Znam faceta który ma 32 lata i ma na imie Zdzisłał,wyobrażam sobie jak sie wstydzi tego imienia
Moderator: Zespół I
No i moją operację szlag trafił - rozchorowałam się. Została przeniesiona na inny termin, ale ponieważ nie mam zbyt dużo czasu na dochodzenie do formy, zostało ustalone w czasie konsultacji, że robimy tylko górne powieki, bo po nich jest mniej obrzęków i siniaków. Za parę miesięcy wstrzyknę tłuszcz i jednocześnie zrobimy dolne. Wróciłam więc do punktu wyjścia, ale jak mnie znowu zapewniano - efekt jest znacznie lepszy kiedy powieki operuje się oddzielnie, więc właściwie się ucieszyłam, że los zadecydował za mnie.2ama pisze:jak już robić to kompleksowo

O kurcze wiem co musiałas czuc,bo ja 4 razy miałam przekładany termin,a raz musiałam zejśc ze stołu bo skoczyło mi ciśnienie.anima60 pisze:No i moją operację szlag trafił - rozchorowałam się.2ama pisze:jak już robić to kompleksowo

A to się fajnie takim jeździ. Co prawda nie jeździłam, ale mogę sobie wyobrazić. Strasznie męczę te biegi w swoim. Co to za autko? Też mam nowe , takie śliczniutkie, malutkie... Mam Toyotę Aygo. Drzwiczki leciutkie i malutkie , bagażniczek malutki i jak powkładam siatki, to nic się nie przewraca. Kocham malizny!!Wszędzie się wciskam i mi pupa nie wystaje. Niestety nie automat, to by była pełnia szczęścia.Dana_2 pisze:zachciało mi sie z automatyczną skrzynią coby za bardzo się nie męczyc)
Co to za autko? Też mam nowe , takie śliczniutkie, malutkie... Mam Toyotę Aygo. Drzwiczki leciutkie i malutkie , bagażniczek malutki i jak powkładam siatki, to nic się nie przewraca. Kocham malizny!!Wszędzie się wciskam i mi pupa nie wystaje. Niestety nie automat, to by była pełnia szczęścia.babina7 pisze: