Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 13 sty 2009, 21:59

Vodia Kurcze to nie ciekawie masz w tej pracy :? Bardzo Ci wspolczuje, ja nie umiem trzymac jezyka za zebami i pewnie ostro bym po nich pojechala :evil:
Vodia pisze:W dodatku kolezanka mi jedzie bo uslyszala ze w usta chce cos wstrzyknac zazdrosnica poprostu
Dokladnie!!! Ale franca! Szkoda czasu marnowac na dyskusje z taka :roll:
Vodia pisze:Zawsze myslalam o emigracji. Od malego... Gdyby nie studia to z checia bym wyjechala
Hej! Wszystko przed Toba 8-) Po studiach mozesz wyjechac, mloda, wyksztalcona... Kazdy kraj przywita Cie z wyciagnietymi ramionami :-D

Takimi ludzmi nie warto sie przejmowac, nie ma na nich rady :| Trzymaj sie cieplutko i uwazaj zebys znowu gdzies orla nie wywinela ;)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 13 sty 2009, 22:05

vodia- nosek do gory ! nie przejmuj sie... !

...konkurencja w pracy i zazdrosnicy to normalka ! :-)
(zwlaszcza gdy jeczcze jestes mlodsza i ladniejsza od kolezanke ;) )
...a do "poprawek" to lepiej sie glosno nie przyznawac byle komu... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /blahh.gif...zaoszczedzisz sobie nerwow i glupich komentarzy...

butki wstawie pozniej ... (sa normalne-bez zadnego szalenstwa...ale swietnie wygladaja na stopce...)

...przed godzina moj ojceic do mnie zadzwonil (on zawsze dzwoni, jak cos chce)... :evil:

...no i jutro rano czeka mnie pobutka... bo jego (ojca) sasiad jakis wyslal syna (i jego kolegow) do szwajcarii... :x :x :x
...musze im sniadanie "zalatwic"... o 6:00 rano !
tak mi sie nieeee chceee ....:cry:
...ale co , mialam powiedziec... ze nie ma mnie w domu !??? :roll: ...i tak by nie uwierzyli... :badgrin:
...wlasnie skonczylam odkurzac...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/138.gif

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 13 sty 2009, 23:12

Samanthii pisze: ...tak wiec... ja takze podnioslam dumnie nos... zmierzylam "dodzie" i oczywiscie tez szanowne panie sprzedajace---
zrobilam niemily grymas i ... wyszlam ! chamstwo za chamstwo ! :p
ty to oszolomek jestes hihi
dobrze ze ich tam spojrzeniem zgasilas :badgrin:
Vodia pisze: Szkoda ze wokol nie ma ludzi, ktorzy rozumieja drugiego czlowieka jak tu na forum 8-)
dobrze ze tu mozna poklikac z normalnymi kobitkami ;)
babsztylami sie nie przejmoj,nos podniesiona glowke a po studiach jak juz wyjedziesz do kraju jaki sobie wymarzysz to przyslesz pani z ksiegowosci kartke z odbitymi ustami (juz po powiekszeniu) w takiej czerwonej szminie :badgrin:
:-D :-D

Samanthii, fajny avatarek 8-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 14 sty 2009, 15:09

ja wam powiem jedno dziewczyny u nas wiele ludzi sobie zazdrosci jakichś dóbr co jedna ma a druga nie ,ja mieszkam teraz w Anglii od roku i powiem wam ze tutaj anglik nigdy cie nie obgada ani nie zmierzy sa bardzo uprzejmi a jak tylko spotkasz polaka to z góry do dołu cie zmierza i obgadaja
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 14 sty 2009, 15:55

Ja tez sie kiedys pochwalilam kolezance ,ze zrobilam sobie lipo i kilka miesiecy temu cos wpomnialam o powiekszeniu ust. Oczywiscie popukala sie w glowe i zaczela wyglaszac swoje teorie o sztucznosci.... :evil:

Wiec ja jej na to ,ze zycie mam jedno i chce w nim wygladac jak najlepiej :-) czego mi nie dala natura to sobie dorobie :badgrin:
Ostatnio o czyms gadalysmy, a ona nagle wyskoczyla z tekstem .."chyba sobie zrobie cycki"!!!
:o (fakt po ostatnim odchudzaniu z B zostalo jej malutkie A) ale co z ta sztucznoscia o ktorej mnie tak umoralniala :p

