Ewcia no wlasnie w tym sek, ze stroj bedzie musial byc biznesowy, a nie tylko elegancki. Ale kiedys juz sobie z tym radzilam chodzac do pracy w poszarpanych dzinsach i tenisowkach. W biurze mialam za to 2 dyzurne garnitury i wskakiwalam z nie jak tylko musialam wygladac "powaznie"

Na poczatku jak mnie moj szef zobaczyl, to myslalam ze wyjdzie z siebie i stanie obok, ale z czasem inni zaczeli tez mnie nasladowac (cwaniaczki) i gora sie przyzwyczaila
Marryme, mysle ze wiele prac mozna wykonywac w domu, po prostu zalezy na jak ugodowego pracodawce trafisz. Ja przerobilam juz kilka duzych korporacji i w kazdej z nich w mniejszym lub wiekszym stopniu istniala mozliwosc pracy z domu. Pracuje w marketingu i dziale rozwoju biznesu, zajmuje sie robieniem analiz i opracowywaniem strategii pozycjonowania marki. W tak zwanym miedzyczasie i troche hobbystycznie wspolpracuje z pewna firma badawcza zajmujaca sie robieniem badan glownie marketingowych - pisze dla nich scenariusze do badan jakosciowych i czasami czesciowo obrabiam raporty. To tak w skrocie
Olu tak sobie narzekam kochana, lubie sobie od czasu do czasu ponarzekac. Z jednej strony i tak troche sekretnie to nawet sie ciesze bo w koncu bedzie okazja zeby sie troche postroic

No i oczywiscie zeby zrobic jakies nowe zakupy

Boje sie tylko jak ja to wszystko spakuje jak sie bede przeprowadzac do Londynu...
Shanda a czemu tylko pomarzyc?