zostalam wykorzystana-pigulka gwaltu ;(((

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 16 lis 2008, 10:33

jaaa pisze:nikolettka az sie poryczalam:(
wszytsko juz co moglam to ci napisalam a od siebie poprieram calkiem:
A jeśli chodzi o sukinsyna, który Cię skrzywdził, nie bierzcie nawet pod uwagę żadnego pobicia, bo on wtedy na pewno pójdzie na policję i powie, że został zaatakowany bez powodu, a Wy będziecie mieli kłopoty. Jeśli mogłabym coś zasugerować... niech go jacyś "koledzy" zabiorą na piwko czy drineczki, dosypią co trzeba, żeby mu się błogo zrobiło i było mu wszystko jedno, a potem za miasto go... rozebrać do naga i zostawić samego, i bez karty sim w komórce... niech się obudzi goły i niewesoły z luką w pamięci... a ile wstydu się naje, jak będzie musiał prosić kogoś o pomoc! :-)

Viriel twoja historia tez mnie poruszyla :( :cry:
tylko zastawnia mnei czego brat nie chaial by cie zabrali na detoks? czy to czyms grozi czy ja czegos nie rozumiem?
Oni myśleli, że ja jestem jakąś narkomanką i przedawkowałam- myśleli, że jestem uzależniona lub coś w tym stylu. Brat nie chiciał pozwolić, żeby mnie tam zabrali, bo ja potrzebowałam przecież innego rodzaju opieki medycznej... Leżałam później 2 doby na intensywnej terapii dziecięcej.

A z tym pomysłem zacytowanym wyżej to też w pełni się zgadzam, to będzie lepsze niż mordobicie i nikomu nic nie udowodni.

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 16 lis 2008, 16:39

annoush pisze:ale żadnej pomocy nie uzyskałam, po roku(!) dostałam pierwszą odpowiedź z prokuratury, że sprawę umarzają ze względu na niską szkodliwość społeczną...
annoush szkoda słów , te wszystie historie i wogle wszystko co tu przeczytalam napełniło mnie taką złością, że musze wyjść się uspokoić, wziełabym tych gnoi , buców cholernych tych lekarzy od siedmiu boleśći i tą pożał sieBoże policję za dupy i do telewizji , zrobić im wkoło tych niekompetentnych dup troche brudu , niech sie boją i tłumaczą , nie ma przekleństw na takie szmaty jak oni..

ufffff miałam taką sytuacje ,że dwa lata temu pewien narkoman z mojego miasta napadł mnie w zime dostalam cegłówką czy jakimś kamieniem w głowe , rozwalił mi czaszke , straciłam przytomność obudziłam się na śniegu po jakimś czasie i miałam ciemno przed oczami nic nie widziałam ale w szoku szłam tak na ciemno i darłam sie w niebogłosy , było to 20 metrów od mojego domu więc rodzina usłyszała na szczeście , miłam wstrząs mózgu ,pękniętą kość miesiąc leżałam w domu bo nie mogłam z bólu podnieść głowy ale ze szpitala oczywiście wypisali mnei po 4 dniach , bo im się nie uśmiecha ludzi trzymać i płacić za ich utrzymywanie , u tego chłopaka znaleźli mój telefon , ""trafili na jego trop"""
bo zaraz po napadzie dzwonił z mojego telefonu do swojej dziewczyny, trafili na jego trop mówie w cudzysłowiu , bo oni nic nie robili to mój ojciec wziął wykaz moich rozmów i sam znalazł ze po wypadku było jakieś połączenie z mojego numeru i podał im tą informacje jak na tacy, codziennie dzwonił i domagał sie informacji co zrobili ... oczywiście nic , sprawa została mimo dowodów umorzona z powodu znikomej szkodliwości społecznej.....

