Nie wiedziałam ze Jackson umarł

no ale dopiero wstałam.Hmmm smutne to jak kazda smierć,ale nie będe po nim rozpaczała ,bo sam sie doniej przyczynił.Mało mam współczucia dla głupich gdy umieraja.Nie jest mi spasjalnie zal młodych ludzi ginacych na motorach ktorzy jechalii 230km/h BARDZO ZAL MI RODZICÓW,RODZENSTWA!!!
Nesia to nie ma nic wspólnego z wiekiem,przynajmniej w moim przypadku.U mnie uczucie do partnera sie wypaliło,kocham go jak brata,martwie sie gdy jest przeziebiony [bo przeziebienie było jego najpoważniejsza choroba przez 20 lat jak jetesmy razem,bogu dzieki]
Myśleze że jest sie zazdrosnym o parnera gdy czujesz do niego pożądanie,gdy sex stanowi w zwiąsku jeszcze bardzo wiele.Wiem ze gdy bym teraz zakochała sie w kimś nowym TO POTWORNIE BYŁA BYM ZAZDROSNA,bo taka mam zaborczą nature.

a jeszcze cos dopisze.
Dziewczyny ja jeszcze 3 moze 4 lata temu bylam tak strasznie o męza zazdrosna,że jak szliśmy gdzies na impreze:andrzejki,sylwek,wesele,to najpierw rzucałam okiem po sali gdzie siedzi jakas fajna laska.gdy taka przyuważyłam,to próbowałam meza usadzic tak,zeby czasem na nia sie nie patrzył.Z góry mial zapowiedziane,ze nie ma prawa z nikim zatańczyc,chyba ze jest to ktos z rodziny,alo z dziewczynami z naszego grona.
Maz prowadzi własna firme,przyjeżdzaja tam raczej same kobiety. Żadko tam bywałam bo nie chcialo mi sie tam z nim jezdzic.Czasem sie wypytywalam czy przyjeżdzaja fajne laski? Zawsze odpowiadał.._eeee cos ty,same wieśniary.
W którys dzień musialam z nim pojechac do firmy,ledwie weszlismy A TU WCHODZI LASENCJA TAKA JAK DODA
Oszszsz kur.... myśle,no to ładne "wieśniary" ZABIJE GO POTEM..pomyslałasm i czekam jak do niej sie zwróci a ona do niego aaaaa zapomnialam dodac ze ja bylam juz po 40 tce a ona miala moze z 25 lat.
bla bla bla,cos tam o towar sie zapytała...ja cisnienie miałam 1200 !!! Jadą sobie na pan,pani...
mąz sie jej sie pyta fakura na nazwisko? .... a ona tak jak ZAWSZE.
TAK JAK ZAWSZE,czyli juz nie raz tu u niego była!!!!!
Kur...mać caly tydzień albo dłuzej miałam zrypany,no i potem kazdy dzien jak tylko o nij pomyslalam.
Od razu kręcilam scenariusze co oni tam roba po godzinach...i takie tam ufff
Teraz jestem szczesliwa ze juz sie nie mecze!!1