strada, ja bym na robale wzięła leki, nie wierze w działanie czosnku, że zabije jaja, w końcu człowiek czosnek je ciągle, a mimo to może się gdzieś zarazić, mimo mycia rąk, ryzyko istniej i już, po to są leki żeby skutecznie zadziałały,
o jogurcie do pochwy słyszałam, ale czosnek jest żrący - ja bym się bała, że więcej spustoszenia niż korzyści,wierze w medycynę normalną a nie babciową
renata dzięki za przepisy, ale za dużo tryndolenia z tym, wiadomo że człowiek wszystkiego na raz do gara nie wrzuca tylko dodaje stopniowo, spróbuje, znowu coś doda, może i sposób gotowania istotny ale poza grochówką i flakami żadnej zupy nie gotuje 4 godziny, 2 to tak, lepszy smak, bo się to wszystko dobrze połączy, zupy gotowanie za krótko, smaku nie mają, zresztą sosy też, szybko to można co najwyżej jajka usmażyć

, może ten grog wypróbuje,
zgadzam się z ulla i animą - są mody, i próbuje się wszystko sprzedać, wszystko jest cool i cudowne...diety z grupą krwi, dla kobiet, dla mężczyzn i ble ble ble
babinka samoopalacz z ziaji jest bardzo delikatny, czasami raz na tydzien posmaruje sobie dekold i ręce, a na twarz znakładam zmieszany z normalnym kremem, daje delikatny odcień, solarium stanowczo nie bo zabija komóki, nie warto