Moj maz tez na poczatku byl przeciwnikiem operacji . Jak mu powiedzialam ze mialam lipo to pokrecil glowa :| i powiedzial ze bylo mi to nie potrzebne :roll: A teraz przyzwyczail sie do tematu i jak mu zrobilam liste poprawek ktore chce ,to powiedzial ze moge sobie wybrac tylko jedna rzecz :x hmm wybralam usteczka :-D (a usuniecie pieprzykow i laserowe usuniecie wlosow zrobie jak wyjedzie gdzies w delegacje ) applaus

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 14 sty 2009, 16:51

moim zdaniem wszedzie znajda sie swinie i chamy... :oops:
...i niewazne czy anglik czy amerykanin, czy szwajcar... ;)

my, polacy mamy niestety zbyt wysokie mniemanie o sobie- i glupia mentalnosc:
wszystko na pokaz ! :evil: :evil:
zazdrosc ,zawisc , brak organizacji tez nam nie jest obce... :oops: ..ale - ktoz jest idealny...!??? :badgrin: ;)

... a co do operacji ... to ja tez kiedys powiedzialam znajomej o cycuchach... :oops:
bo strasznie sie wtedy cieszylam nowym biuscikiem ... :p :p
od tamtej pory moja znajoma zaczela wolac na mnie pamelka... :roll: i chwalic sie wszem i wobec, ze mam sztuczny biust ! :shock:
przestalam sie wiec przyznawac do tego ,co mialam poprawiane... i mam teraz swiety spokoj !
zreszta, uwazam ,ze to moja sprawa... po co mam innych wkurzac ladnym cycem :badgrin: czy wysluchiwac teorii na temat sztucznych lalek.... :?
OPERACJE ROBIE TYLKO I WYLACZNIE DLA SIEBIE SAMEJ a nie po to ,zeby mi inni zazdroscili czy mnie pozniej kopiowali... ;)
...
jesli moge jeszcze cos dodac... :oops: :oops: :oops: :oops:
uwielbiam to forum (tak jak i was i "moj" watek PDT_Love_05 )
...ale ostatnio mnie wkurza czytanie co niektorych postow...i zeby do konca nie zwariowac...postanowilam troche przystopowac i nie zagladac ,co do niektorych watkow... :oops: :oops:
zauwazylam, ze czasami laski po prostu przesadzaja... :x :x
sa strasznie zakompleksione (i bywa ze to calkiem ladne dziewczyny)
i zamiast pojsc do psychologa - wyszukuja ciagle to nowe niedociagniecia...
....a najbardziej wkurzajace jest to ,jak porownuja sie do starsow ... :doubt:
(kurde, ja taka nie chce byc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: )
zauwazylam jednak, ze czytajac co niektore bzdety , moja wiara w siebie - spada do minimum...
i zaczynam sie pograzac... mimo tych wszystkich "poprawek" :(
moj maz uwaza, ze przesadzam... ... i ma chyba racje... :roll:
...sorki... :oops:
ale jak widze , piekne , swieze nastolatki... ...ktore ciagle narzekaja na swoj wyglad... i wciaz tylko dyskutuja o wygladzie ...to az mi se zal robi ...
i szczerze mowiac, nie chcialabym miec takiej corki............... :oops:
bigboul

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 14 sty 2009, 16:58

Samanthii pisze:ale jak widze , piekne , swieze nastolatki... ...ktore ciagle narzekaja na wyglad... i wciaz tylko dyskutuja o wygladzie...to az mi zal...
to jest juz niestety choroba społeczna XXI wieku :(
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 14 sty 2009, 17:01

...a moze ja sie po prostu starzeje... :badgrin: :badgrin: ... i madrzeje... ;)

...kurde, to chyba przez bejbika zmieniam styl :p ...

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 14 sty 2009, 17:06

Samanthii, oj Ty to jeszcze do starzenia się masz duuuzo czasu :-)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 14 sty 2009, 17:28

Samanthii pisze:zauwazylam jednak, ze czytajac co niektore bzdety , moja wiara w siebie - spada do minimum...
i zaczynam sie pograzac... mimo tych wszystkich "poprawek"
dokladnie tak jak ja ...dlatego tez ograniczylam wizyty na forum :| po co mam sie dolowac swoim wygladem i wymyslac nowe rzeczy do poprawki ;)

Wiecie co bylam dzis ogladac nowe mieszkanko ale lipa niestety :cry: mieszkanie piekne ale ciasne...malo szaf itp nawet polowy butow bym tam nie pomiescila a co z reszta rzeczy :doubt: teraz mam dola bo juz marzylo mi sie mieszkac w nowym miejscu a tak musze szukac dalej :|
wogole pogoda dzis Irlandzka i nic sie nie chce chyba ide do lozka bo co tu robic :|
buziaki dla was :-)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”