czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 29 wrz 2006, 13:24

Ghostdog bardzo sie ciesze ze wszystko uklada ci sie wspaniale z nowym partnerem:))Naprawde zaslugujesz na milosc, radosc i pozadnego faceta :)
Nie daj sie swojemu eks...niech spada :twisted: .Postaraj sie jak najszybciej od niego odilozowac, zeby cie nie meczylpsychicznie

Trzymaj sie, powodzenia :D

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 29 wrz 2006, 13:32

Dziekuje Kochane....boje sie troche wprowadzac sie do nowego faceta....boje sie zmian...wiadomo..ale jak nie zaryzykuje.....
Ex bedzie mi tylko w glowie macil....i na razie troche ciezko jest mi wyobrazic sobie mieszkac z kims kogo jeszcze nie kocham....ale moze to jest tak ze ja nie wiem jaszcze jak dobrze moze byc w zwiazku, bo dobrze nie mialam i dlatego troche trudno i strachliwie to sobie wyobrazam....plus caly miesiac mialam wielka swobode bo bylam sama..jeszcze bedzie tak ze bede popierniczac do nowego mana z predkoscia swiatla jak Ex przyjedzie...hehehehe :lol:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 29 wrz 2006, 16:08

Hej Ghosciku! Co to ja tu wyczytalam!! jest suupeeerrrr!!! Stary sie przejechal do polski i mu sie odwidziala ta jego wielka milosc, co? Nich sie w pindola teraz ugryzie!!! :lol:
Co do przeprowdzki do nowego Mana to jestem troche sceptyczna, ale nie do konca, wiec moze warto zaryzykwac - najwazniejsze jest bys wyprowadzila sie od Ex, a reszta bedzie okej!
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 29 wrz 2006, 18:52

ghostdog pisze:
Wyobrazacie to sobie...i coz wywnioskowac ztych jego smsow....Boze...moze mu sie z tamta odwidzialo????? :roll:
Ghostdog ...a po co ty tracisz czas i energie na analizowanie jego smsow???

Ja mysle ,ze to emocjonalny popapraniec i ze teraz kiedy i ty masz kogos to on na zlosc tobie bedzie mieszal.Zobaczysz,ze nie raz bedzie Nowego krytykowal albo mowil cos co mogloby Cie zniechecic.

"Stara milosc nie rdzewieje,ale po co komu tyle zlomu" :!: :!: :!:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 29 wrz 2006, 19:24

ghostdog pisze:Dziekuje Kochane....boje sie troche wprowadzac sie do nowego faceta....boje sie zmian...wiadomo..ale jak nie zaryzykuje.....
Ex bedzie mi tylko w glowie macil....i na razie troche ciezko jest mi wyobrazic sobie mieszkac z kims kogo jeszcze nie kocham....ale moze to jest tak ze ja nie wiem jaszcze jak dobrze moze byc w zwiazku, bo dobrze nie mialam i dlatego troche trudno i strachliwie to sobie wyobrazam....
Ghost - ja też na początku byłam baaardzo ostrożna i sceptycznie nastawiona do mojego A. (chciałam przyjaźni i nic poza tym...), ale po naszym wspólnym sylwestrze bbuja wpadłam po uszy, znalazłam się w innym świecie, wszystko się zmieniło... pisałaś, ze wy też planujecie sylwestra, więc może...

Ela - dobrze że czuwasz tam na miejscu :)
ja tylko nie mogę zrozumieć dlaczego to TY Ghost się wyprowadzasz :roll:

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 29 wrz 2006, 21:24

elajustyna pisze:virriel ten watek to jak krotka powiesc...przyznaj sie ile czasu ci to zajelo :D

ghostdog...miala dobrego pocieszyciela czyli mnie :wink: PDT_004

to byl zart oczywiscie :wink:
Oj nie mam pojecia, bo nie patrzylam na zegarek, ale duuuzo :P Ale czytałam z zaangażowaniem i zrozumieniem, bo jak juz wspomnialam kiedys tez bardzo cierpialam...
A co do nowych wiesci, to moge powiedizec tak jak inne dziewczyny, ze rowniez sie spodziewalam takiego zachowania ex. Faceci sa jednak dość przewidywalni :P
Ghostdog- jesteś super wartościową osóbką, nie daj się więcej krzywdzić! przesyłam pozdrowienia :)

