pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: shandapanda » 12 lip 2010, 11:29

Niech mnie ktos pocieszy (pleure (pleure (pleure
Moj TZ polecial przed chwila do PL i bedzie dopiero we wtorek. Nie mielismy z kim naszego pieska zostawic wiec musielismy wziasc osobno urlopy..teraz placze jak bobr bo jak tez Lubka w swoim przypadku napisala- nigdy sie nie rozstajemy.
Tak sobie mysle,ze czlowiek czasem tak sie na swojego partnera wkurza itp a potem co do czego to wyje w poduszke (pleure
Okropnie mi smutno, jade chyba do miasta topic smutki lazac po sklepach (thinking (bronze

Lubka- 3mam kciuki Slonczko (sun
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 lip 2010, 11:39

Oj Shandzia ja Cię doskonale rozumiem, ja jestem ze swoim potworem 11 lat i on np. wyjeżdza na delegację na 2 miesiące i to jest dramat (pleure a teraz we wrześniu prawdopodobnie pojedzie na 3 miesiace do Indii i co tylko sobie w łeb strzelić. My nie możemy żyć bez siebie i taka rozłaką to dramat, więc widzisz Kochana inni mają gorzej!!!
Masz teraz czas dla siebie i go wykorzystaj, zajmij się czymś, co lubisz np. łażeniem po sklepach, czytaniem ksiązek etc. tak żeby nie skupiać się na fakcie, iż go nie ma obok Ciebie, a do wtorku to przeleci zobaczysz. Co więcej taka rozłaką jest potrzebna, bowiem uświadamia nam jak bardzo kochamy drugą osobę, odświeża relację etc.
Bądź dzielna dziewczynka (kiss

Lubka kochana tak jak obiecałam od 15 jestem na kolanach i proszę łaskawię o najpiękniejsze Żelki dla Tubki, pozdrawiam, ściskam,całuję (kiss (kiss (kiss

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 12 lip 2010, 11:48

Dzieki Olus (inlove My jestesmy razem 9 lat, bylam mlodziutka jak go poznalam (tongueout i choc zdarzaly sie rozne chwile ( te dobre jak i zle (thinking ) to zawsze strasznie przezywam jak mamy sie nie widziec choc przez pare dni (pleure
Nie wiem jak ja bym wytrzymala 3 miesiace, ale tutaj tez i ja moge Ciebie pocieszyc bo moj kuzyn jest inzynierem od budowy mostow (tez mieszka w DE (happy ) i wlasnie jezdzi co chwile do Indii czy do Chin,a jego zonka placze za nim (pleure wiec pocieszajac nas obie mozna wlasnie powiedziec,ze same nie jestesmy (thinking Marne to pocieszenie, ale jakos lepiej jednak z ta swiadomoscia.

Strasznie mi smutno, jeszcze jak sobie pomysle,ze w PL taki upal, piekne kobiety (sun ... tak jakbym byla tez i zazdrosna lekko (tongueout choc za jego wiernosc to reke sobie bym dala uciac (wait

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 lip 2010, 11:57

No właśnie mój potwór też inżynier tylko, że od automatyki i robotyki, kurna trzeba było z innym zawodem znaleźć potwora (rofl (rofl (rofl (rofl

Oj Shandzia a tam piękne laski w PL, popatrz na siebie (inlove nie sądzę, że pomyśli o innej lasce (shake mając takiego Skarba u boku i 9 lat też o czymś świadczy (nod (clin
Nie wiem Kochana może jak wróci zaskocz go czymś, jakaś fajna kolacja, może jakaś zmiana w mieszkaniu etc. wykorzystaj jakoś ten czas i tul się do psinki (happy

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 12 lip 2010, 12:07

shadzia pomyśl sobie, że to tylko chwilka i znów będziecie razem, pojechał tylko na urlop a nie np tak jak mój Misiek w tamtym roku do Afganistanu na pół roku (triste poza tym tak jak pisze olcia tka rozłąka jeszcze bardziej umacnia związek (yes)
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 lip 2010, 12:14

Kasiaczek Ty to masz dopiero przechlapane, pół roku i to jeszcze do Afganistanu (pleure musisz być dzielna kobitko (yes) (rire Podziwiam takie kobiety, wiadomo, że to nie jest taka sobie zwykła rozłaką (whew (clin
Jak dajesz radę Kochana ?

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 12 lip 2010, 12:34

lubka ja też jestem z tobą i trzymam kciuki od 15

shandzia nie martw się wykorzystaj jakoś ten czas tak jak radzi olcia czas jakoś zleci i twoje kochanie wróci do ciebie

a tak poza tym to chyba żadna z nas nie lubi rozłąki
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Mieć swój styl... cz.4

Post autor: marryme » 12 lip 2010, 14:42

Dziewczyny w co się ubieracie do pracy,jak taki żar na dworze?
Bo ja nie mam już pomysłu-we wszystkim jest mi mega gorąco. (whew
Nie mogę nosić żadnych miniówek,szortów,bluzek na ramiączkach,itd.
strój musi być stonowany i niewyzywający.Klimy nie ma. (triste (triste (triste
Umieram normalnie,nienawidzę takich upałów.
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 12 lip 2010, 14:58

Dziekuje dziewczyny, jakos sie trzymam (blush .. poki co..az nie zaczne znowu plakac (whew
Nawet zakupy mnie nie cieszyly..wszystko bylo glupie i bez sensu...jeszcze nigdy tak nie mialam (rofl jak nie ma potwora to wszystko jest nie wazne (no)

Kasiaczku, to ty dzielna musisz byc sloneczko (pleure (inlove
Ola- Ty tam nie narzekaj na potwora, ma wspanialy zawod/wyksztalcenie a uwierz,ze takich malo na swiecie (sun

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Mieć swój styl... cz.4

Post autor: lil sexy » 12 lip 2010, 15:14

Jak nie ma klimy to jedynym ratunkiem jest wiatrak. U mnie w pracy się sprawdza.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”