wiecie co ja tez załuje ,że to do telewizji nie poszło ,że nie przyjechali dzinnikarze i nie pokazali gnoi w telewizji, ale iem ze po takim wydarzeniu człowiek jest bardzo długo szoku ja od tamtej pory mam kłopoty ze snem i boje sie wszystkiego , chodze trzymając w kieszeni gaz i ze specjalnym brzęczykiem takim glośnym, na noc barykaduje drzwi od pokoju szawkami i nie wyłączam telewizora żeby czu się pewniej , i nie umieć tego strachu przezwyciężyc zamiast spać nasłuchuje ..

wiem ,że po takim traumatycznym przezyciu to jest bardzo ciężkie żeby walczyć jeszcze z gnojami , którzy powinni pomagać a nie utrudniać człowiekowi dojście do siebie , ale jak bym mogł NIKOLETKO kochanie to zrobiłabym wszystko za Ciebie , z każdej możliwej strony dobrałabym się im do dupy , a tego psychopate to już nie wiem , zabiłabym

ja nie wiem może już z nerwów nie doczytałam ale co to ma być jak dziewczyna przychodzi z czymś takim to kur... bez względu na to czy wygląda podejrzanie dla tych przygłupów bierze sie ja na badania , i bieże się te jego genetyczne slady i do sądu i gnoja do paki . :|
przepraszam ale juz mnei poniosło za bardzo dokończe później

Awatar użytkownika
miranda
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miranda » 16 lis 2008, 17:18

nikolettkaa, tak mi przykro. dopiero teraz przeczytalam wszystko.
nie chce powielac tego, co juz wszyscy napisali. mi po prostu brakuje slow na cos takiego. najgorsze jest to uczucie bezradnosci, nie mozna nic zrobic i jest sie jakby zawieszonym w czasie....tez mi sie cos podobnego przytrafilo...eh, szkoda gadac. juz pare razy pisalam ten tekst i znowu kasowalam, bo nie jest latwe dla mnie o tym pisac.

mnie i moja kolezanke tak samo "zalatwil" znajomy. brakuje mi ok. 36 godzin u z zyciorysu. to bylo ok. 6 lat temu i po tym zdarzeniu chyba ze dwa lata nie tknelam alkoholu w zadnej formie, nie bylam na zadnej imprezie, nawet typu wesele, czy chrzciny w rodzince.....a dzisiaj, jak cos pije, to tylko na uroczystosciach rodzinnych, albo wylocznie w obecnosci mojego faceta. ponadto, jak jestem gdzies w barze, knajpie ze "znajomymi" (?) itp. ZAWSZE zamawiam napoj w butelce ze slomka i trzymam kurczowo w rekach. wiem, to moze chore, mam nieraz docinki z tego powodu, ale wali mnie to.

najgorsze jest dla mnie to, ze malo ludzi bierze takie zdarzenia na powaznie. wszyscy mysla, ze dziewczyny sie spijaja, narkotyzuja i sa "lekkie" ergo - sa same sobie winne.

straszne jest, ze zaraz w czasie "po tym" nie ma w ogole energii na jakiekolwiek dzialanie typu np. policja. do tego na policji kaza ci powtarzac historie po sto razy prawie do zrzygania i tylko patrza, czy mowisz za kazdym razem tak samo...i bron boze, jak tylko cos przekrecisz! na koncu ma sie ochote jak najszybcie wracac do domu i juz nie widziec tych bezuczuciowych twarzy, ktore i tak ci w nic nie wierza.
cala zlosc, ponizenie i niesprawiedliwosc, ktore sie ma w sobie nakrecaja do dzialanie troche pozniej, niestety, policja potem mowi: "a, to sie pani teraz nagle przypomnialo?"

nikolettka, idz koniecznie do psychologa, bo cie wlasne mysli zamecza. nie analizuj w kolko od poczatku. u psychologa wyrzucisz wszystko z siebie, bedzie inaczej, bo to osoba postronna.
a znajomemu bym nie darowala. takie swinie nie maja prawa bycia w spoleczenstwie. przede wszystkim bym opowiedziala wszystkim wspolnym znajomym o tym. wiem, to trudne, ale moze sa inne dziewczyny, ktore zostaly przez niego wykorzystane? w takim przypadku ma sie wieksze szanse na drodze sadowej.

nie poddawaj sie!!!

