annoush pisze:ale żadnej pomocy nie uzyskałam, po roku(!) dostałam pierwszą odpowiedź z prokuratury, że sprawę umarzają ze względu na niską szkodliwość społeczną...
annoush szkoda słów , te wszystie historie i wogle wszystko co tu przeczytalam napełniło mnie taką złością, że musze wyjść się uspokoić, wziełabym tych gnoi , buców cholernych tych lekarzy od siedmiu boleśći i tą pożał sieBoże policję za dupy i do telewizji , zrobić im wkoło tych niekompetentnych dup troche brudu , niech sie boją i tłumaczą , nie ma przekleństw na takie szmaty jak oni..
ufffff miałam taką sytuacje ,że dwa lata temu pewien narkoman z mojego miasta napadł mnie w zime dostalam cegłówką czy jakimś kamieniem w głowe , rozwalił mi czaszke , straciłam przytomność obudziłam się na śniegu po jakimś czasie i miałam ciemno przed oczami nic nie widziałam ale w szoku szłam tak na ciemno i darłam sie w niebogłosy , było to 20 metrów od mojego domu więc rodzina usłyszała na szczeście , miłam wstrząs mózgu ,pękniętą kość miesiąc leżałam w domu bo nie mogłam z bólu podnieść głowy ale ze szpitala oczywiście wypisali mnei po 4 dniach , bo im się nie uśmiecha ludzi trzymać i płacić za ich utrzymywanie , u tego chłopaka znaleźli mój telefon , ""trafili na jego trop"""
bo zaraz po napadzie dzwonił z mojego telefonu do swojej dziewczyny, trafili na jego trop mówie w cudzysłowiu , bo oni nic nie robili to mój ojciec wziął wykaz moich rozmów i sam znalazł ze po wypadku było jakieś połączenie z mojego numeru i podał im tą informacje jak na tacy, codziennie dzwonił i domagał sie informacji co zrobili ... oczywiście nic , sprawa została mimo dowodów umorzona z powodu znikomej szkodliwości społecznej.....
wiecie co ja tez załuje ,że to do telewizji nie poszło ,że nie przyjechali dzinnikarze i nie pokazali gnoi w telewizji, ale iem ze po takim wydarzeniu człowiek jest bardzo długo szoku ja od tamtej pory mam kłopoty ze snem i boje sie wszystkiego , chodze trzymając w kieszeni gaz i ze specjalnym brzęczykiem takim glośnym, na noc barykaduje drzwi od pokoju szawkami i nie wyłączam telewizora żeby czu się pewniej , i nie umieć tego strachu przezwyciężyc zamiast spać nasłuchuje ..
wiem ,że po takim traumatycznym przezyciu to jest bardzo ciężkie żeby walczyć jeszcze z gnojami , którzy powinni pomagać a nie utrudniać człowiekowi dojście do siebie , ale jak bym mogł NIKOLETKO kochanie to zrobiłabym wszystko za Ciebie , z każdej możliwej strony dobrałabym się im do dupy , a tego psychopate to już nie wiem , zabiłabym
ja nie wiem może już z nerwów nie doczytałam ale co to ma być jak dziewczyna przychodzi z czymś takim to kur... bez względu na to czy wygląda podejrzanie dla tych przygłupów bierze sie ja na badania , i bieże się te jego genetyczne slady i do sądu i gnoja do paki . :|
przepraszam ale juz mnei poniosło za bardzo dokończe później