesz naprawdę pogadać o tych fascynujących istotach naukowo i nie tylko)Oglądałam wczoraj Zmierzch. To profanacja wampira! Szlag mnie trafial (devil
NIGDY nie mów wszystkiego co wiesz ale ZAWSZE wiedz, co mówisz

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 26 mar 2010, 00:03

Ola, japonczycy sa strasznie szczegolowi i lubuja sie w takich okropnosciach dopracowujac je do cna, doszlifowujac najmniejsze detale. pewnie dlatego Cie irytuja. ja nie lubie u nich skupianai sie na flakach i takim rozdrapywaniu wrecz tych paskudnych szczegolow. wlasciwie to wogole japonskie filmy sa takie przedrobiazgowane. obrazy maja dopracowane do imentu.

Lilith, dzieki, skorzystam z tipa (happy
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 28 mar 2010, 09:08

No ja miłośnik kina zdaję sprawozdanie (happy

Całe życie z wariatami - z Kevinem Spacy dostaję ode mnie jakieś (star (star (star w skali 6 pkt.
No może 3,5 (star
Film dobry, aczkolwek trochę zmeczył mój umysł. Film o ludzkich problemach, o tym jacy jesteśmy inni ... Film do obejrzenia w domu, w kinie zapewne wiele osób mogłoby się wynudzić (clin

Brothers - m.in z Natalie Portman,film świetny, bardzo mi sie podobał. Film jest o dwóch braciach, jeden służy ojczyźnie, jest przykładnym ojcem, mężem, natomiast drugi wychodzi z więzienia i jest typową czarną owcą w rodzinie.Wszystkiego nie będę strzeszczać, ale film pokazuję m.in do czego człowiek jest zdolny, w niektórych sytuacjach życiowych, jak czasami koplikuję się życie i relacje oraz jaką traumą jest wojna i to, co robi z umysłem ludzkim... W mojej skali (star (star (star (star (star

Wyspa Tajemnic - z Leonardo Di Caprio. Baaardzo mi sie podobał, oglądając go człowiek sam już nie wie, co jest prawdą, a co nie... Dostaję (star (star (star (star (star

Obssesed - film, który widziałam już jakiś czas temu, z Beyonce w roli głównej. No rewelka, uważam,że każda kobieta powinna go obejrzeć. Co do gry aktorskiej Beyonce byłam doprawdy zaskoczona, ma kobita talent (yes) Film pokazuję do czego jest zdolna kobieta, kiedy ta druga chcę go odebrać... (star (star (star (star (star

Nasza Ziemia - piękno przyrody na najwyższym poziomie, film ukazuję boskość naszej planety Ziemi,
ów film bawi, zaskakuję i sprawia, iż w niektórych momentach (wow (wow (wow

Kiedy dzwoni nieznajomy - swietny triller, który już widziałam daaaaaawno, ale muszę przyznać, że trzyma w napięciu cały czas i ten dom..no marzenie, jak zdecydujecie się zobaczyc, to zrozumiecie, co mam na myśli.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 28 mar 2010, 09:39

Dom Zły - matko co to były za czasy, i ile wody sie lało....
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 28 mar 2010, 09:48

Całe życie z wariatami to chyba o mnie (rofl
Obsessed nie oglądałam, ale się skuszę skoro polecasz.
nesia po obejrzeniu tego filmu nie ma co się dziwić, że Polacy mają taką a nie inną opinię...

Ja ostatnio oglądałam W chmurach i powiem, że całkiem niezły film. Nie jest to sztuka najwyższych lotów (mimo że o lataniu (clin ), ale można obejrzeć, no i ten George..... (heart Według mnie najprzystojniejszy aktor, nie lalusiowaty, męski, z zadziornym spojrzeniem, rozmarzyłam się...
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 28 mar 2010, 13:16

Dziewczyny wybiera sie ktoras na "Twoj na zawsze"?
A moze ktoras juz widziala.
Jak tak to dajcie znac czy warto sie pofatygowac na ten film (happy
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
anja177
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: anja177 » 28 mar 2010, 15:36

ola banderola pisze: Brothers - m.in z Natalie Portman,film świetny, bardzo mi sie podobał. Film jest o dwóch braciach, jeden służy ojczyźnie, jest przykładnym ojcem, mężem, natomiast drugi wychodzi z więzienia i jest typową czarną owcą w rodzinie.Wszystkiego nie będę strzeszczać, ale film pokazuję m.in do czego człowiek jest zdolny, w niektórych sytuacjach życiowych, jak czasami koplikuję się życie i relacje oraz jaką traumą jest wojna i to, co robi z umysłem ludzkim... W mojej skali (star (star (star (star (star
popieram, świetny film, wczoraj widziałam (clapping zresztą soundtrack też miły dla ucha

Co do Shrink, to faktycznie ciężkawy, wprawił mnie w jakiś dziwny nastrój, co nie zmienia faktu, że film bardzo dobry (nod
:)

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 28 mar 2010, 18:46

Ola a co to za film Collector? Jakis nowy? (happy A moze to ten z Angieliną Jolie?

Co do Obssesed..widzialam i mi sie podobał, chociaz fabuła taka oklepana troszke. A na Alicje w Krainie Czarów też chce sie wybrac (clin
A i jeszcze chciałam się wybrać na Kwiat Pustyni- czytałam książke i koniecznie muszę to obejrzeć (heart Ale nigdzie go w UK nie ma (shake Nie wiem czy juz go czasem nie przegapiłam..zostaje mi czekanie aż wyjdzie na DVD (smirk

Ja poki co męczę 6 sezon Gotowych na wszystko, uwielbiam ten serial (inlove (rofl
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 28 mar 2010, 20:43

Karolka Collector to film z 2009 i nie jest z Angeliną Jolie, ale trzyma w napięciu i jest dość brutalny, więc ja go oglądałam w zasadzie z odwróconą głową.

Obejrzałam Blind Side z Sandrą Bullock i radzę przygotować sobie paczkę chusteczek, przynajmniej na początek filmu. Film naprawdę fajny, wzrusza i bawi, a co ciekawe oparty jest na faktach.
I daję mu (star (star (star (star (star I muszę stwierdzić, że fajna babeczka z tej Sandry, fajnie wygląda w tych blond włosach (yes)

Karolka ja jutro będę oglądać Kwiat Pustyni, więc zdam relację, książke już czytałam, zresztą ja lubuję się w takiej literaturzę, więc masę takich przeczytałam (clin

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”