Faceci - ufać im? czyli czy nas zdradzają i dlaczego?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 wrz 2006, 15:26

kameleona pisze:

Poza tym ... Sam pisała o zaufaniu.....

SAM jak sądzisz ...czy Twoja maz onanizuje sie ..lub czy robił to chociaz raz podczas waszego zwiazku.....????
czy jest tutaj jakas inna Sam ??? :? :roll: :wink:

(i chyba nie ja pisalam o zaufanu , tylko Gracja :wink: )

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 19 wrz 2006, 15:40

Nicole znam bardzo podobny przypadek z mojego miasta.Superbogaci ludze,on przystojny ona piekna blondynka(po 40-tce ale wygladjaca na max 30).On tez byl wpatrzony w zone,nieskazitelny gabinet obstawiony fot. zony.Co chwile dostawala nowe auta typu SL500,robil dla niej wszystko.Az pewnego dnia firma robila folder reklamowy i przyszlo kilka modelek.Jedna z nich zostala na zawsze.Byla mezatka ale nasz bohater ja w ciagu kilku miesiecy rozwiodl.Modelka kochala nad zycie swojego meza modela -byli taka piekna para.Okazalo sie jednak,ze lepiej jej do twarzy z Ferrari.Co ciekawe modelka nie byla malolata tylko kobieta lekko po 30-ce.A nasza juz teraz byla zona, do tej pory ropieszczana przez meza,moze nie zostala zostawiona z niczym ale...Klika firm bylo ich firmie winnych duzo pieniedzy.Pan sie tego zrzekl na rzecz zony.Ona teraz musi chodzic po sadach,zeby odzyskac te pieniadze.Jak dostanie z 50% tego co jej sie nalezy to bedzie cud.No i wyglada nie na 40-lat a na 50.Modelka zapytana przez znajoma czy jest szczesliwa odpowiedziala:wlasciwie to tak ale musze sie duzo na drazku narobic.

Awatar użytkownika
kameleona
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kameleona » 19 wrz 2006, 15:46

Sam ... chyba przesadzasz.....
nie mialam takiego zamiaru ,nawet nie wiem skad to przyszło Ci go głowy...
wyluzuj trochę.....

Ty załozyłas ten topik: o zaufaniu... a dałam przykład onanizmu jako jeden z wielu czynników
mogących miec wpływ na zaufanie.....
Wkoncu nie tylko zdrada jest powodem braku zaufania.....
Piszesz ze ufasz swojemu mezowi- ciesze sie z tego bardzo
ale to ze inne dziewczyny nie ufają... bądz poprostu maja inne zdanie to nie znaczy ze są gorsze......

i nie wmawiaj mi kochana rzeczy których nie miałam na myśli:)
dobrze? :wink:

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 19 wrz 2006, 15:50

Mam nadzieje,ze wszystkie nasze 20-letnie forumowiczki za 15,20 lat beda mialy takie samo zdanie na pewne tematy jak teraz.I z calego serca im tego zycze.

Awatar użytkownika
kameleona
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kameleona » 19 wrz 2006, 15:54

Amen....................

maxi...mam nadzieje ze mi wybaczysz ale znowu musze podpisać sie pod Twoją wypowiedzią :wink:

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 19 wrz 2006, 16:04

Poglądy każdej z nas są uformowane przez doświadczenia całego naszego życia. I życzę każdej z nas samych uczciwych facetów i jak najmniej bolesnych rozczarowań. Pozdrawiam
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 wrz 2006, 16:13

Kochana , nie ja zakladalam ten watek - tylko ktoras z moderatorek... ...chodzilo o bariery zwiazane z seksem i tak sie podzielilo... ...stad moje wczesniejsze posty http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1515.gif :wink:

