Moderator: Zespół I
lili , przemyśl swoja decyzję naprawdę dobrze , jeśli go kochasz , a on Ciebie to nie rozumiem twojej decyzji , przecież to w życiu jest najważniejsze. Jak mówią pieniądze to nie wszystko , nie wiadomo na kogo w zyciu trafisz , moze będzie duzo gorzej. Może znajdziesz faceta który bedzie zaradny , będzie duzo kasy zarabiał , ale nie wiadomo czy bedzie Cie tak kochał i rozpieszczał , całował , prasował itd. A wierz mi to jest bardzo, bardzo, ważne . Może pomyślcie wspólnie nad pozytywnym rozwiązaniem tej trudnej sytuacji . Może jakis wspólny biznes , mała firma , tak zebyś mogła nim pokierować , żeby też nabrał wiary w siebie , bo jak mu ciagle tak wszystko nie wychodzi to moze on juz z góry zawsze czuje się przegrany .Lilith pisze:Nie da się, GosiaczEq. Musiałam podjąć taką decyzję! Cholera jasna, żebyśmy się chociaż pokłócili, zdradzili czy coś. A tak? Kochamy się bardzo i nikomu nie życzę takiego rozstania. Serce mi pęka, on mnie błaga o zmianę zdania, a ja wiem, że tak będzie najlepiej dla niego i dla mnie. Przyznam się, że przede wszystkim dla mnie. Obym tylko wytrwała. Zawsze mnie rozpieszczał, kochał i cacał i potrafi wstać o 4rano, żeby mi koszulkę do pracy uprasować, a jednak muszę go zostawić. Cholera, cholera, CHOLERA JASNA