TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Post autor: anima60 » 02 cze 2013, 21:43

ullrike pisze:ok ale nie o wage chodzi tylko o wyglad.
jestem szeroka i cialo widac jak zaczyna sie zmieniac na niekorzysc.
Taka galareta sie robie.
U mnie to samo, nie dość że za dużo ważę, to jeszcze właśnie ta obleśna galareta i mnie dopada. Jedyne co jeszcze mam dość ładne to cycki i nogi, ale tak tylko do 15 cm nad kolana, bo wyżej zaczął mi coraz bardziej wyłazić cellulit. Ręce też paskudne, ale nawet nie te motyle są najgorsze, tylko....też cellulit... na ramionach (pleure

Masaże, Ulla, no nie wiem czy to pomaga? Chodzę na kręgosłup szyjny, to i brzuch mi wygniata przy okazji, najpierw bańkami chińskimi jeździ po boczkach ( z przodu i z tyłu), a potem masuje tradycyjnie. Mnie się wydaje, że to nie działa za bardzo, chociaż może bez byłoby jeszcze gorzej?

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 02 cze 2013, 21:53

No to mamy chyba wszystkie ten sam problem, ja dziś chciałam ubrać jeansy, ale brzuch mi się wręcz wylał i wyglądałam okropnie, musiałam zmienić plany. Teraz ważę 64,5 - 64,1 kg. ale przy wzroście 174cm, muszę coś z tym zrobić, chciałbym ważyć max 60 kg, ale boję się, że poleci mi wtedy twarz i biust.
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
mijka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: mijka » 02 cze 2013, 22:28

A ja od 2 dni wpie... na szczęscie nie chleb, sensu stricte słodycze, ale i tak przytyłam. Cholernie chciało mi się owoców i poszło. Tu kg truskawek, tu winogron, arbuz, tu podjadanie po córce.. Już nie mogę doczekać się powrotu do pracy...

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 02 cze 2013, 22:49

ulla10 pisze:Ullrike, ale nawet wciśnięta w te spodnie masz ładą talię :)
jesli 80 cm w pasie zalicza sie do ladnych talii ,to hehe ulla nie mow mi tak bo zaczne przyrastac do 90 :)

Eweplu ,proporcje wagowa masz idelna 10kilo mniej niz wzrost to teoretycznie nie powinnas narzekac .
Boze jakbym miala 56 kilo ......zaraz bym wpierniczala codziennie po pudelku ptasiego mleka conajmniej.
Masaze napewno sa fajne i pomagaja .
Modlcie sie zebym ja jutro dotarla do klubu.
Mijka zobaczysz jutro na wadze ,wysiusiasz te truskawki i nie bedzie sladu.

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 03 cze 2013, 08:53

ullrike pisze:Eweplu ,proporcje wagowa masz idelna 10kilo mniej niz wzrost to teoretycznie nie powinnas narzekac .
no i jak ktoś na mnie patrzy, to widzi szczupłą wysoką osobę, ale jak się przyjrzeć moim fałdom tłuszczu na brzuchu, to już nie jestem taka szczupła. generalnie to mnie to wkurza, bo jak narzekam to wszyscy mówią, "że w pewnym wieku kobiety tak mają, jakbyś to chciała wyglądać, nie masz już 20 lat " ale ja wiem, że gdyby nie ten fałd tłuszczu na brzuchu, to bym w spodniach wyglądała jak ta przysłowiowa 20- stka (rofl Może się zdecyduję na jesień to odessać u Simki i zrobić przeszczep tłuszczu w twarz ? tak to jakoś za mną chodzi.
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 03 cze 2013, 10:57

Ullrike ale Ty nie wazysz duzo co to jest 63 kg przy
Twoim wzroscie,tylko u Ciebie jest problem szerokiej tali i gromadzenie sie tluszczu na brzuchu. a ile wazylas jak wchodzilas w te spodnie?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 03 cze 2013, 11:43

63 a wlasciwie 64 przy 166cm to jest stanowczo za duzo .
Widzisz eweplu ma 10 kilo roznicy miedzy wzrostem a waga i tez na brzuch narzeka.
Dokladnie tak ludziska mowia:).."nie masz 20 lat i nigdy nie bedziesz wygladac na 20" ..w g..o prawda ,z figury oczywiscie ze bede wygladac.
jak sie bardzo chce mozna miec figure 20 latki po 50 siatce.
tu wyciac tam przyciac ,tam wycwiczyc ,wymasowac i juz jest liceum :)

portki byly poluznionee przy 61 kilo a przy 59-60 fruwaly na tylku.
U mnie te kilka kilo robi bardzo duza roznice.

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 03 cze 2013, 13:19

Ula ale Ty na zdjęciach bardzo szczupło wygladasz, nie dałabym Ci 63kg. Juz nic nie rozumiem.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 03 cze 2013, 21:52

Ojjj wydawalo mi sie ze masz 174,to faktycznie pasowalo by z 4 mniej (shake
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 07 cze 2013, 16:43

a bo ullrike to taka spryciara, co wygląda na wyższą niż jest, ja tylko mniejsza od niej 5 cm a wydaje sie jak wróbelek przy niej
oj dziewczyny dopadło mnie truskawkowe szaleństwo, jem aż mi zęby cierpną, same, z cukrem, z jogurtem,jak tu nie jeść jak łubianka 8-9 zł, kalorii mało i niski indeks glikemiczny,
u mnie waga stoi od tygodnia, czasami 20 dkg do przodu, czasami do tyłu, już było równiutko 57,0 a dzisiaj 57,6 trudno kiedyś spadnie (mooning ta wielka
Od wczoraj zaczęłam rehabilitację, mam mieć przez miesiąc różne zabiegi m.in. masaż ręczny, hydromasaż, prądy, bioptron, laser, ultradźwięki, więc tak sobie myślę, ze jak jeszcze dołączę marszowanie na bieżni i utrzymam diete to muszą być efekty widoczne nie tylko przeze mnie, od poniedziałku zacznę bieżnie i zobaczymy kto wygra, ja czy (mooning

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”