Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 paź 2008, 10:54

Najgorzej to jest podążać za modą i nadawać dzieciom głupie imiona. Najlepsze są takie które sa cały czas na topie typu Rafał,Norbert a te wszystkie Józki,Franki,Zygmunty są okropne!!! Potem dzieciak będzie sie wstydził. Imiona żeńskie typu Amelka,Pelagia,Czesia Wiesia też za jakiś czas nie będą modne i dziewczynak będzie się wstydziła.
Znam faceta który ma 32 lata i ma na imie Zdzisłał,wyobrażam sobie jak sie wstydzi tego imienia :(
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 04 paź 2008, 15:59

Lianka faktycznie jak ten czas leci :-D tak czy siak mlody jest na tate za mlody.

Z imionami jest tak jak z moda na ciuchy.Imiona tradycyjne z lat dawniejszych powracaja czyli Stasie, Jasie, Zosie a zupelnie nie na topie sa imiona z naszej generacji.
Nikt nie nazywa swojego dziecka Bozenka Iwonka czy Danusia,..znacie jakiec male Danuski?
Zadnej mlodej mamie przez mysl nie przyjdzie nazwac corke Danuta.
Amelia jest spoko,nigdy nie bedzie imieniem obciachowym.Wystapil wysyp Amelek po filmie ale jest to imie z klasa.
Najbardziej obciachowe sa Brajany i Dzessiki :badgrin:
Lepszy juz Zdzichu niz Denis

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 04 paź 2008, 18:08

2ama pisze:jak już robić to kompleksowo
No i moją operację szlag trafił - rozchorowałam się. Została przeniesiona na inny termin, ale ponieważ nie mam zbyt dużo czasu na dochodzenie do formy, zostało ustalone w czasie konsultacji, że robimy tylko górne powieki, bo po nich jest mniej obrzęków i siniaków. Za parę miesięcy wstrzyknę tłuszcz i jednocześnie zrobimy dolne. Wróciłam więc do punktu wyjścia, ale jak mnie znowu zapewniano - efekt jest znacznie lepszy kiedy powieki operuje się oddzielnie, więc właściwie się ucieszyłam, że los zadecydował za mnie.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 04 paź 2008, 18:50

A to dopiero historia, a ja tu cały czas myslałam,że jestes po. Ej animo czy to czasem nie ze strachu ta choroba. No ale co ma byc to jest, ja też podchodzilam do powiek dwa razy. Ale swoja droga to ciekawe, bo siostrze Sankowski doradzil akurat całkiem odwrotnie. No coz ale kazdy czlowiek jest inny i kazdemu co innego pasuje.

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 07 paź 2008, 18:16

wątek przymiera...Kwiatuszek leży i pięknieje a tu nic sie nie dzieje ;) Kwiatuszku nick adekwatny do osoby, naprawde wnosisz duzo radosci i pozytywnej energii w kazdym wątku :) cieszę się razem z Tobą z udanej operacji.

W ramach uzywania zycia po .....siątce zakupiłam dzisiaj worek marchwi i odebrałam dokumenty do rejestracji nowego samochodziku (zachciało mi sie z automatyczną skrzynią coby za bardzo się nie męczyc)

całusy dla Kwiatuszka

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 07 paź 2008, 20:00

anima60 pisze:
2ama pisze:jak już robić to kompleksowo
No i moją operację szlag trafił - rozchorowałam się.
O kurcze wiem co musiałas czuc,bo ja 4 razy miałam przekładany termin,a raz musiałam zejśc ze stołu bo skoczyło mi ciśnienie.
Jak masz mić OP to będziesz miała :-)
Co do autka to TYLKO ATOMACIK! 8-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 07 paź 2008, 21:41

W ramach uzywania zycia po .....siątce zakupiłam dzisiaj worek marchwi i odebrałam dokumenty do rejestracji nowego samochodziku (zachciało mi sie z automatyczną skrzynią coby za bardzo się nie męczyc)

Hehehe. To całkiem tu sporo ...siatek :badgrin: No i fajnie :-)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 07 paź 2008, 23:01

Dana_2 pisze:zachciało mi sie z automatyczną skrzynią coby za bardzo się nie męczyc)
A to się fajnie takim jeździ. Co prawda nie jeździłam, ale mogę sobie wyobrazić. Strasznie męczę te biegi w swoim. Co to za autko? Też mam nowe , takie śliczniutkie, malutkie... Mam Toyotę Aygo. Drzwiczki leciutkie i malutkie , bagażniczek malutki i jak powkładam siatki, to nic się nie przewraca. Kocham malizny!!Wszędzie się wciskam i mi pupa nie wystaje. Niestety nie automat, to by była pełnia szczęścia. :-)
zadowolona

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 08 paź 2008, 08:11

babina7 pisze:
Co to za autko? Też mam nowe , takie śliczniutkie, malutkie... Mam Toyotę Aygo. Drzwiczki leciutkie i malutkie , bagażniczek malutki i jak powkładam siatki, to nic się nie przewraca. Kocham malizny!!Wszędzie się wciskam i mi pupa nie wystaje. Niestety nie automat, to by była pełnia szczęścia. :-)[/quote]

autko to Honda, z wystawaniem pupy będzie problem ale liczę na czujniki cofania ;) i zakupiłam w Twoim miescie ;)

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 08 paź 2008, 09:46

Sabrina pisze:O kurcze wiem co musiałas czuc,
Już jestem po, ale masz rację - wkurzyłam się, bo to przesunięcie terminu pokrzyżowało mi plany i musiałam jednak zrezygnować z dolnych powiek. Zrobię je za rok razem z tłuszczem.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”