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 29 wrz 2006, 21:34

Ghostdog...może powinnas założyć nowy wątek...np...czuję się super szczęsliwa ;) :D
10.03.2006r. - dr ÂŁÂątkowski

"Wszystko, co zgadza siĂŞ z naszymi myÂślami i Âżyczeniami, jest prawdÂą. Wszystko inne doprowadza nas do wÂściekÂłoÂści. "
Andre Maurois

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 29 wrz 2006, 23:25

wpz pisze:Ghostdog...może powinnas założyć nowy wątek...np...czuję się super szczęsliwa ;) :D

Amen po raz drugi :wink:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 30 wrz 2006, 11:49

Hej Dobre Wrozki 8)
Kazda z Was moze teraz ryknac smiechem....wczoraj wrocilam do domu po 24 tej i spedzilam 4 godziny gadajac z Ex....
Byo tyle podtekstow i niuansow w tej rozmowie :roll: oczywiscie z jego strony...ale powiedzial mi wprost ze bedac z NIA myslal o mnie i nie mogl przestac o mnie myslec.....szczegolnie jak zaczal wspominac dobre chwile :twisted: I ze nie powinien byc z ta druga laska jezeli tak ma...i mimo ze o mnie nie gadali to ona mu wspomniala iz obawia sie ze on do mnie wroci....ale rzecz w tym ze "w tym caly jest ambaras aby dwoje chcialo naraz" a nie jak bumerang bedzie sobie krazyl...bo tamta konczy szkole, zlozyla podanie o prace w fajnym miejscu, jej mama nie chce tu puscic....i moze jest tylko 50% ze ona tu przyjedzie...a jak nie przyjedzie to nie ma zwiazku...A nie moglam wytrzymac i sie zapytalam dlaczego wczesniej o tym nie myslal???Hmmmm? To powiedzial ze to byly emocje...bla bla pierdu pierdu...
Powiedzialam ze chce sobie zycie ulozyc i sie wyprowadzic....i tak zrobie bo po co mam z nim mieszkac...nie kocham go, zdradzil mnie,nie pociaga mnie juz fizycznie....jedyna rzecz to znam go dobrze i tyle, basta szukam mu pary do mieszkania.On chcial sie wyniesc ale ja nie chce mieszkac z innymi ludzmi i wole od nowa, na nowym gruncie zaczac zwiazek..
Sprawdzilam jakie zrzucil foti na kompa...zadnego zdjecia jej tam nie ma :?: plus usunal jej folder ze swojego pliku ze zdjeciami??O co chodzi? Czy az tak latwo jest rozszyfrowac faceta...tak jak to Wy zrobilyscie????
To az nie jest takie smieszne jak na niego patrze...jak zbity pies...dobrze ze jak go nie bylo poznalam nowego faceta bo teraz mam porownanie jak wyglada przynajmniej poczatek zwiazku...jak to jest jak facet na prawde okazuje ze mu sie kobieta podoba, i jak to jest czuc taaaaki pociag fizyczny do drugiej osoby, wiec jestem COOL 8) :twisted: Do uslyszonka...cdn... :wink:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 30 wrz 2006, 12:59

ghostdog pisze:...bo tamta konczy szkole, zlozyla podanie o prace w fajnym miejscu, jej mama nie chce tu puscic....
Myslal,ze laska za nim przyjedzie do Szkocji...zostawil wszystko...a ona go olala...i wraca z podkulonym ogonem...

Jak ja lubie takie zakonczenia :wink:

Ghostdog ta historia nadaje sie do brazylijskiej telenoweli :wink: :D :D :D

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”