jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 11 kwie 2006, 15:29

Zaraz Merlinka a Ty mezatka jestes?Jezeli nie to nie zawracaj sobie glowy, jedno jest pewne lepiej nie bedzie moze byc tylko gorzej z takim facetem :cry:
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 11 kwie 2006, 15:38

Podtrzymuje :x
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 11 kwie 2006, 15:42

nie. nie jestem na szczescie ;)

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 11 kwie 2006, 15:51

wiecie, ja DOKLADNIE nie wiem co zaszlo ale wiem jedno ze jak powiedzial tej panience ze nie bedzie sie z nia wiecej spotykal bo ma dziewczyne to laska dostala ataku histerii , placze wrzaski i takie tam. wiec jaki wniosek ? taki ze to nie bylo takie NIC... sama juz nie wiem

pojechal do niej, przedtem do mnie zadzwonil nie wiem po co , moze wybadac czy jestem jeszcze w poznaniu i czy go przypadkiem gdzies nie namierze;) powiedzial ze mnie kocha... :? spytal co u mnie. to byla gdzies godzina 20 v 21, smsa od tej dziwki dostal ok 3.40 w nocy (wiec rozmowa musoala byc dluuuga) w ktorym przepraszala go za swoje dziwaczne zachowanie i ze zyczy mu szczescie i ze nie martwi jej to co uslyszala tylko to ze juz go u niej nie ma :? :? az nie chce myslec co jeszcze tam robili oprocz romawiania ale niby panna wynajmowala mieszkanie z kims. oczywiscie moze to byc kolejny stek klamstw.

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 11 kwie 2006, 15:54

Merlinko, Szpaczek ma rację. Ja też się rozstałam po ponad 5 latach związku. Co prawda były inne powody ale wiem, jak trudno powiedzieć sobie "dość, odchodzę". A jeszcze trudniej potem wytrwać. Mnie się udaje już czwarty miesiąc. On dzwoni, pisze, prosi, błaga, wiersze dla mnie układa i zamieszcza w internecie i nie tylko... ale wiesz co? Rozstawaliśmy się już parę razy ( nie na tak długo ) i podczas powrotów i przebaczania było cudownie - jakiś miesiąc. Kiedy jednak widział, że już mnie "urobił" stawał się jeszcze gorszy niż przed rozstaniem. Co powrót to gorzej. Czułam się upokorzona, a mimo to go kochałam. Aż wreszcie kiedy zrobił mi coś strasznego pomyślałam o mojej mamie. Co by poczuła, gdyby zobaczyła, co jakiś typ zrobił jej dziecku, które tuliła do piersi, trzymała na kolanach, płakała przy jego łóżeczku... Sama nie mam dzieci ale tak mi się jej szkoda zrobiło, chociaż nie widziała tego, że się popłakalam. Odeszłam i za każdym razem gdy on płacze i błaga, przypominam sobie jego wyraz twarzy wtedy... Zapewniam, że jemu do płaczu nie było. Teraz wiem, że już nie wrocę, nie jest mnie wart. A na świecie jest na pewno wspaniały mężczyzna, który czeka na mnie i nie podepcze mojego serca. Święcie wierzę, że na Ciebie też czeka ktoś, kto zobaczy jak wielkie masz serce i stworzycie razem szczęśliwy związek. Musisz tylko odejść i zacisnąć zęby aż do bólu. Trzymam kciuki,
Lil

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 11 kwie 2006, 15:58

jego wersja byla taka : poznal te laske w pracy (specyfika tej pracy powoduje ze pracuje po kilka dni w roznych miejscach w polsce wiec niby podczas takiej kilkudniowej pracy ja poznal) a pozniej przypadkiem spotkali sie w knajpie gdzie przyszedl z kumplami. laska zaczela do niego 'sciemniac' on nic nie chcial bo jest ze mna. podobno nie docieralo to do niej wiec pojechal do niej wytlumaczyc jej to. (mam smiac sie czy plakac z tych bredni? a moze z wlasnej glupoty powinnam sie smiac ze ostatecznie to lyknelam mimo ze pod skora czulam ze cos jest nie tak)

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 11 kwie 2006, 16:01

Merlinka pisze: ale ze mnie kretynka ze dalam sobie wcisnac kit. chyba chcialam wierzyc w te jego brednie.
I tego sie trzymaj, nie daj sobie znowu wody z mozgu zrobic :? ta jego wersja smierdzi na kilometr
WYZNANIE EX-DZIEWICY
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 11 kwie 2006, 16:22

dzieki dziewczyny http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... kwiaty.gif

teraz jak sie okazalo ze wtedy klamal tak sobie mysle ze trzeba bylo jednak dac sie namowic na maly 'wyskok' z pewnym brunetem :lol: wart byl grzechu... :wink: :P

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 11 kwie 2006, 16:27

Myślę, że jest to bezczelne. Obraża Twoją inteligencję tak dziecinnymi i mało wyszukanymi wymówkami? Śmiechu warte. Wynika z tego, że bardziej się troszczy o to, żeby tamtej lasce nie było przykro niż o to, że będzie przykro Tobie, jak się dowiesz? :evil: Dlaczego informuje o tym po fakcie? Ech, faceci. Przepraszam, Merlinko, że tak pojechałam, ale mnie krew zalewa jak ktoś wciska tak ewidentny kit. Ja też czasem wmawiałam sobie, że wierzę, bo wstyd mi było, że osoba którą kocham kłamie ( głupie, prawda ? ) :roll:

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 11 kwie 2006, 16:33

Merlinka Ty sie nie zastanawiaj zbyt dlugo bo za pare lat obudzisz sie w lozku ze strasznym dxxxxxm ,ktory nie bedzie sie z Toba liczyl a chwile pozniej przybiegnie gromadka dzieci. Lepiej zacznij sie rozgladac za brunecikami do roli klina http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 6_2_25.gif
WYZNANIE EX-DZIEWICY
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”