Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: marena103 » 14 lut 2011, 08:35

jak milo ze wszystkie mamy problem z waga ktora poszybowala w gore jak ,latawiec, nie jestem zlosliwa ani wredna ale widac ze nie tylko ja mam problem
ogolnie niewygladam źle, nosze rozmiar 38 czasami nawet 36(szczegolnie gora) ale......zmierzylam sie wczoraj w pasie 75cm w dupsku 98 czyli po 6-7 cm wiecej niz bylo ze nie wspomne o wadze...58 a bylo niedawno 54,5-55 (ja mam bardzo drobne kosci ktore u mnie malo waza)wiec jak widac problem znowu jest
a gdzies tu ktoras z was podrzucila linka jaka jest przyczyna tycia szczegolnie oponki wlazlam w to i przeczytalam ze to wina watroby tzn w sumie nasza bo okazuje sie ze jak watroba jest zatoksyczniona i zatulszczona to nie trawi tluszczu ktory sie odklada w pasie i ze trzeba probelm przybierania na wadze rozpoczac od wyleczenia watraby jak sie nad tym zastanowic to racji troche w tym jest przez te 50 lat zycia to sie troche tych toksyn uzbieralo noi pewnie przez to te problemy, zaraz bede szukac na necie jak ta nasza watrobke odtoksycznic zeby sobie pomoc
sabrina ten ocet co ja kupilam jest z camisa w skladzie sfermentowane jablka woda i pirostynian sodu jako konserwant i nic wiecej, on ma taki posmak owocow jakby sfermentowanych ale ja pewnie za zadko stosuje bo tak codziennie rano jeszcze przed kawa a pozniej to dopiero po poludniu po pracy przed tresciwszym posilkiem natomiast na noc nie moge bo mnie zeby bola robia mi sie jakby za wrazliwe

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 lut 2011, 09:36

Marena ,no wlasnie on zawiera konserwujacy srodek chemiczny,a w tym bio jest tylko sam sok i to z ekologicznych regionów. Warto sie poswiecic i kupic naprawde zdrowy bo jednak sporo go trzeba pic.

Babina snilas mi sie . Byłas nauczycialka,fizyki i chemii. Pensja w szkole byla nieciekawa i nie chcialas pracowac,ale Twój mąż powiedzial,ze musisz i koniec! Powiedzialm Ci,zebyś nie była głupia,tylko sie zwolniła,zalożyła działalnośc i sprzedawała te swoje ozdoby bo super Ci to wychodzi i lubisz to robić (giggle No i powiedzialaś,ze sobie to przemyslisz haha (rofl
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 14 lut 2011, 10:12

ja tez sie zmierzylam.
talia na wciagnietym brzuchu 77 cm, biodra 94, waga 59 (po 2 miesiacach odchudzania spadl 1 kg!) przy 164 wzrostu.
tragedii nie ma , ale ja jak marena mam drobniutkie kosteczki wiec powinnam zgubic jeszcze ze 4 kg ale one sie do mnie przyssaly i pokochaly mnie i nie najwrazniej nie zamierzaja odejsc precz.
chyba tez kupie ten ocet.
snilo mi sie, ze zdechl moj pies i bardzo rozpaczalam.
sabrina, to zly sen?

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 14 lut 2011, 10:29

niebieska
ty przynajmiej tylek masz chudszy
poczytalam o tej watrabie i faktycznie tak jest ze jak jest zatoksyczniona to nie wytwarza dosyc zolci i czegos tam jeszcze do trawienia tlluszczu i on sie odklada w narzadach
wiec po poludniu zasuwam do apteki raz ze mi sie menoplant konczy a dwa ze kupie sobie essentiale forte
wkoncu ta nasza biedna watraba poza tluszczami to jeszcze musi przetrwawic alkohole kawke i srodki chemiczne ktore niestety nas otaczaja a czlowiek sobie nawet sprawy nie zdaje ot chocby zmywacz do paznokci

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 lut 2011, 10:40

niebieska pisze: snilo mi sie, ze zdechl moj pies i bardzo rozpaczalam.
sabrina, to zly sen?
Czasem śnią nam sie sny prorocze,ale jednak większość snów to bzdura (happy
Obserwuj swojego psiaka przez pare dni czy mu sie nic nie dzieje,czy nie jest mniej ruchliwy i gdy by tak było no to trzeba do lekarza psiaczka zabrac,a jak nic mu sie nie bedzie dzialo,to znaczy ze glupoty Ci sie śniły (happy
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 lut 2011, 10:51

