pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: ola banderola » 15 cze 2010, 06:49

Zajebista fota Ewa (makeup (rofl

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 15 cze 2010, 11:10

Ewa super zdjecie! (yes) (clapping Jak Twoja usta po dostrzyknieciu? Jestes zadowolona?

Dziewczyny, myslalam jeszcze z pol nocy i dzisiaj rano umowilam sie na podpisanie umowy! Zaczynam za dwa tygodnie i strasznie sie ciesze (rofl Jedyna rzecz, ktora mi nie do konca odpowiada to to, ze skonczy sie praca w domu i chodzenie w kapciach przez caly dzien, a zacznie praca w biurze i chodzenie w koszulach...ale moze te garniturki tez sie da jakos obejsc (clin
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 15 cze 2010, 12:32

dzieki (giggle to fota jest hmm ... smieszna - lady z probka i rozdziawiona paszcza (giggle (makeup

z ust jestem zadowolona aczkolwiek ta gorna warge mozna by jeszcze troche wywinac - zawsze taka jakas dziwna byla ... (thinking ze tez czlowiek nie moze sie urodzic ze wszystkim na miejscu i w odpowiednich proporcjach ...

oprocz tego ze sa pelniejsze te usta to nie zsychaja sie tak jak normalnie! i bardzo mi sie to podoba

no Szkarolina, ja mam taka prace ze czesciowo w kapciach a czesciowo w klubie i tak lubie (heart
z drugiej strony taka praca w domu tez jest czasem wkurzajaca, bo czasem trudno ja skonczyc a jak masz ja gdzies indziej to wychodzisz i juz nie jestes w pracy - wiec ma to swoje plusy (wait
bedziesz musiala biznesowo sie teraz ubierac? a moze da sie po prostu lekko elegancko?
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 15 cze 2010, 13:04

Szkarolina da się przeżyć taki lekko biznesowy look, zawsze można coś fajnego przemycić tzn. fajne butki, odjazdowa torebka, taki elegancki look nie musi być nudny, ale wiem, że komu jak komu, Tobie tego nie muszę mówić, bo znasz się na ciuchach (angel (happy (clin

Ewcia ja lubię takie fotki, ta jest jeszcze dodatkowo taka mroczna (makeup (clin

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 15 cze 2010, 13:09

jakto mroczna? no to w nocy bylo w klubowym ogrodku

dwoch moich kolegow wytknelo mi ze mam anorektyczne ramiona. moim zdaniem nie mam:
http://img.photobucket.com/albums/v701/ ... flower.jpg
mam? bez przesady chyba?

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 15 cze 2010, 14:46

Chodziło mi o klimat zdjęcia wiesz, spowodowany światłem (clin

A ramion anorektycznych nie masz z całą pewnościa!!!! Wiesz Ewcia faceci widzą nas inaczej, no ale pomyśl że schudłaś trochę tych kg jednak i teraz w ich oczach to pewnie anorektyczką jesteś, no cóż faceci, to nas inaczej widzą (giggle Wygladasz (yes) (yes) (yes)

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 15 cze 2010, 15:10

Ewa
Fajne zdjęcie (giggle
Brwi masz naturalne czy coś przy nich majstrowałaś?
Podobają mi się takie wysoko uniesione.I kształt fajny.
Moje to takie oklapusy,zaczynam myśleć o liftingu,żeby je podnieść z pół cm przynajmniej.
Ramiona są ok,takie lubię-wyraźnie zaznaczone,a nie jakieś opasłe serdele.

Szkarolina
Gratuluję (handshake
Aż mi się na usta ciśnie pytanie-co to za praca,którą można wykonywać w domu?Ta stara (clin
Od dłuższego czasu myślę o czymś takim,chciałabym sobie ,posiedzieć'' kilka miesięcy spokojnie w domu,długo pewnie bym nie wytrzymała,ale na jakiś czas to super opcja.W jakich branżach można wykonywać takie work at home?
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 15 cze 2010, 15:48

dzieki Ola troche mi lepiej, bo juz sie nasluchalam ze chude ramionka mam i tylka nic nie zostalo (thinking

marryme brwi mam zapewne uniesione przy rozdziawianiu paszczy a ksztalt sama im taki nadaje od lat ponad 10-ciu przy pomocy pensety od czasu do czasu. poza penseta nic nie majstrowane.
zapewnie lagodne luki by mnie troche odmlodzily i zlagodzily ale ja tak lubie te moje "skrzydla" (giggle

w domu mozna czesciowo pracowac jak sie jest managerem eventowym klubu muzycznego na przyklad (call

opasle serdele sa zle (devil (giggle precz z opaslymi serdelami! (wondering

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 15 cze 2010, 17:22

Ewa- super fotki (dance (yes)

Marryme- w domu mozna tez skladac dlugopisy (rofl (rofl (rofl (giggle
A tak serio..tez bym chciala miec jakas fajna,ciekawa prace (thinking Zeby miec mnooostwo kontaktu z ludzmi, z nowymy osobami..ajjj..pomarzyc (emo
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 15 cze 2010, 17:39

Ewcia no wlasnie w tym sek, ze stroj bedzie musial byc biznesowy, a nie tylko elegancki. Ale kiedys juz sobie z tym radzilam chodzac do pracy w poszarpanych dzinsach i tenisowkach. W biurze mialam za to 2 dyzurne garnitury i wskakiwalam z nie jak tylko musialam wygladac "powaznie" (giggle Na poczatku jak mnie moj szef zobaczyl, to myslalam ze wyjdzie z siebie i stanie obok, ale z czasem inni zaczeli tez mnie nasladowac (cwaniaczki) i gora sie przyzwyczaila (yes)

Marryme, mysle ze wiele prac mozna wykonywac w domu, po prostu zalezy na jak ugodowego pracodawce trafisz. Ja przerobilam juz kilka duzych korporacji i w kazdej z nich w mniejszym lub wiekszym stopniu istniala mozliwosc pracy z domu. Pracuje w marketingu i dziale rozwoju biznesu, zajmuje sie robieniem analiz i opracowywaniem strategii pozycjonowania marki. W tak zwanym miedzyczasie i troche hobbystycznie wspolpracuje z pewna firma badawcza zajmujaca sie robieniem badan glownie marketingowych - pisze dla nich scenariusze do badan jakosciowych i czasami czesciowo obrabiam raporty. To tak w skrocie (clin

Olu tak sobie narzekam kochana, lubie sobie od czasu do czasu ponarzekac. Z jednej strony i tak troche sekretnie to nawet sie ciesze bo w koncu bedzie okazja zeby sie troche postroic (giggle No i oczywiscie zeby zrobic jakies nowe zakupy (rofl Boje sie tylko jak ja to wszystko spakuje jak sie bede przeprowadzac do Londynu...

Shanda a czemu tylko pomarzyc?
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”