No to super , upijemy po hiszpansku

.Do Joannowej dorzucam druga butle hiszpanskiej rioji co przywiozlam z Barcelony,zeby sie nam trunki nie wymieszaly.Zrobimy sobie hiszpanski wieczor
No teraz juz moge wam powiedzic ,na tej samej stronce co rybka byla tez oferta na masaze ciala+spa bez limitu czasu, sauny jaccuzi no i takie tam.
Salon jest w Gdyni ,troche mi sie popieprzylo bo myslalam ze miesci sie na Kamiennej Gorze ,no a to jest ciut od Kemiennej w redlowie ,.ale tez nie jakas straszna odleglosc.
Wczoraj z Kwiatuszkiem tak zesmy suwerennie zadecydowaly ze fajnie bedzie wyskoczyc na Bulwar do gdyni ,i myslalm o tej Kamiennej bo to ladne miejsce i fajny punkt widokowy i przy okazji cos dla ciala w postaci masazu.
Kupilam karneciki a dzisiaj dzwonie zeby zamowic ,a mi tam pani melduje ze 3-4 czerwca masazysty nie ma...hehe.
No ale wyjasnilo sie .Specjalnie dla nas masazysta bedzie i jestesmy umowione na sobote .
Podczas gdy jedna bedzie masowana reszta bedzie moczyc tylki w jacuzzi i bedzie git i na zmiane.
Zabrac stroje kapielowe ,reczniki i klapki.
O rybke naprawde nie ma sie co martwic maja duzo miejsca i na zewnatrz w ogrodku i wewnatrz i podobno zarcie jest pycha.
Zerknij Muflon w menu ,mozesz sobie nawet schrupac jelenia jesli bedziesz miec ochote ,Miesiwa pod dostatkiem w Rybce.
Co do relleticu ,rozne sa .Te z podczerwienia maja w srodku taka lampe swieca na czerwono ,Dodatkowo podgrzewa walek i cialo .Ponoc skuteczniejsze .
Ja tylko jednorazowo testowalam.
Podczerwien tak jak sauna infrared ma za zadanie niby spalac tluszcz ,moze i dziala..jak ktos ma malo tluszczu.
Przy mojej ilosci nie zauwazam ubytku.