No to mamy tak samo. Też noszę 36 , czasem 38 ale teraz czuję, ze cały tułów mi przytył. Miałam taka fajną kamizelkę z Orseya i ledwo mogę ją zapiąć (envy (envy (envy . Też drobniutkie kości i 160 wzrostu. Mnie załatwił mąż, bo nigdy nie jadałam słodyczy a parę miesięcy temu zasmakowałam w Tiki Takach , ta "zołza " ciągle mi kupuje!!!Zjadłam wczoraj ostatnie 4 i zabroniłam kupować!!!!
Wpiszcie w google <oczyszczanie wątroby metodą Clarka> robiłam to 2-3 lata temu, nawet dokładnie opisywałam w tym wątku. Rewelacja!!!Czułam się jak nowo narodzona i taka lekka. Mam zamiar powtórzyć tylko muszę być parę dni sama, bo mamy jedną łazienkę, a przy tym oczyszczaniu rano jest silna biegunka { mąż przed pracą długo okupuje łazienkę i gdyby mnie nie wpuścił, to mogłoby dojąć do katastrofy (giggle }.
Rewelacyjne efekty są przy oczyszczaniu {nie tylko wątroby, ale na cały organizm to działa} sokami według Tombaka. Co pół godziny pije się soki z cytrusów {pół szklanki} i nie je sie nic przez 3 dni. Rano sól gorzka. Tez robiłam , córka jak miała w planie ciążę i nawet zięć się skusił (giggle . Też fajna rzecz, bo obkurcza się żołądek i zupełnie inaczej wszystko smakuje. Po tym oczyszczaniu więcej komplementów zbierałam niż po liftingu.........
niestety tez rano jest biegunka gigant i trzeba mieć wolną łazienkę......
Robiłam dwa litry soku i wlewałam do butelek. Wszędzie chodziłam z sokiem w torebce i nastawionym zegarkiem na pikanie co pół godziny (giggle (giggle (giggle (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 14 lut 2011, 10:55

a Ty marena kibic bardziej wiotka:)
ja tylek cale zycie mailam szczuplutki, nie mam slowianskiej budowy ciala, wiec jak na siebie to mam +10 cm.
ale i tak najbardziej przeszkadza mi opona.
czytalam o oczyszczaniu watroby, ale bylo to skomplikowane i nawet nie doczytalam do konca.
co da to essentiale, bo ja nie mam przekonania do medykamentow bez recepty i korzystam z nich sporadycznie, uwazajac, ze wiekszosc z nich to wyciaganie kasy od naiwnych.
w sny nie wierze, ale w tym tygodniu mam operacje psa i sprawe w sadzie i bardziej sie sadem denerwuje.
duzo luzi wierzy w sny, wiec czasem i mnie jakis dreczy (jak ten o nieudanym liftingu), zwlaszcza kiedy nieprzyjemne wydarzenie przede mna.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 lut 2011, 11:05

to nie jest skomplikowane, tu jest rozpiska godzina po godzinie
http://dexterlabz.fm.interia.pl/files/K ... atroby.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

nie oczyszczałam wcześniej jelit ani nerek. Mój dziadek {żył 106 lat!!} zawsze pił sok z cytryny + olej jak go coś w boku bolało.Stara metoda
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 14 lut 2011, 11:32

jakies glodowe to oczyszczanie (envy

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 14 lut 2011, 12:06

babina przeczytalam ale to nie dla mnie po pierwsze nie wypije oliwy a po drugie przed op brzuszna musialam w szpitalu wypic gorzka sol - biegunka jak sto piedziesiat i nie chce wiecej
z tego co czytalam to jest bardzieje na kamienie zolciowe ja takowych nie mam
robilam z dwa lata temu usg brzucha i wszystko jestu mnie ok watraba tez mnie nie boli nie mam zadnych dolegliwosci tylko ze czesto pracuje przy chemikaliach to tak sobie pomyslalam ze wspomoge troche prace watraby zreszta jak pojde dzis do apteki to wypytam co jest najlepszego na ta watrobke
mnie chodzilo o to ze pale, czasami za kolnierz tez nie wylewam jeszcze jakies tam tabsy na to na tamto i sramto wiec zeby sie tak po prostu watrobsko zregenerowalo do tej pory nigdy na nia nic nie bralam
a diete sokowa moge sobie zrobic i przez 3 dni pic soki tylko trzeba je chyba samemu przygotowac w sokowirowce zeby byly bez konserwantow
bardzo lubie sok pomidorowy z fortuny

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”