Mnie denerwuje, że nie mam aktualnie ustabilizowanej sytuacji finansowej i żeby wpadło trochę grosza musiałam wynająć pokój i nie mieszkam już sama
Mam o połowę mniej miejsca w lodówce, w łazience, w szafie na przedpokoju, w szafce na buty, itd. Rzeczy, które musiałam zabrać z pokoju do wynajęcia musiałam upchać pod łóżko i teraz czekają na lepsze czasy aż je posegreguję. Lepsze czasy nadejdą jednak dopiero jak będę mogła pozbyć się z domu intruza.
Moja lokatorka denerwuje mnie okropnie ponieważ lecą jej kłaki garściami a jak jej zwróciłam uwagę, żeby je po sobie sprzątała bo nie mam zamiaru roznosić ich po całym mieszkaniu to na mnie naskoczyła jak dzika bestia i jeszcze stwierdziła, że mam zaburzenia

aż już nie wiedziałam czy to ja u niej czy ona u mnie mieszka!!!
Jak rano wstaje o 6tej to tak żebyśmy ja i moi sąsiedzi nie mieli co do tego wątpliwości - denerwuje mnie to strasznie- jestem tak wychowana, że każdy w domu szanował drugą osobę i rano, a nawet po południu jak mama czy inny domownik uciął sobie drzemkę to pozostali zachowywali się cicho żeby nie przeszkadzać.
6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi

- dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370