Moderator: Zespół I
nie źle :Psamanta_kafe pisze:robimy off top, no ale..
to nie tyle, ze się nie przyjęło, co zostało zabronione jakoś w średniowieczu - żeby nie dzielili ziemi między synów, żeby więcej jej było dla kościoła jako instytucji. kiedyś normalnie mieli rodziny, więc pewnie także o zdradach to i owo wiedzieli
niemniej, w mojej parafii nie jest zadną tajemnicą że ksiądz ma w sąsiedniej miejscowości córkę i kilka babek miał po drodze (już długo u nas jest)..
spoko nie..?
moim zdaniem (jestem ateistką) to nie jest grupa z którą można dyskutować o sprawach tego typu i tyle.
podobno każdy facet zdradza, jak nie fizycznie, to psychicznie ...zuzankag pisze:nie wyobrazam sobie żebym mogła być w związku, trwać w związku z kimś kto mnie zdradził. Wiem że czasami to może być chwila zapomnienia, za dużo wypitego alkoholu ... itd, jednak jeżeli coś takiego nastąpiłoby to dla mnie oznacza to po prostu brak miłości, szacunku i tego wszystkiego czego dla udanego związku potrzeba.
To nie podlega dyskusji, fantazje, a czyny to co innego. Znam parę, która przetrwała zdradę, ale ja bym nie wybaczyłazuzankag pisze:ja mówiłam o tej fizycznej zdradzie. Tak, na pewno każdy facet zdradza psychicznie, przecież i nam sie to zdaża.
Nie mam lesbijskich ciągąt, więc mnie nie dotyczy ten temat...kasia3210 pisze:Dziewczyny, a czy Wasi faceci Wasz kontakt z inna kobieta uwazaliby za zdrade ? mowie np. o calowaniu sie.
A czy tobie by to sprawiło przyjemność? Może on w ramach rewanżu by zrobił to z facetem, wkońcu Ciebie też to może podniecać...kasia3210 pisze:Natomiast moj poprzedni facet to wrecz prosil mnie bym miala jakis blizszy kontakt z inna dziewczyna i takie sceny chetnie by akceptowal. I jak tu zrozumiec facetow !?