Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

joanna peers
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: joanna peers » 13 maja 2011, 15:37

Dziewczyny nawet nie wiecie jakbym chciala przyjechac ale nic z tego przeciez co dopiero wrocilam z Krakowa
wiec jakbym poinformowala meza ze znowu jade na zjazd gwiazd to mysle ze nie najlepiejby to przyjal ale nastepnym razem jak bedziecie sie zjezdzaly to napewno przyjade (envy

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 13 maja 2011, 15:50

Joanna we wrzesniu odbijesz z nami zaleglosci:):)
Wiesz , ty jestes teraz swiezo wylaszczona, a my mamy juz z lekka lifty obwiedle hehe,...to w przyszlym roku jak sie kopsniesz do sopotu to bedzie akurat.
Dziewczyny ale sie wkopalam lepiej nie mowic ,chyba na razie nie bede opowiadac co nabroilam w zwiazku z czescia relaksacyjna waszego pobytu.
Tak ,restauracja Zlota Rybka obstalowana ,mysle ze z rezerwacja stolika nie bedzie zadnego problemu.
Z Marena poszlysmy do Tratorii wloskiej z marszu i tez miejsce sie znalazlo ,tak ze o rybke nie martwie sie.
Gorzej z tymi masazami....

Babina chodzi ci o te zdjecia z plotka?
http://www.plotek.pl/plotek/0,78882,398 ... apendowska" onclick="window.open(this.href);return false;
No nareszcie fajnie Zapendowska ubrana ,widac buzia jakas ingerencje przeszla ,ale delikatna wg mnie,moze tylko troche schudla?
Zobaczcie lwia zmarszcze sobie zostawila,pewnie po to zeby obliczu dodac grozy ,niech sie jej konkursowicze boja.
Dobrze ze sie nia zajeli stylisci i dala sie soba zajac ..bo przeciez zapendowska jest tylko 4 lata starsza od Kory.
I jak jedna postawic przy drugiej to lata swietlne je dziela a nie 4 lata.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 13 maja 2011, 16:19

ale liczy sie punkt wyjścia. Kora była zawsze atrakcyjha , a Zapendowska ....ech.... teraz jest fajna pani. Kore wolałam 10 lat temu, a Zapendowską (yes) teraz... To jest takie pocieszające dla brzydkich {trzeba tylko mieć pieniądze...}
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 13 maja 2011, 20:35

ula, jak idziesz z gotowka to problemu nie ma, natomiast z kuponami w niektorych miejscach problemy bywaja, bo moga (chca) przyjac okreslona ilosc osob jednego dnia.
moze lepiej zarezerwowac wczesniej, bo jak sie nie dostaniemy to bedziesz kuszac te rybki do znudzenia.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 13 maja 2011, 20:41

wg mnie Zapędowska niewiele ingerowala mocniej. Inne zdjęcie, inny koloryt, inne ujęcie. Tłuściutki podbródrk jak był tak jest, tylko z przodu lepiej wyglada :-)
Ale stylizacja wreszcie lepsza i w towarzystwie nie odstaje.
Nie zaglądam codziennie do netu, więc dobrze Ula, że kupilaś. Z pewnościa będzie tam coś oprócz rybki. Najwyżej będę tylko piła ;-0
Z masażami jest tak, że prawie każda cos tam "w twarzy" ma, więc lepiej masaże na ciało. Ale jak nie będzie, to jakieś wacu alno nawet roletic przyjmiemy.
A props. Koleżanka mówiła, że ten roletic to poczerwień. tak jest? bo ja zyłam w przekonaniu, że to tylko taki mechaniczny masaż na rózne części ciała. Jak to jest podczerwień to jest to cos jak Zaffiro, które robiłam na twarz. jak od tego rozbija sie tkanka tłuszczowa, to ja rozumiem, skąd u mnie ostatnio dziwne ubytki w twarzy ;-(
No, Joanna to rezerwuj czerwiec na przyszły rok. Możesz malżona już powoli przygotowywać :-)
Acha. Przywiozę prawdziwe hiszpańskie wino od Joanny :-0

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 13 maja 2011, 21:18

No to super , upijemy po hiszpansku (angel .Do Joannowej dorzucam druga butle hiszpanskiej rioji co przywiozlam z Barcelony,zeby sie nam trunki nie wymieszaly.Zrobimy sobie hiszpanski wieczor (clapping

No teraz juz moge wam powiedzic ,na tej samej stronce co rybka byla tez oferta na masaze ciala+spa bez limitu czasu, sauny jaccuzi no i takie tam.
Salon jest w Gdyni ,troche mi sie popieprzylo bo myslalam ze miesci sie na Kamiennej Gorze ,no a to jest ciut od Kemiennej w redlowie ,.ale tez nie jakas straszna odleglosc.
Wczoraj z Kwiatuszkiem tak zesmy suwerennie zadecydowaly ze fajnie bedzie wyskoczyc na Bulwar do gdyni ,i myslalm o tej Kamiennej bo to ladne miejsce i fajny punkt widokowy i przy okazji cos dla ciala w postaci masazu.
Kupilam karneciki a dzisiaj dzwonie zeby zamowic ,a mi tam pani melduje ze 3-4 czerwca masazysty nie ma...hehe.
No ale wyjasnilo sie .Specjalnie dla nas masazysta bedzie i jestesmy umowione na sobote .
Podczas gdy jedna bedzie masowana reszta bedzie moczyc tylki w jacuzzi i bedzie git i na zmiane.
Zabrac stroje kapielowe ,reczniki i klapki.

O rybke naprawde nie ma sie co martwic maja duzo miejsca i na zewnatrz w ogrodku i wewnatrz i podobno zarcie jest pycha.
Zerknij Muflon w menu ,mozesz sobie nawet schrupac jelenia jesli bedziesz miec ochote ,Miesiwa pod dostatkiem w Rybce.

Co do relleticu ,rozne sa .Te z podczerwienia maja w srodku taka lampe swieca na czerwono ,Dodatkowo podgrzewa walek i cialo .Ponoc skuteczniejsze .
Ja tylko jednorazowo testowalam.
Podczerwien tak jak sauna infrared ma za zadanie niby spalac tluszcz ,moze i dziala..jak ktos ma malo tluszczu.
Przy mojej ilosci nie zauwazam ubytku.

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 13 maja 2011, 23:37

o rany, ula, ale sie postaralas. applaus
swietnie, pieknie dziekujemy. (flower)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 maja 2011, 01:34

http://www.plotek.pl/plotek/1,111483,91 ... ga,,5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tu jest duuzo zdjęć. Schudła, to powinno więcej wisieć, a wisi mniej.....Miała lift na 100%
zadowolona

joanna peers
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: joanna peers » 14 maja 2011, 18:00

Ula Ty przestan mnie denerwowac i opowiadac co Wy tam bedziecie wyprawialy bo naprawde przekrece sie z zazdrosci,ale masz race odbijemy to sobie we wrzesniu. Ale ja dla Was tez przygotowuje rozrywki w osobie czilijczyka ktora fantastycznie gra na gitarze kawalki czolowych gwiazd tego instrumentu w tym mojego ulubienca
Carlosa Santany,wiec troche sobie potanczymy. (happy

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 14 maja 2011, 19:51

Czy on umie też 'starego' Santanę? tego od Black magic Woman i Samba Pa Tu?
Bo przy tym to grzech tańczyć :-0
iiiidziemy na tego chilijczyka :-)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”