Co Was denerwuje?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Co Was denerwuje?

Post autor: marta2454 » 09 lis 2009, 19:48

właśnie też tak sądzę ,że chcą się pokazać tyle ,że robią z siebie idiotów ale cóż zostało mi się tylko wyżalić i tyle
Akurat znam ich bardzo dobrze i wiem co mają i na ile ich stać więc takie głupie gadanie to powinni zachowac dla siebie
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 09 lis 2009, 19:59

a mnie denerwuje laska u mnie w pracy :evil: codziennie mi ciśnienie podnosi oh(m1
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

Awatar użytkownika
kasia990kasia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: kasia990kasia » 09 lis 2009, 20:33

Mnie najbardziej wkurza gdy inne dziewczyny podrywają mojego chłopaka chociaż wiedzą że ma mnie wrrr :evil:
Takie natrętne są niektóre dziewczyny,same na siłę się pchają...
19.03.2010 powiększenie piersi ES VHP- 400 cc- Dr.Żukowska
15 Luty 2011 - Nosek i broda // Dr. Stępniewski
24 Sierpień 2012- poprawka nosa // Dr. Stępniewski ( niezadowolona !!! )
Wrzesień 2014 - koretka powiek + tłuszcz pod oczy // Dr Łoń
09.02 - poprawka powiek // Dr Łoń
28.03 - trzeci raz będę robiła nos (oby ostatni) - Dr Jadczak

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 10 lis 2009, 07:06

k_asiaczek pisze:a mnie denerwuje laska u mnie w pracy :evil: codziennie mi ciśnienie podnosi oh(m1
haaa Kasiu u mnie tez jest taka, nawet dwie :p
i jeden facet tez mnie tak wkurza.
ale nic nie poradzimy :-| przynajmniej ja nic nie poradze :-|
ale u mnie to jest bardzo skomplikowane i dolujace :( no trudno...
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
aldi090
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: aldi090 » 10 lis 2009, 10:32

marta2454 pisze: (dlatego dziwię się moim znajomym ,dlaczego tak się zmienili wobec mnie,bo ja nadal jestem tą samą osobą)
Martuś naprawdę nie wiesz?? przecież to czysta ludzka - Polska - zazdrość ;)
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu...
http://emoty.blox.pl/resource/100.gifna pewno Bromahttp://emoty.blox.pl/resource/100.gif

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 10 lis 2009, 13:55

aldi teraz już wiem ,szkoda że tak pózno
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 23 lis 2009, 22:23

Ja nie znoszę zazdrości,fałszu i typowej polskiej żółci.
Ostatnio denerwuję mnie fakt,iż wielu ludzi wykorzystuje internet do wyładowania swoich frustracji :( Np. na onecie ludzie mają możliwość pokazania innym swoich zdjęć ślubnych,nomen omen sama tego nie zrobiłam,bo nie mam takich potrzeb,ale do czego zmierzam,o ile się nie mylę to właśnie forum zostało stworzone by oceniać fotografie. Owszem konstruktywna krytyka jest wskazana,ale tam jest tylko chamstwo niestety... Nie wiem dlaczego ludzie za pośrednictwem netu tak lubią komuś dowalić,mam wrażenie, że wychodzą z założenia ja nie mam lepiej, to ty też nie będziesz mieć i zaczyna się obrażanie...szkoda gadać :(

Awatar użytkownika
dyduska
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dyduska » 04 gru 2009, 23:12

Mnie denerwuje, że nie mam aktualnie ustabilizowanej sytuacji finansowej i żeby wpadło trochę grosza musiałam wynająć pokój i nie mieszkam już sama oh(m1
Mam o połowę mniej miejsca w lodówce, w łazience, w szafie na przedpokoju, w szafce na buty, itd. Rzeczy, które musiałam zabrać z pokoju do wynajęcia musiałam upchać pod łóżko i teraz czekają na lepsze czasy aż je posegreguję. Lepsze czasy nadejdą jednak dopiero jak będę mogła pozbyć się z domu intruza.
Moja lokatorka denerwuje mnie okropnie ponieważ lecą jej kłaki garściami a jak jej zwróciłam uwagę, żeby je po sobie sprzątała bo nie mam zamiaru roznosić ich po całym mieszkaniu to na mnie naskoczyła jak dzika bestia i jeszcze stwierdziła, że mam zaburzenia :-? aż już nie wiedziałam czy to ja u niej czy ona u mnie mieszka!!!
Jak rano wstaje o 6tej to tak żebyśmy ja i moi sąsiedzi nie mieli co do tego wątpliwości - denerwuje mnie to strasznie- jestem tak wychowana, że każdy w domu szanował drugą osobę i rano, a nawet po południu jak mama czy inny domownik uciął sobie drzemkę to pozostali zachowywali się cicho żeby nie przeszkadzać.
6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi :-) - dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 05 gru 2009, 00:04

dyduska, wspolczuje Ci okropnie, bylam kiedys w podobnej sytuacji - lacznie z wlosami, ciemnymi, na bialej umywalce i wannie ....

a mnie denerwuje ze w warszawskich sklepach nic dla mnie nie ma, nuda, monotonia, albo badziew...
naprawde usze podrozowac zeby sobie buty i torebke kupic?
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
dyduska
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dyduska » 05 gru 2009, 11:30

ewawawa dokładnie, te włosy są czarne. Ale jak to komuś przeszkadza to oznacza, że ma zaburzenia, hahhaha. Laska studiuje psychologię i wszystkim różne choroby psychiczne diagnozuje a powinna zacząć od siebie.
Ja to zawsze miałam pecha jeśli mowa o współlokatorkach. Tylko raz mi się trafiła fajna dziewczyna i ubolewam, że wyjechałam do Wawy :-) A tak to zawsze brudasy same oh(m1
Denerwuje mnie jak rano idę sobie śniadanie zrobić a najpierw muszę po kimś obcym blat odgruzować bo oczywiście ciężko jej okruchy posprzątać, ewentualnie czasami zgarnia je i wrzuca do zlewu co też mnie denerwuje bo zlew to nie śmietnik!!! Pewnie jak jej zwrócę uwagę to mi powie jak z włosami, że same jej lecą i specjalnie ich nie rozrzuca to, że również specjalnie nie kruszy, wstrętne okruchy same lecą jak się bułkę kroi, :badgrin: hehhehee
6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi :-) - dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”