MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 30 maja 2008, 09:38

Majusia pisze:A co myślicie o związku gdy to kobieta jest starsza od faceta o jakieś np. 6 lat?
Znam pare gdzie różnica wieku to 7 lat. Kobieta ma 39, partner 32. powiem Wam, ze różnicę już w idać... Nie powiem, kobieta jest zadbana, fajna, ale mimo wszystko róznica wiekowa jest widoczna.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 maja 2008, 10:47

Majusia - jak najbardziej !!! :-P

(moj limit to 10 lat- i niewazne w ktora strone ;-) )

..........................

a tak w ogole to moj maz robi sie coraz bardziej zazdrosny !!! :shock:
...im starszy tym gorszy...!!! :evil:
...i nie dosc ze juz nie ma ochoty na balety i takie tam- to jeszcze nie chce zebym sama chodzila... :roll:
..do tej pory moglam brac kolezanke i jechac ,gdzie chcialam - nie bylo tematu...

...teraz pozwala mi tylko na kawki, kino i obiadki i takie tam...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/dno.gif
buuuuuuuuuuuuuuu :cry:

Awatar użytkownika
sheeee
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sheeee » 31 maja 2008, 11:01

Samanthii, mój mi też już nie pozwala chodzić samej,ale jak nie chce iść ze mną to wychodzę sama(tzn z przyjaciółkami).Jak on miał 24 lata to balował jak szalony,a ja mam w domu siedzieć?Nigdy w życiu :-D .Dziś sobbota,więc balety obowiązkowe :-D Miłego dnia życze buziak ;-)
Nie możesz podobać się wszystkim,musisz podobać się sobie
;-)

Awatar użytkownika
pszczolka831
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: pszczolka831 » 31 maja 2008, 14:09

Mój też mi powiedział, że boi się mnie samą puszczać i uważa, że zaraz koło mnie kręcą się inni. Ale ja już sobie to ustawiłam i nie dam sobie mówić, że mam z nim albo w ogóle. Więc wychodzę z koleżankami, znajomymi, ale też z moim facetem. Trzeba mieć do siebie zaufanie, a jeśli trzyma się kogoś za krótko, to samemu daje się powód do skoku w bok. Mój jest ode mnie 4 lata starszy... ma 29 lat i też nie zawsze ochotę na zabawę, najchętniej to siedziałby ze mną w czterech ścianach, a mnie zawsze ciągnie do ludzi :-)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 09 lip 2008, 23:50

znam pare gdzie ona jest od niego starsza o 10 lat, zaczeli on 18, ona 28. rodzina oburzona, wszyscy przeciw. maja teraz kolo 60, sa rodzicami mojej dobrej kolezanki i sa CUDOWNA PARA. on jej do tej pory sniadanka do lozka robi. :-)

a ja jak mialam 28, to przez chwile spotykalam sie z 18-latkiem ... nie wytrzymalam presji zewnetrznej, poza tym bardzo szybko wyszlo, ze rozsmieszaja mnie jego problemy, wiec sie wycofalam. ale i tak bylo .............. FAJNIE :-)

na dluzsza mete nie dla mnie, zabardzo liczy sie dla mnie to co widac z zewnatrz ...
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 10 lip 2008, 00:04

nesia pisze:
Majusia pisze:A co myślicie o związku gdy to kobieta jest starsza od faceta o jakieś np. 6 lat?
Znam pare gdzie różnica wieku to 7 lat. Kobieta ma 39, partner 32. powiem Wam, ze różnicę już w idać... Nie powiem, kobieta jest zadbana, fajna, ale mimo wszystko róznica wiekowa jest widoczna.
podobno mowia ze kobiety sie szybciej starzeja i bardziej jest to widoczne-podany powyzej przyklad to doskonaly tego dowod!!!dlatego ja nie chcialabym miec mlodszegomeza....jeszcze za jakis czas zmienil by mnie na mlodsza :-? ...
ps.
sheeee pisze:Samanthii, mój mi też już nie pozwala chodzić samej,ale ...........
wspolczuje kochane!!!!!a gdzie zaufanie w zwiazku przeciez ono jest podstawa!!!!nie rozumiem mezczyzn ktorzy robia zakazy swoim kobieta...
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 11 lip 2008, 20:06

misialeczek24 pisze: ...........wspolczuje kochane!!!!!a gdzie zaufanie w zwiazku przeciez ono jest podstawa!!!!nie rozumiem mezczyzn ktorzy robia zakazy swoim kobieta...
zaufanie jest :-P

chodzi glownie o szalone dyskoteki i nocne wypady poza domem............! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /disco.gif

...a to ,ze moj mezus kreci noskiem ,kiedy mu mowie ,ze Sam leci na wakacje na miami ,http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... thii/4.gif
to chyba normalne... ;-)

co innego g...... :lol: (moge jechac kiedy chce i zostac tam tak dlugo,jak tylko sobie zycze !) :lol: ;-)

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 11 lip 2008, 23:37

..nie dyskutuj z debilem (!)
sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem ;-)
:?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :-?
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 15 lip 2008, 08:19

janko2 pisze:I nastał wieczny pokoj na forum... :-D
hie hie :-P
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 22 lip 2008, 02:45

a ja mam problem...
poznałam faceta... tzn. cłopca- 8 lat młodszego... czy to ma ses? wszyscy wokół mówią , ze nie..
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”