po jakiemu trzeba do ciebie mowic, zeby w koncu cos dotarlo?
co za typ....
a co ma zdecydowanie do skromnosci?? dziewczyna moze byc skromna, a jednoczesnie zdecydowana i pewna siebie. z twojego rozumowania wynika, ze skromnym dziewczynom brak zdecydowania. nic bardziej blednego!mozg pisze:Ja akurat lubię skromne dziewczyny, ale tutaj piszę tylko o moich preferencjach, bo zdania ogółu są podzielone, jedni wolą zdecydowane kobiety inni skromne.
znowu blad! moge to potwierdzic na moim wlasnym przykladzie, bo mialam sytuacje, kiedy facet byl przystojny, wysoki, intelgentny, kulturalny- jednym slowem niczego mu nie brakowalo, ale nie byl w moim typie. po prostu nie bylo tego czegos miedzy nami. oczywiscie nie zmienia to faktu, ze facet byl super.mozg pisze:Ja jakbym usłyszał(ale pewnie nigdy nie usłyszę, bo wy wolicie olewać faceta zamiast dać jasno do zrozumienia, że nie jesteście zainteresowane) słowa "jesteś super, ale w moim typie" albo "możemy być tylko przyjaciółmi" to bym wiedział, że dana kobieta uważa mnie za beznadziejnego faceta i każdy logicznie myślący facet tak uważa.
nie mozna wychodzic z zalozenia, ze jesli sie komus nie podobamy, to od razu jestesmy beznadziejni. zreszta i tak wszystkim nie dogodzisz, bo zawsze beda osoby, ktorym bedziesz sie bardzo podobal i takie, ktorym nie spodobasz sie w ogole, bez wzgledu na to jak wygladasz, jaki jestes, ile masz wzrostu itd. nie da sie lubic wszystkich, ani byc lubianym przez wszystkich. nawet gdybys byl najwspanialszy, to zawsze znajdzie sie ktos, komu sie nie bedziesz podobac.
wiadomo, ze kazdy ma jakis swoj typ. ja tez mialam, tylko za kazdym razem tak sie jakos skladalo, ze mimo wszystko wybieralam facetow, ktorzy wlasnie nie byli w moim typie i powiem jedno: nigdy nie zamienilabym ich na zadnych innych! dla mnie byli idealni, nawet jesli brakowalo im do idealu(tak jak i kazdemu z nas