Moderator: Zespół I
daje marena, czasem potrzeba malej lekcji albo lekkiego kopa wmarena43 pisze:niebieska a ktory daje...?
no jasne, bo w zwiaku zawsze jest wymiana, cos biore, cos dajemarena43 pisze:kazdy z nich ma w tym swoj ukryty cel
i nic za darmo nie daje
za taki gatunek niech sie jakies zdesperowane biora.marena43 pisze:faceci sa teraz bardziej jak kobiety kiedys chca byc utrzymywani chca nic nie robic lezec i pachniec nawet im sie tygrysic nie chce
ogolnie nic im sie nie chce a najbardziej dorosnac
wlasnie starowicz napisal ksiazke o facetach - dzisjaj rano w kawie czy herabie byl gosciem i podusmowal obecni panowie sa zniewiescieli typ piotrusia pana i dorastaja ok 40 -tki
i jak spiewala rin...gdzie te chlopy
wiesz, że taka postawa jest przez wielu meżczyzn celowababina7 pisze: Każda jego działalnośc domowa kończy się dla mnie robotą. Nawet jak wejdzie do kuchni po kanapkę, to mam sprzątania na godzinę.Jak przycina krzewy, to wszystko zostawia, jak kosi trawnik, to trawkę mam w salonie, jak coś maluje, to farba jest w dziwnych miejscach, jak myje łazienkę, to błoto w przedpokoju.......Niech już lepiej zarabia, a po pracy leży.