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 16 lis 2008, 18:01

anita w glowie mi sie nei miesci walnal cie w glowe ceglowka bylas szpiatalu dowod znalezli to przeciez powinien mic sprawe w sadzie czy cos ten koles nie czaje jak moze takie cos plazem ujsc;(

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 16 lis 2008, 18:13

boze nikoletta tak mi przykro...az mnie ciarki przeszly kochana...trzymaj sie...a ta jeb... sku... ale jestem zla... i jeszcze ta policja... ja bym wynajela detektywa i prawnika odrazu!!!!!!!! W tym klubie musialy byc kamery,inni ludzie,ktos cos widzial...potem przeciez jest taksowkarz,ktory was wiozl...on slyszal konwersacje napewno w taxi,kto powiedzial gdzie jechac itd...nie popusc...moj tata by tego czlowieka rozjeb.. sorki za takie slowa ale taka zlosc we mnie teraz siedzi...co zqa jeb.. hu.!!!!!!
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 16 lis 2008, 18:27

jaaa pisze:anita w glowie mi sie nei miesci walnal cie w glowe ceglowka bylas szpiatalu dowod znalezli to przeciez powinien mic sprawe w sadzie czy cos ten koles nie czaje jak moze takie cos plazem ujsc;(
jaaa a najlepsze jest to , że on właśnie wyszedł z poprawczaka , bo już kogoś pobił ze skutkiem śmiertelnym , czyli zabił i dalej czuł się bezkarny, z tego co wiem teraz siedzi , bo znów coś zrobił i tym razem się udało " do trzech razy sztuka" tylko szkoda ,że po drodze mógł jeszcze raz zabić .. taka smutna prawda o tym jakie prawo mamy w Polsce, nie wiem co on zrobił tym razem i czy znów kogoś zaatakował ale żałuje ,że bardziej nie roztrząsałam tej sprawy , może by nie doszło do tego, ale było minęło a z tym żeby go wywieść do lasu i zostawić gołego ..... mój chłopak też miał taki pomysł , nie doszło do skutku ale co sie odwlecze to nie uciecze ..

no ale Nikoletko , jeśli masz tylko taką ochote to pisz kochana my tu będziemy w pogotowiu
, zawsze możesz porozmawiać , jeśli potrzebujesz jakiś informacji to tylko napisz , wyszukam wszystko comoge dowiem się, może przynajmniej tak będe mogła Ci pomóc,
a tych gnoi lekarzy i naczelnych z koziej dup.. to pospisywałabym nazwiska i postraszyła ich zniszczeniem reputacji w mediach , oby znalazł się ktoś kto mógłby ze strony prawnej znaleść wszystkie uchybienia w postępowaniu tych ludzi i ku przestrodze postawił ich kariere zawodową pod znakiem zapytania, niech sie tłumacza czemu nie zrobili tego i tamtego , bo niestety ciagle beda tak robic w podobnych sytuacjach , sumienia nie maja wogle ciekawe czy gdyby spotkało co ś takiego córke naczelnika to też by sie jej pytał czy jest pewna, że chce to zgłaszać.

