Jak mija nam dzień? cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 06 cze 2009, 15:10

Lilith, napisz czemu tak musi byc? No ale jak sie rozstaniecie to bedzie wtedy lepiej, bedziesz szczesliwsza??
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 06 cze 2009, 15:52

Nie wiem czy będę szczęśliwsza, na razie świat mi się wali. On chyba już 30-stą pracę ma i go znów oszukują, jak w każdej.Nie wiem, co to za pech jakiś. Ja już nie daję rady utrzymywać wynajmowanego mieszkania, jego, siebie, kupować nam ubrań itp. Ciężko pracuję i cała para w gwizdek idzie, nic dla siebie nie mam, żadnych przyjemności, rozrywek. Może to jest egoizm ale ja nie chcę i nie mogę tak dłużej. Co będzie w przyszłości? Mam stać w kolejce po zasiłek? Najgorsze, że nie wiem czy spotkam kogoś, kto aż tak będzie mnie kochał. Wyrzuty sumienia mnie chyba zeżrą.
NIGDY nie mów wszystkiego co wiesz ale ZAWSZE wiedz, co mówisz

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 06 cze 2009, 16:08

Lilith, yhh mam troszkę podobnie, tzn moj facet jakos nie jest specjalnie ambitny, nie dazy do jezdzenia mercedesami itp (nie to ze bym chciala:) ) tylko chodzi o to, ze powinnien starac sie piąć w gore, a jemu wystarczy po prostu gdzies sobie pracowac :doubt: . Ja bym chciala za to zwiedzac swiat, wiec troche pieniedzy by mi sie przydalo, ja na siebie uzbieram, ale szkoda tak jechac samej i chcialabym, zeby moje kochanie tez chcialo cos wiecej zobaczyc niz 4 sciany w bloku :doubt: i starac sie na to zarobic a tu nic, no fakt faktem, ze go nie utrzymuje, bo do tego to w zyciu bym nie dopuscila :-) no ale w zwiazku z tym na przyjemnosci go nie stać :doubt: .
Kocham moje słońce, ale chciałabym, żeby miał trochę więcej ambicji, zaangazowania i pasji.. a tu nic :( .
Lilith, a Twoj tak naprawde ma pecha? czy po prostu tak wychodzi?? Dlaczego go oszukuja?

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 06 cze 2009, 16:36

Naprawdę ma pecha i nie wychodzi. Nie wiem czemu tak jest.Jest pracowity ale taka ciapa życiowa. Tak mi go szkoda, jednak nic się nie posuwa do przodu, stoję w miejscu. Nie chcę się zacharowywać i nic z tego nie mieć, wciąż pożyczać pieniądze i drżeć czy starczy do następnej wypłaty. To nie jest życie :? To wegetacja. A poza tym to jest ideał prawie. Serce mi pęka, rozum alarmuje. :roll: Jestem rozdarta.
NIGDY nie mów wszystkiego co wiesz ale ZAWSZE wiedz, co mówisz

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 06 cze 2009, 16:49

Lilith, he a moge zapytać z ciekawości ile zarabiasz?? albo ogolnie ile sie zarabia latajac ;) i jeszcze jedno pyt jak chcesz gdzies poleciec sama to masz taniej/darmowe bilety???
Ja też się boje tej wegetacji :( myślę często o tym .. przez waakcje sprobuje wszystko ogarnac 8-) . Taki rachunek sumienia zrobić i zastanowić się nad wszystkim!
No a co Twoj chłopak zrobi w zwiazku z tym??

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 06 cze 2009, 17:09

hejka

Czytam i czytam i nie wiem co napisac....Lilith wydaje mi sie nie warto ciągnąć takiego związku....może jakbys wyjechała na parę dni, tygodni i on musialby zostac sam i radzic sobie, tzn zarobic na siebie.....może by się zmienił....nie można siedziec w takim związku i się samemu dobijać, trzeba myślec o przyszłości, co będzie później jak będą dzieci......Lilith to nie egoizm
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 06 cze 2009, 17:12

luna , ha to tak cichaczem tu buszujesz:P a ja myślałam, że takie pustki.... :p

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 06 cze 2009, 17:18

Lilith pisze:Nie da się, GosiaczEq. Musiałam podjąć taką decyzję! Cholera jasna, żebyśmy się chociaż pokłócili, zdradzili czy coś. A tak? Kochamy się bardzo i nikomu nie życzę takiego rozstania. Serce mi pęka, on mnie błaga o zmianę zdania, a ja wiem, że tak będzie najlepiej dla niego i dla mnie. Przyznam się, że przede wszystkim dla mnie. Obym tylko wytrwała. Zawsze mnie rozpieszczał, kochał i cacał i potrafi wstać o 4rano, żeby mi koszulkę do pracy uprasować, a jednak muszę go zostawić. Cholera, cholera, CHOLERA JASNA
lili , przemyśl swoja decyzję naprawdę dobrze , jeśli go kochasz , a on Ciebie to nie rozumiem twojej decyzji , przecież to w życiu jest najważniejsze. Jak mówią pieniądze to nie wszystko , nie wiadomo na kogo w zyciu trafisz , moze będzie duzo gorzej. Może znajdziesz faceta który bedzie zaradny , będzie duzo kasy zarabiał , ale nie wiadomo czy bedzie Cie tak kochał i rozpieszczał , całował , prasował itd. A wierz mi to jest bardzo, bardzo, ważne . Może pomyślcie wspólnie nad pozytywnym rozwiązaniem tej trudnej sytuacji . Może jakis wspólny biznes , mała firma , tak zebyś mogła nim pokierować , żeby też nabrał wiary w siebie , bo jak mu ciagle tak wszystko nie wychodzi to moze on juz z góry zawsze czuje się przegrany .
Lili , przemysl to dobrze i trzymaj się kochana .

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 06 cze 2009, 19:56

aaaaale sie dzis najadłam.. jakis mam dzien dobroci:) jutro same owocki!!:p dzis aerobik weic troszke wybaczam, a czuje sie pelna bo wypilam jakies 5 l płynów i wydaje mi sie ze waze 5kg wiecej :( . A teraz czytam czytam.. musialam wydrukowac prace, bo juz nie mam cierpliwosci do worda:D:D
jest dzis cos w tiiw?

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 06 cze 2009, 20:03

a ja skorzystałam pierwszy raz z mojej karty mulitsports i siedziałam 3 godziny na basenie :-D :-D tzn. pływałam :p

A teraz padam...Nie mam siły nawet na klawiaturze pisać :p
Ale i tak boskie uczucie :-D Ćwiczysz sobie ile chcesz i nie martwisz się o kasę :-D
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”