Viola wszyscy jesteśmy z Tobą..

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 02 maja 2007, 21:12

violka123 pisze:....zaczelam chodzic do psychiatry.....wiedzialam ze tego potrzebuje .....ludzie moze zrobia ze mnie wariatke....ale moj swiat sie zawalil...
Violu, nie ważne co myslą ludzie, ludzie się nie znają :!: psychiatra nie jest od wariatów, psychiatra to lekarz też skończył medycynę :!: to taki jakby psycholog tylko, że psychiatra ma możliwośc wypisania recepty, by wykupić leki, to taki sam lekarz jak każdy inny, czasami ludzie sie załamuja z różnych powodów i wtedy potrzebny jest lek nie na grypę, nie na zapalenie płuc, tylko inny, żeby wrócic do siebie, i żeby nie zachorowac na choroby somatyczne, bo często tak bywa, że po takich przejściach chorujemy na różne choroby, nawet głupie zapalenie płuc sie przywlecze nie wiadomo skąd,.... i tak jak pisałaś, dzieki tabletkom możesz spać, to dobry początek :!: może własnie potrzebujesz to przespac, może nawet długo to potrwa..... ON napewno jest z Tobą, wiem, że chciałabyś się obudzić obok niego i oddałabyś wszystko żeby tak było :!: tak bardzo Ci współczuję,... ja i mój ukochany od dawna dostrzegamy rzeczy których zabiegani ludzie nie widzą, tak jak WY kiedyś... wszystko przez chorobę, dlatego potrafię współodczuwac twój ból, choc nie tak jak ty to czujesz :(

Violu, pisz do nas, pisz o wszystkim co chcesz napisać... pisz gdy bedziesz potrzebowała jakiejkolwiek pomocy, może ktoś z nas bedzie mógł ci w czymkolwiek pomóc

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 02 maja 2007, 21:57

Umiem pomagac , ale nie umiem pocieszac . Nie chce wiec by to co tu pisze brzmialo sztywno , czytam i lzy mi ciekna ,to dramat trudny do ogarniecia . Bardzo , bardzo wspolczuje .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 02 maja 2007, 22:23

kochanie ,
jeżeli potrzebujesz kogoś , na kogo chciałabyś się wydrzeć za wszystkie niesprawiedliwości tego świata , albo kogoś , kto przytuli Cię bardzo mocno i popłacze razem z Tobą to pisz ,
rzucę wszystko i przyjadę do Ciebie , wezmę choć odrobinę tego bólu na siebie...

Awatar użytkownika
punta69
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: punta69 » 05 maja 2007, 01:54

Violu szczere wyrazy wspolczucia.
Zycze Tobie abys umiala sie jeszcze cieszyc zyciem.Pozdrawiam z calego serca
Ci Pa :)

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 05 maja 2007, 07:33

papatka pisze:kochanie ,
jeżeli potrzebujesz kogoś , na kogo chciałabyś się wydrzeć za wszystkie niesprawiedliwości tego świata , albo kogoś , kto przytuli Cię bardzo mocno i popłacze razem z Tobą to pisz ,
rzucę wszystko i przyjadę do Ciebie , wezmę choć odrobinę tego bólu na siebie...
Papatko dziekuje ,ale nie da sie podzielic tym bolem,wiem ze checi najszczersze ,ale tak naprawde wyplakac sie,rozmawiac o wszystkim ...dzielic sie smutkiem potrafilam tylko z NIM ...i tylko ON potrafil to ukoic....jestem osoba raczej zamknieta w sobie ,nigdy nie lubilam sie skarzyc ...tutaj na forum jest latwiej bo czlowiek jest taki troszke anonimowy....mam taki charakter jak ON -pomagac innym ale nie prosic o pomoc dla siebie...moze dlatego tak cudownie sie rozumielismy.....dzis mija 7 lat jak stalismy sie para-jednoscia ...w zeszlym roku bylismy w tym czasie w Szklarskiej porebie i to byly najcudowniejsze chwile mojego zycia....najgorsze jest to ze nie potrafie wyznaczyc sobie celu ...celu do ktorego moglabym dazyc...marzenia ktore chcialabym spelnic...ON byl tym marzeniem i celem....

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 05 maja 2007, 08:01

beata-malgorzata pisze:Umiem pomagac , ale nie umiem pocieszac . Nie chce wiec by to co tu pisze brzmialo sztywno , czytam i lzy mi ciekna ,to dramat trudny do ogarniecia . Bardzo , bardzo wspolczuje .
Beata -malgorzata to chyba nawet nie da sie pomoc czy pocieszyc,ale jest mi tak cieplej kolo serca kiedy widze ze sie do mnie odzywacie ,ze moge do was pisac ,wyplakac sie i to tak szczerze bo nawet przed najblizszymi nie potrafie sie otworzyc do konca ,taki charakter...i to naprawde mile ze ktos chce to czytac...odpowiedziec...i ze nie tylko ja czuje ze stracilam cos pieknego ...ze to nie moja wyobraznia ...egoizm?

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 05 maja 2007, 18:39

jutro moja coreczka ma komunie ,nawet wam o tym nie pisalam wczesniej ,bo to zeszlo na drugi plan,wszystko mam zalatwione ......ale bedzie to dla mnie smutne wydarzenie ......robie uroczystosc w Folwarku konnym....jest tam slicznie ....ale konie ...nasza pasja ...mialy cieszyc oczy ...a teraz budza wspomnienia ..zal...smutek

Awatar użytkownika
margo706
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: margo706 » 05 maja 2007, 19:41

A jak coreczka sie trzyma?W zeszlym miesiacu moj kuzyn popelnil sambojstwo.jego 9-cio letnia coreczka od tej pory nie mowi.

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 05 maja 2007, 19:58

przezywala i przezywa razem ze mna ,ale moja historia jest dluga i skaplikowana .Moje Kochanie to nie jej tato ,najlepszy przyjaciel ..kompan zabaw ....moj byly nie mieszka z nami ale utrzymuje z nia czeste kontakty ,tak ze ona nie stracila rodzica ....ale wie jak wazny byl dla mnie i widzi jak cierpie i wspaniale mnie wspiera ...wszystkie kwiatki z komunii chce zaniesc WUJKOWI na grob...

Awatar użytkownika
margo706
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: margo706 » 05 maja 2007, 20:08

Tak myslalam,ze ma innego tatusia tylko nie chcialam palnac,dobrze,ze masz madra coreczke,pamietaj,ze masz dla kogo zyc.Jak mam dola i pomysle o swojej coreczce to od razu mi lepiej,podejdzie ,poglaszcze i zawsze mowi -WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE.Wiem ,ze Twoja sytuacja jest gorsza niz jakies tam moje doly,ale trzeba myslec o dzieciach,bo one wszystko czuja.

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”