O zaufaniu niczego nie pisalam ! hammer

niczego Ci tez nie wmawiam Kameleona- to zadanie innych forumowiczek :wink: -czytalam po prostu dokladnie Twoje posty i wyczulam w nich troche zbednej ironii :wink: :wink:
(mogla bys odpwiedziec ,do kogo bylo skierowane twoje pytanie o onanizmie ? :wink: )- albo nie... :lol: :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 19 wrz 2006, 16:18

kameleona pisze:Ja w 100% popieram Maxi:)
nie wie czy to ze względu na wiek :D hmmm mysle ze im człwoiek starszy tym ma wieksze doswiadczenie i inaczej patrzy na życie.
Jak juz pisałam popieram Maxi i również Ciebie Kameleona :) ...ale wiek wydaje mi się tu chyba nie ma znaczenia... :wink: ...bo jak miałam 20 lat to już miałam tak ukształtowany światopogląd, że... facet to tylko facet... i że nigdy nie mów nigdy... :wink:
...dziewczyny może jeszcze mało w życiu widziały... :twisted: :wink: ...albo czasem lepiej jest po prostu dupy sobie nie zawracać i żyć w niewiedzy... bo jak brzmi jedna sentencja... „Czasami poznajemy prawdę by zrozumieć, że niewiedza to błogosławieństwo”... :wink:
kameleona pisze:Ty załozyłas ten topik: o zaufaniu...
...tak na marginesie... Samanthii nie założyła tego wątku, tylko chyba moderatorki nas przerzuciły z "Czy macie jakies bariery w łóżku?" :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 wrz 2006, 16:32

Moje zdanie na ten temat wygląda tak: że faktycznie nie można wszystkich wrzucać do jednego worka i jednego schematu.
A zacząć należałoby dlaczego faceci zdradzają :?:
1Facet jest zdobywcą i jego zadaniem jest zdobywanie kobiet. Robią to inni faceci, kumple to czemu nie ja -nie mogę być gorszy. I taki to typ nie jest typem dbającym o kobietę. Często to bierze się z przykładów ojca -chłopcy identyfikują się z ojcem, nawet jak sa po stronie matki. Od niego uczą się postaw i zachowań na późniejsze lata.
2Kolejnym przykładem, ze facet uważa, że przed slubem był kimś, a po nikim.Zapominają, że o żonę i małżeństwo trzeba dbać.To typowa postawa męźczyzny w związku, w którym barkuje typowego porozumienia za to oczekiwania są ogromne. Oboje partnerów jest zaniedbywanych i ze względu na staż "są starym małżeństwem"
3Powrót do przeszłości. Kryzys czterdziestolatka. Wywołuje go poczucie obniżenia seksualnej sprawności i żal, że zostało to tylko w wspomnieniach. Przemożna siła sprawia, że facet przybiera "kierunek kobieta". Zdarza się, że ta co miała służyć w sprawdzeniu męskości (najczęściej młodsza i atrakcyjniejsza od żony), staje się miłością życia (też z pozoru). czasem historia kończy się happy endem, ale ponieważ zaślepiony facet może nie dostrzegać, że nowa kobieta nie jest kobietą z którą może zacząć nowe życie. Piękny sen kończy się, a powrót staje się ciężki i trudny. Najbardziej dla żony i dzieci.

(to jest artykuł, nie moje słowa by było jasne)

Kiedyś czytałam, by pary ogólnie się dobrze dogadywały również w łóżku. To pary: ona 20latka on 40latek oraz 20latek z 30latką (podobno identyczne mają potrzeby i się rozumieją)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
kameleona
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kameleona » 19 wrz 2006, 16:45

nie wiem kto tutaj zakłada wątki bo jestem tu nowa
zauwazylam ze pierwszy wpis był od Sam - dlatego tam pomyslałam...

a na marginesie ... mało co udzielam sie w "wolnych" dyskusjach
więc nie mogłas Sam sledzic moich postów
a jezeli wydaja Ci sie ze są zakropione ironią... no coz ....
nie mam wpływu na to co myślisz....

A wracajac do tematu.....
Kazdy człowiek jest inny i nie mozna tak uogólniac dlaczego faceci zdradzają......
Kazdy z nich ma inny powod....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”