nie miałm tego problemu bo wracałam po tygodniowym pobycie za granicą i jedyne co robiłam to spałam tam jedną lub 2 noce a w dzień wychodziłam załatwiać coś w pracy. poza tym nawet jeśli by sie tak miało zdarzyć to gówno by mnie to obchodziło bo za to przeciez płace abym nie musiała tego robićbepi pisze: Dziewczyny a jak Wy się czujecie jak jakaś dziewczyna sprząta Wam dom a wy np czytacie gazetę bądź malujecie swoje tipsy????
to podejście to troche tak: jak ty się czujesz kiedy ktoś obcy robi ci pedcure?? no normalnie bo płace za to aby miec piękne stopy.nie uważam tego za poniżające dla kogoś że mogłabym malowac tipsy jak ktoś mi sprząta.
Bepi powinnaś mieć więcej dystansu- owszem jeśli lubisz i przede wszystkim masz czas na to to prosze bardzo, ja teraz znajduje czas na to aby ogarnąć moje małe mieszkanie ale gdyby nastąpił taki moment jak wtedy to uwierz mi że jeśli wracasz po długiej nieobecności to nie masz ochoty po pracy zabrać się do szorowania aby mieć przez 2 dni czysto bo potem znów Cie nie będzie tydzień lub dwa....