To ja troszke polski
Uwielbiam Mragowo, a to za sprawa mojego meza

. Jest tam taki super przesmyk z jeziora Czos na Wierzbowskie, idealny na kajaczek, bo w niektorych miejscach na rower wodny jest za plytko

Plynie sie pod mostami, w takich tunelach, zakretasami i miedzy wielkimi paprociami, polamanymi galeziami drzew, a wplywa sie w ogrom lili wodnych

Pieknie. Super tez jest na splywie krutynia, mija sie takie miejsca gdzie az lezka sie zakreci w oku hehe. Bedac na mazurach warto odwiedzic Galindie, kadzidlowo, napewno kazdy znajdzie cos dla siebie :) Mamerki i wilczy szaniec jak dla mnie nic specjalnego, puste bunkry , praktycznie jednakowe i porosniete mchem

. Z hitlerowskich budowli najwieksze wrazenie zrobily na mnie "sluzy" nie jestem pewna gdzie one sa, ale chyba Leśniewo Dolne.. Spodobalo mi sie, ze mozna na nie wchodzic hehe, tzn. nie wiem czy mozna, ale ja wchodzilam :P
Fajne jest tez zycie na jachcie, i juz nie moge sie doczekac wakacji i wiatru we wlosach
Nie jestem wymagajaca, liczy sie dla mnie przedewszystkim to z kim jestem a nie gdzie, ciesza mnie rzeczy wrecz banalne dla innych. Rzeczy, ktorych inni nie widza, badz uwazaja , ze tak ma byc. ..
Nie musze miec 5* hotelu z basenem i karuzeli.. Wiem, ze nie da sie poznac jakiegos kraju moczac 4 litery w jacuzzi albo nie wychodzac z baru, badz wykupujac jakas wycieczke fakultatywna.. Trzeba poznac ludzi, ich zycie codzienne.. czesto jest to bieda, ale ona jest wszedzie, wiec nie ma co odwracac wzroku od tego - nawet nie wiecie ile mozna sie od tych ludzi nauczyc, ile pokory wnosi to w zycie.
Chcialabym poznac Nowa Zelandie.. szlaki poprzegradzane pulapkami na duchy, zobaczyc te wioski na palach , poznac zycie i zwyczaje tubylcow.. kapac sie w rzekach i wodospadach hihi podziwiac zasniezone szczyty, zastygla lawe, kratery i szmaragdowe jeziora..ahhhhhh

Marze by odbyc podroz dookola swiata, ale ona zajelaby pewnie kilka ladnych lat a na to nie moge sobie pozwolic, bynajmniej narazie.
To by bylo na tyle

Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)