Moderator: Zespół I

Ghostdog ...a po co ty tracisz czas i energie na analizowanie jego smsow???ghostdog pisze:
Wyobrazacie to sobie...i coz wywnioskowac ztych jego smsow....Boze...moze mu sie z tamta odwidzialo?????![]()
Ghost - ja też na początku byłam baaardzo ostrożna i sceptycznie nastawiona do mojego A. (chciałam przyjaźni i nic poza tym...), ale po naszym wspólnym sylwestrze bbuja wpadłam po uszy, znalazłam się w innym świecie, wszystko się zmieniło... pisałaś, ze wy też planujecie sylwestra, więc może...ghostdog pisze:Dziekuje Kochane....boje sie troche wprowadzac sie do nowego faceta....boje sie zmian...wiadomo..ale jak nie zaryzykuje.....
Ex bedzie mi tylko w glowie macil....i na razie troche ciezko jest mi wyobrazic sobie mieszkac z kims kogo jeszcze nie kocham....ale moze to jest tak ze ja nie wiem jaszcze jak dobrze moze byc w zwiazku, bo dobrze nie mialam i dlatego troche trudno i strachliwie to sobie wyobrazam....
Oj nie mam pojecia, bo nie patrzylam na zegarek, ale duuuzo :P Ale czytałam z zaangażowaniem i zrozumieniem, bo jak juz wspomnialam kiedys tez bardzo cierpialam...elajustyna pisze:virriel ten watek to jak krotka powiesc...przyznaj sie ile czasu ci to zajelo :D
ghostdog...miala dobrego pocieszyciela czyli mniePDT_004
to byl zart oczywiscie

Myslal,ze laska za nim przyjedzie do Szkocji...zostawil wszystko...a ona go olala...i wraca z podkulonym ogonem...ghostdog pisze:...bo tamta konczy szkole, zlozyla podanie o prace w fajnym miejscu, jej mama nie chce tu puscic....