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 16 lis 2008, 18:39

sylwiach pisze:boze nikoletta tak mi przykro...az mnie ciarki przeszly kochana...trzymaj sie...a ta jeb... sku... ale jestem zla... i jeszcze ta policja... ja bym wynajela detektywa i prawnika odrazu!!!!!!!! W tym klubie musialy byc kamery,inni ludzie,ktos cos widzial...potem przeciez jest taksowkarz,ktory was wiozl...on slyszal konwersacje napewno w taxi,kto powiedzial gdzie jechac itd...nie popusc...moj tata by tego czlowieka rozjeb.. sorki za takie slowa ale taka zlosc we mnie teraz siedzi...co zqa jeb.. hu.!!!!!!

sylwiach masz racje , może detektyw , ale to wiąże sie z kosztami , to już Nikoletka bedzie wiedziała czy zdecydować się na to, ale dobre podpowiedzi 8-)
po pierwsze kamery w klubie może są, po drugie taksówkarz , po trzecie inne osoby , które na pewno coś widziały słyszały i pewnie dużo wiedzą , jest druga koleżanka na pewno znalazłoby się dużo dowodów i poszlaków , które powinny ujrzeć światło dzienne , Nikoletka jest zmęczona i dobrze by było żeby zajął się tym jakiś właśnie detektyw za nią , a statystyki przerażające, jedna sprawa na całą Polske, oni chyba muszą mieć to nagrane na taśmie dopiero wtedy się czymś zajmą , taka sytuacja może doktnąć każdą z nas , nasze córki itd dlatego ,że psychopaci wiedzą o tym ,że nic nikt z tym nie robi czują się bezkarni , mój ojciec też chyba by zabił , mój chłopak w moim przypadku powiedział ,że on się boi stanąć twarzą w twarz z tym gnojkiem co mnie napadł , bo mówi ,że wpadł by w szał i go zabił , więc wyjechaliśmy za granice kiedy wróciliśmy to mój chłopak dowiedział się ,że tamten już siedzi.

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 16 lis 2008, 19:44

wolalabym wydac duzo pieniazkow,i nawet moi rodzice wzieli by na to kredyt,zeby tylko takiego skurwysy.. udupic...a najchetniej to takich odradzu bym sadzala na krzeslo...ale luzdie sie napewno znajda co cos widzieli...ale to juz od nikolletki zalezy...przedewszystkim apmietaj,ze zyjesz dla siebie,rodziny,najblizszych i nie daj takiemu gnojowi doprowadzic sie do tego,ze popelnisz samobojstwo...ja kiedys tez mialam ciezki okres paru lat kiedy byla gnojona jak scierwo,zastraszana a policja nic...i tez byslalam o samobojstwie,ale wtedy myslalam jak moi najblizsi by cierpieli i zabardzo sznuje mych rodzicow by ima to zrobic...trzymaj sie rybko...naprawde mi ciebie szkoda i niesamowicie mi przykro...

Ps.jeszcze co do ukladu z darmowym drinkiem,zawsze jestkelner co go zrobil za darmo,co to za uklady itp...

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 16 lis 2008, 19:45

niestety nie stac mnie na detektywa , w barze nie ma kamer , a taksowka hmm beznadzieja bo ja nie pamietam do jakiego auta wsiadlam, jaka marka, jaki kolor o numerze i firmie nie wspominajac , zreszta taksowkarz napewno unikal by policji jak ognia , bo przewozil 5 osob , samochodem osobowym ...
dzisiaj boli mnie brzuch , boje sie ,ze moglam zajsc w ciaze , to by byla dopiero tragedia..ehhhhh, dzisiaj meczacy dzien odwiedzin , wszyscy dookola tak jak ja udaja ze nic sie nie stalo, rozmawiam o pierdolach , z mama przez telefon o pichceniu, z babcia o pracy , taka niby zwykla nidziela...
jutro znow trzeba bedzie wszystko odkopac... o 11:00 ide do centrum pomocy kobieta, mam nadzieje ze mi pomoga,chociaz ja juz sama nie wiem czego chce ,czy chce cos zglaszac:(
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 16 lis 2008, 19:55

czyli cos pamietasz,juz wiesz ze bylo 5 osob w taksowce...a kto to byly dwie pozostalo...boze moze w tym wsparciu jest jakies wsparcie na detektywa...nie popuscilabym...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”