Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
max mara
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: max mara » 04 gru 2006, 17:16

Ja mam pytanie do osoby ktora tak ladnie wymiotla nasze posty stad. Poniewaz nie wiem kto to konkretnie jest dlatego pisze na forum.

Co jest takiego niestosownego w dyskusji na temat mentalnosci roznych narodow w watku o podrozach?
Wedlug mnie sprowadzanie dyskusji o podrozach do tematu gwiazdek w hotelu i koloru piasku na plazy jest bardzo ograniczajce. Tylko na ten temat wolno sie nam wypowiedziec?
Czy obrazilam czyjes uczucia bo napisalam ze wrzucanie wszystkich Wlochow do jednego worka z jakas etykietak jest nie fair?
Przeciez kultura, obyczaje, mentalnosc narodow ktore poznajemy chyba tez jest przedmiotem zainteresowania podczas podrozy. W moim przypadku tak jest.

[ Dodano: Pon 04 Gru, 2006 ]
Kamelia oczywiscie ze poznaje ten hotel. Moj szef kiedy byl na etapie zdobywania kolejnej modelki ze 2-3 razy sie tam zatrzymal. Raz nawet wynajal ten apartment na najwyzszym pietrze z dostepem do tarasu i zorganizowal jej tam male party urodzinowe.
W letni wieczor widok byl niesmowity.
Jesli o mnie chodzi musialabym upasc na glowe i mocno ja stluc zeby zaplacic za noc 2,5 - 3 tys euro. No ale jesli dla kogos takie kwoty nie stanowia wiekszego obciazenia budzetu to czemu nie...
To ulubiony hotel VIPow. Madonna, T. Cruise i inni.

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 04 gru 2006, 21:48

max mara pisze:Ja mam pytanie do osoby ktora tak ladnie wymiotla nasze posty stad. Poniewaz nie wiem kto to konkretnie jest dlatego pisze na forum.
.
To byłam ja a posty były niestety nie tylko o nacjach, poza tym dyskusja zmierzała w niewłaściwym kierunku.
W dalszych kwestiach odsyłam do Regulaminu - patrz punkt 5. Definicje

Pozdrawiam :-)
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
max mara
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: max mara » 04 gru 2006, 23:08

OK Dzieki

Awatar użytkownika
bepi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bepi » 05 gru 2006, 12:26

Tigra21 pisze:
Jak sadzicie gdzie lepiej wyjsc za maz: Cuba czy Dominicana?

byłam na Kubie i Dominikanie, zdecydowanie polecam DOMINIKANA!!! a na podróż poślubna jak najbardziej DR

Awatar użytkownika
mirella
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: mirella » 05 gru 2006, 19:34

Dominicana jak najbardziej!!!

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 14 gru 2006, 02:26

To ja troszke polski :-)

Uwielbiam Mragowo, a to za sprawa mojego meza PDT_Love_04. Jest tam taki super przesmyk z jeziora Czos na Wierzbowskie, idealny na kajaczek, bo w niektorych miejscach na rower wodny jest za plytko :-D Plynie sie pod mostami, w takich tunelach, zakretasami i miedzy wielkimi paprociami, polamanymi galeziami drzew, a wplywa sie w ogrom lili wodnych :-) Pieknie. Super tez jest na splywie krutynia, mija sie takie miejsca gdzie az lezka sie zakreci w oku hehe. Bedac na mazurach warto odwiedzic Galindie, kadzidlowo, napewno kazdy znajdzie cos dla siebie :) Mamerki i wilczy szaniec jak dla mnie nic specjalnego, puste bunkry , praktycznie jednakowe i porosniete mchem :badgrin: . Z hitlerowskich budowli najwieksze wrazenie zrobily na mnie "sluzy" nie jestem pewna gdzie one sa, ale chyba Leśniewo Dolne.. Spodobalo mi sie, ze mozna na nie wchodzic hehe, tzn. nie wiem czy mozna, ale ja wchodzilam :P
Fajne jest tez zycie na jachcie, i juz nie moge sie doczekac wakacji i wiatru we wlosach :-)

Nie jestem wymagajaca, liczy sie dla mnie przedewszystkim to z kim jestem a nie gdzie, ciesza mnie rzeczy wrecz banalne dla innych. Rzeczy, ktorych inni nie widza, badz uwazaja , ze tak ma byc. ..
Nie musze miec 5* hotelu z basenem i karuzeli.. Wiem, ze nie da sie poznac jakiegos kraju moczac 4 litery w jacuzzi albo nie wychodzac z baru, badz wykupujac jakas wycieczke fakultatywna.. Trzeba poznac ludzi, ich zycie codzienne.. czesto jest to bieda, ale ona jest wszedzie, wiec nie ma co odwracac wzroku od tego - nawet nie wiecie ile mozna sie od tych ludzi nauczyc, ile pokory wnosi to w zycie.

Chcialabym poznac Nowa Zelandie.. szlaki poprzegradzane pulapkami na duchy, zobaczyc te wioski na palach , poznac zycie i zwyczaje tubylcow.. kapac sie w rzekach i wodospadach hihi podziwiac zasniezone szczyty, zastygla lawe, kratery i szmaragdowe jeziora..ahhhhhh ;) Marze by odbyc podroz dookola swiata, ale ona zajelaby pewnie kilka ladnych lat a na to nie moge sobie pozwolic, bynajmniej narazie.

To by bylo na tyle 8-)
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 04 sty 2007, 18:42

sorry ale co robia powyzej moje cycki???
ja ich tam nie umieszczalam :?

prosze moderatorki o ich wykasowanie bo to nie ten temat :!:

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 04 sty 2007, 21:26

Michitka, Praga piekna :-)
Bylam tam w wakacje, naprawde ladne miasto no i nareszcie zobaczylam muzeum Kafki :p
Napewno tam jeszcze kiedys wroce.
A w przyszle wakacje zabieram przyszlych tesciow do Krakowa i Zakopanego :p
Dwa lata temu bylam tam z ukochanym i byl bardzo zadowolony :p
Piekna ta nasza Polska :p

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”