violka123 pisze:....zaczelam chodzic do psychiatry.....wiedzialam ze tego potrzebuje .....ludzie moze zrobia ze mnie wariatke....ale moj swiat sie zawalil...
Violu, nie ważne co myslą ludzie, ludzie się nie znają

psychiatra nie jest od wariatów, psychiatra to lekarz też skończył medycynę

to taki jakby psycholog tylko, że psychiatra ma możliwośc wypisania recepty, by wykupić leki, to taki sam lekarz jak każdy inny, czasami ludzie sie załamuja z różnych powodów i wtedy potrzebny jest lek nie na grypę, nie na zapalenie płuc, tylko inny, żeby wrócic do siebie, i żeby nie zachorowac na choroby somatyczne, bo często tak bywa, że po takich przejściach chorujemy na różne choroby, nawet głupie zapalenie płuc sie przywlecze nie wiadomo skąd,.... i tak jak pisałaś, dzieki tabletkom możesz spać, to dobry początek

może własnie potrzebujesz to przespac, może nawet długo to potrwa..... ON napewno jest z Tobą, wiem, że chciałabyś się obudzić obok niego i oddałabyś wszystko żeby tak było

tak bardzo Ci współczuję,... ja i mój ukochany od dawna dostrzegamy rzeczy których zabiegani ludzie nie widzą, tak jak WY kiedyś... wszystko przez chorobę, dlatego potrafię współodczuwac twój ból, choc nie tak jak ty to czujesz
Violu, pisz do nas, pisz o wszystkim co chcesz napisać... pisz gdy bedziesz potrzebowała jakiejkolwiek pomocy, może ktoś z nas bedzie mógł ci w czymkolwiek pomóc